Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בעקרון אני צריך 3 דברים קטנים, אחד זה הכיסוי השחור מתחת למכסה הכסוף בידית ההילוכים (ניתן לראות בתמונה מצורפת) שזז ביחד עם הידית , זה מין גומי מגן כזה שנשחק לו עם הזמן והתפרק כשפתחתי וסידרתי משהו קטן במנגנון של הידית.

וכמו כן בזמן שסידרתי את המנגנון נפלו להם בטעות לפנים הרכב 2 הכפתורים של המניעת החלקה (ציור של שלג) וה כפתור S שנמצאים גם כן על הכיסוי הכסוף.

עכשיו , למרות שזהו רכב נפוץ מאוד ,ו חולק מכלולים (כמו הכיסוי) גם עם ה C4 אני עדיין לא מוצא אותו. ניסיתי במוסך מורשה , אמרו שצריך לקנות את כל החלקים ביחד ושזה מאוד יקר .

ניסיתי בפירוקיה ביציאה מעפולה , אמרו שאין , ניסיתי גם ליד כרמיאל , עדיין אין.

מישהו מכיר פירוקיה עם הרכב הנ"ל או עם C4 בצפון?

או יכול לעזור לי למצוא את החלקים?

תודה מראש.

borer.jpg

פורסם

מחיר החלק (הפלטה הכסופה, המגן פלסטיק השחור ושני הכפתורים) באיזור ה 700 ש"ח. קשה להאמין שבפירוקיה ימכרו רק את המגן השחור.

פורסם

וכמו כן בזמן שסידרתי את המנגנון נפלו להם בטעות לפנים הרכב 2 הכפתורים של המניעת החלקה (ציור של שלג) וה כפתור S שנמצאים גם כן על הכיסוי הכסוף.

.

אגב, אם הכפתורים נפלו לתוך מנגנון הבורר תתחיל לחשוב איך לדוג אותם, שכן בשלב כלשהו הידית תתקע לך. מנסיון.

פורסם

חשבתי לשאוב אותם עם שואב חזק ופיה צרה , אך אין לי מושג מאיפה להשיג פיה כל כך צרה לשואב.

והחלק השחור שאני מדבר עליו הוא בעצם פלסטיק גמיש , לא השחור מסביב למגן הכסוף.

הוא נראה כך כמו בתמונה הזאת ללא קשר לכיתוב מ, מין פלסטיק גמיש שמולבש על מסילה לאורך ונשלף בקלות, אתה בטוח שזה 700 שקל בפירוקיה?

4.JPG

פורסם

ידידי קרה בדיוק אותו הדבר השבוע באותו רכב

המצרכים הנחוצים ;פנס שיפוד ומסטיק וסבלנות לחפש וזה מצליח באחריות

פורסם

קח עוד שני חברים שיעזרו לך להפוך את האוטו :wink:

ולעניינינו - יש בדיר-אל-אסד כמה פירוקיות, גם בכניסה לכפר ראמה ובאיזור סחנין (כולם ליד כרמיאל, אני לא יודע אם בכל אלה היית). בין צומת וולקן לצומת קרית אתא - בכביש השרות.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
מצטרף לבקשה של oxblood , מחפש את אותו החלק בדיוק רק שבאיזור המרכז .

המאגר בראשון לציון, מוכרים אותם חלקים כמו מוסכי הרשת בחצי מחיר + מע"מ, ויש גם את "ויצמן חלפים" באזור.

אלה שתי הפירוקיות הכי גדולות שאני מכיר בגוש דן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...