Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש יונדאי

darkmanxxx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כל מי שיש לו יונדאי או שסתם רוצה לבוא למפגש שיתפקד בשרשור.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביום ראשון אחרי הצהריים אני יעדכן עוד פרטים כגון מקום מפגש, שעה, תאריך.

תתחדש על היונדאי!

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מצטער אבל המועדון הזה כבר קיים, רק בשם "מפגש הרמזור", אפשר לראות את כל היונדאים מתקבצים שם :lol:

יש גם אחד כזה למאזדות.

הכל נאמר בהלצה, דניאל.

פורסם

שלום לכולם

האם התאריך 1.10 יום שישי בשעה 16:00 מתאים לכם?

צום קל ומועיל לכולם.

פורסם

תיזהרו רק שזה לא יתנגש עם "מפגש קונסטרוקטה" או "מפגש אמקור" שנערכים בסמוך.

*עריכה*

בעצם, אני אסביר מה מפריע לי בכל הסיפור הזה. אתה פותח שרשור שבו אתה מזמין אנשים למפגש, כאשר ההצדקה היחידה שלך למפגש היא שלכל האנשים יש כלי רכב מאותו היצרן. אתה לא מסביר מה מטרת המפגש, לא מתאר אג'נדה וגם לא סדר-יום. רק כותב "בואו למפגש". מה שיותר מטריד אותי מהגדרת המפגש הארביטרית לחלוטין (אפשר גם לעשות מפגש מנוע 2.0 ליטר או מפגש תיבות DSG) הוא שאף אחד לא באמת שואל "תגיד, מה הקטע של המפגש?", ובמקום זאת אנשים עם מגוון רחב של רכבים מאותו היצרן ישר מודיעים בשמחה על הצטרפותם. וזה מוביל לשאלה פילוסופית - האם אנשים באמת כל כך בודדים ביקום שהם חייבים להתאגד בקבוצות? תחשבו על זה ביום כיפור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, בדברייך יש נימה של זלזול מאוד מכוונת, פוגעת, ומאוד מיותרת.

אני גם חושב שיונדאי זה רכב סתמי ומאוד בסיסי ללא שום ייחוד יחסית לדגמים וסוגי רכבים אחרים ובהתחלה שראיתי את רעיון למפגש חשבתי שזה חסר טעם ומגוחך, אבל למה לרמוז בעקיפין שהמשתתפים הוא הם אנשים משועממים ולעקוץ בכוח, אני פשוט חושב שזה ממש לא מכובד.

דרך אגב, אני בעלים של יונדאי אקסנט.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

א. מכיוון שהשורה הראשונה שכתבתי בהחלט עלולה לפגוע כי היא צינית מאוד, כתבתי את ההמשך - בדיוק כדי שאנשים לא יקפצו ויטענו שכל כוונתי היא לזלזל.

ב. אין כאן שום קביעה ש"יונדאי זה רכב סתמי", בדיוק כשם שאין שום קשר לעובדה שלך יש יונדאי אקסנט. באותה המידה זה יכול היה להיות מפגש ב.מ.וו או מפגש לקסוס.

ג. לא רמזתי שום דבר בעקיפין. העליתי תהייה מדוע אנשים כל כך ממהרים לאשר הגעתם למפגש שבסופו של דבר - אין להם מושג את מטרתו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה שאין שום דבר שבא בדרכי היגיון, מטרת המפגש(כשמו כן הוא) להיפגש ולהכיר את אנשים השונים בפורום מלבד הכינוי, לא רק בעלי היונדאי מוזמנים אלא גם אנשים שאין להם יונדאי (כן גם טלבוט יכולים לבוא! :-D) וגם לכאלה שיש להם רכב מתוצרת קיה שזה בעצם אותו קבוצה של יצרנים ובעצם- כולם! אבל מה שמייחד את המפגש הזה הוא שכל בעלי רכב מתוצרת מסויימת נפגשים! ואולי שוב אני לא הבהרתי את האג'נדה או את המטרה היא להכיר את האנשים שיש להם רכב יונדאי שזה בעצם שייכות מסויימת, ולעשות מפגש של כל רכבי ה CRDI בפורום זאת לא אופצייה אבל נתתה לי חומר למחשבה :-P.

מי שרוצה להביא כיבוד מוזמן, אני מביא שתיה קלה + כוסות חד פעמיות. בהודעה הראשונה עוד לא הייתי סגור על מקום עכשיו יש את האופצייה ברמת גן ליד האצטדיון.

אתה יודע מה הבעייה sronis?!

הבעייה שבאותו הזמן שנעשה את המפגש יכול להיות שקבוצה של אמפא תעשה גם מפגש של כל העובדים עם היונדאי אז יהיה בעייה של מקום, אבל בקטנה נסתדר :-D

נאמר בהלצה שהיה ברור.

ושוב, אם מישהו רוצה לשאול שאלה על המפגש, עוד משהו שלא ציינתי ושכחתי לציין מוזמן לשאול כאן בשרשור.

תודה!

פורסם

עוד יותר מטריד אותי שלאנשים לא אכפת איפה זה.

כאילו, אני בספק אם אני יכול להגיע למפגש יונדאי שמתקיים באילת.. בכ"ז האלנטרה קצת בזבזנית וההורים דואגים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...