Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כל הרכבים של במוו בארץ עם סיומת 16 בלוחית רישוי? אני מדבר רק על רכבים שנקנו מקמור

רכבים מיבוא אישי מקבלים סיומות אחרות?

ובאותה שאלה למה לנד רובר עם סיומת 59?

תודה

פורסם

השאלה הזו נשאלה כאן בפורום בעבר וכפי שזכור לי, במקרה של רכבים מקמור הם עדיין לא סיימו את ההקצאה

של הסיומת שהם קיבלו ממשרד הרישוי, בהתחשב בזה שלא הרבה קונים כל שנה רכבים מהם, אז זה המצב.

גם שנת 2006 וגם שנת 2008 מקבלים את אותה הסיומת וכנראה גם מודלים חדשים יותר.

לגבי רכבים מיבוא - אולי כי הם מגיעים מיבוא אז נותנים להם סיומת בהתאם לשנת המודל (לא בטוח)

רק שלשום ראיתי רכב BMW מיבוא של bavarian motors עם סיומת של 69.

לגבי הלנד רובר אני לא יודע.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

BMW ולנד רובר עדין לא סיימו את ההקצאת מספרים שיש להם להם.

נכון להיום התבנית של BMW הכי חדשות היא 16-***-61 ולנד רובר 59-***-82.

לגבי השאלה של מספר מייבוא אישי, רק לייבואני רכב יש הקצאה של מספרים, שאר הרכבים כמו רישוי מחדש או ייבוא אישי, מקבלים סיומת ממשרד התחבורה שכרגע היא 71-***-*9

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הכל תלוי בכמות ההקצאות שיש לאותו מספר.

לדוגמא קח את סיומת 67.

לסמל"ת הוקצאו התחיליות מ-10 עד 16, והסדרה עדין לא נגמרה.

לעומת זאת לצ'מפיון הוקצא מ-17 עד 42 והסדרה שלהם נגמרה והוא עברו לתבנית שהתחילה ב-70-***-76 (סקודה התחילו עם 86 בהתחלה).

מה שמעניין זה שלסקודה יש מספרים משלה.

לדוגמא בסיומת 67, תחיליות 17-29, 40-41 היו שייכות לפולקסוואגן-אאודי-סיאט, ותחיליות 30-39 ו-42 היו שייכות לסקודה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...