Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מידי פעם עולה שרשור של אדם ששואל את מומחי הפורום אילו אופניים לרכוש או לאילו אופניים לשדרג וכד'

הפעם החלטתי לעזור עם הסיבה שבגללה אני כל כך נהנה לרכב על אופניים,

אני מצרף לכאן סרטון מיו-טיוב של הרוכב בריאן לופס,

הסרטון צולם עם מצלמת קסדה של GO PRO בHD , המסלול הוא מסלול דאון-היל בפארק וויסלר שבקנדה,

בלי קשר לתוכניות שלי לצאת לרכב שם, בתור אדם שרוכב דאון היל כמה שנים (אמנם לא במהירות המטורפת בעליל המוצגת בסרט - ולא , זה לא הילוך מהיר) , אני חייב לומר שרותקתי לסרטון הזה.

אין אף מסלול קרוס קאנטרי בעולם שיגרום לי להרגיש את הריגוש שבירידת מסלול מהיר וטכני כמו זה המוצג כאן,

אמנם אני לא מבלה את אותה כמות זמן שהבחור מבלה באוויר ואני מעריך את מהירות הרכיבה שלי בשליש מהמהירות שלו ,

אבל הפאן הוא אותו פאן .

עוד הרבה לפני המהירות והאנדרנלין - החיבור עם הטבע הוא הדבר הכי כייפי שיש.

ממליץ לכולם לצפות בזה ב720P לפחות , מקווה שהחיידק המדהים הזה של רכיבה על אופניים (ולאו דווקא במהירות או במסלולים מסוג אלה) יידבק גם בכם.

http://www.youtube.com/watch?v=pTqh0ju5Z2o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תומר.

נ.ב.

הנה הלינק ליתר ביטחון :

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מדהים!

בדקה 3:48 יש קטע טכני מדהים.

אחותי ובעלה גרים בוויסלר כבר כמה שנים...לפני שהם עברו לשם אופניים לא ממש עניינו אותם.

אבל הם אומרים שכשגרים שם חייבים או לעשות סקי, או לרכב על אופניים כאשר רוב האנשים עושים את שני הדברים...סקי בחורף, אופניים בקיץ.

הסינגלים שם זה באמת גן עדן אמיתי!

לצערי טרם יצא לי להגיע לשם לרכיבה (ממש קצה העולם), אבל גם זה יגיע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש רק חידוד קל, Down Hill אומנם מבצעים עם אופניים, אבל יש הבדל של שמיים בין DH לבין רכיבה סטנדרטית ביערות וכו'.

גם האופניים שלו מיועדים לDH, ולהבנתי מרוכבי DH ממש לא נוח לטפס עד למעלה עם האופניים, עם אופני DH אפשר רק לרדת :)

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

FU**ING A.

יש לי חבר שעוסק בזה, לא מזמן התלבש על עץ, שבר את הצלעות וקרע את הכבד.

אני חושב שאשאר בתוך קופסת הפח שלי. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש רק חידוד קל, Down Hill אומנם מבצעים עם אופניים, אבל יש הבדל של שמיים בין DH לבין רכיבה סטנדרטית ביערות וכו'.

גם האופניים שלו מיועדים לDH, ולהבנתי מרוכבי DH ממש לא נוח לטפס עד למעלה עם האופניים, עם אופני DH אפשר רק לרדת :)

נאור

עם אופני DH כנראה תוכל לרכוב רק בירידה, או במישור.. בעלייה רק עם ריאות מברזל ורגליים של לאנס .. (בכל מקרה הגיאומטריה של אופני DH כמעט לא מאפשרת רכיבה בעלייה)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

קיימת תמיד האופציה לרכב עם אופני שבילים אגרסיביים - כאלו שבהחלט ניתן לטפס איתם בצורה סבירה ועדיין לתת בראש בירידות. באחריות אישית.

אגב,

TAMIR_HOO - סרטון פצצה ומסלול מגניב ברמות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

וואו , מדהים. המסלול מושלם רכיבה מטורפת ואיכות צילום מעולה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...