Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני הולך לקנות מזדה 3 חדשה מהסוכנות של מזדה

רציתי לדעת מה אני צריך לבקש בונוסים, צ'ופרים וכדומה.

ראיתי שיש שני דגמים ההבדל הוא גלגלי מגנזיום, מערכת סטריאו שליטה בהגה וריפודים יותר טובים.

מה שאני דואג גלגלי מגנזיום יום אחד נבוא לאוטו נמצא אותו על בלוקים כי איזה מישהו החליט שהם מצאו חן בעינו.

מה דעתכם איפה מתמקחים והאם כדאי לקחת את הדגם היותר טוב ?

פורסם

בסוכנות מזדה אין לך סיכוי להוציא צ'ופרים.

הסוכנים לא ממש עובדים לפי עמלות והם לא ממש לחוצים למכור.

מכרו? סבבה , לא מכרו? גם סבבה - הצ'ופרים וההתמקחויות בהתאם.

לגבי הג'אנטים - תעשה מקיף :) , אתה יכול גם להזמין ברגי נעילה , לא תמיד עוזר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין כזה דבר "הנחה" או "צ'ופרים" במושגי היסוד של דלק מוטורס, הם בונקרים ברמה של ה100 שקל.

דלק מוטורוס לא סופרים את האזרח הפרטי (ואת זה אמר לי סוכן של מאזדה), מקור הפרנסה העיקרי שלהם זה ליסינג.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כדאי לקחת את הדגם המפואר שניקרא ספיריט הוא מגיע עם מנוע 2 ליטר בעל 150 כ"ס עם גג נפתח ג'נטים 17 אינץ ועוד כמה תוספות שלא קיימות ב דגם של ה-1600 .לספיריט יש ביקוש יותר גבוה בשוק המשומשות צריכת דלק זהה והבדל גדול מכול הבחינות ממנוע ה-1600 .

פורסם
כדאי לקחת את הדגם המפואר שניקרא ספיריט הוא מגיע עם מנוע 2 ליטר בעל 150 כ"ס עם גג נפתח ג'נטים 17 אינץ ועוד כמה תוספות שלא קיימות ב דגם של ה-1600 .לספיריט יש ביקוש יותר גבוה בשוק המשומשות צריכת דלק זהה והבדל גדול מכול הבחינות ממנוע ה-1600 .

ממליץ על התגובה של ניב.

ברשותי גם אחת כזו, קצת ישנה יותר, צריכה הדלק בהחלט זהה (תלוי בסגנון הנהיגה גם) ויש הבדל בזמינות הכח.

בשנתון שלי בקרת יציבות הגיע רק בדגמי הספיריט, מ-2010 זה סטנדרט בכל הדגמים.

רק אתמול ראיתי אחת לבנה חדשה יפייפיה, התחשק לי להחליף את שלי בחדשה :wink:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...