Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סוזוקי בלנו שנת 98

אתמול הבחנתי שבכל פנייה שמאלה בעיקר בככירות המנורה האדומה עם סימן קריאה בעיגול נדלקת.

זה הרכב של אישתי ואני יוצא למילואים אני חייב לדעת אם זה סובל דיחוי או שללכת דחוף למוסך.

תודה.

פורסם

כנראה שחסר לך די הרבה שמן במנוע, הלחץ לא תקין בסיבובים ובגלל זה היא נדלקת ונכבית כשאתה חוזר לנורמה.

הוסף שמן, סע לנסיעת מבחן ותראה שזה נעלם.

פורסם

אהלן!

אצלי בסוזוקי ג'ימני שלי, המנורה הזו אומרת, שבלם היד שלי מורם.

יש מצב שבטעות, אולי הנחת משהו כבד (אפילו תיק נחשב "כבד"), ולא שמת לב?

יש מצב שאולי, כמה פעמים, לאבכוונה שמת משהו, הזזת ולא ראית שהבלם יד ירד?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

המנורה של בלם היד היא אותה מנורה שמתריעה על מפלס נוזל בלמים נמוך.

אני שוב חוזר ואומר: מדובר בבטיחות ובבקשה על תבלבלו את פותח השירשור עם חצי אמיתות.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

קודם כל תודה לכולם על ההתייחסות,

בדקתי שמן והיה תקין .לא מזמן עשיתי טיפול והחליפו לי נוזל בלמים שהסתכלתי על המיכל הוא היה ממש במעט מעל הקו התחתון.

מאחורי המיכל זה נראה שהוא מחובר למין דיסקה רחבה שחורה כזו והיא הייתה מלאה בנקודות שחורות של שמן סמיך. מלאתי נוזל בלמים שהשאירו לי מהטיפול ואני אסע מחר למוסך זה נראה לי מסוכן להזניח לשבועיים.

תודה רבה לכולם ושבוע טוב.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום אישתי מתקשרת אלי ואומרת המנורה האדומה עם סימן הקריאה בבלנו דולקת לי מה עושים

ישר פתחתי מחשב ונכנסתי לאתר ומצאתי את הבעיה חוסר בשמן ברקס, אמרתי לה גשי לתחנת הדלק

ותבקשי שימלאו לך שמן ברקס, המנורה כבתה מיד.

הבחור drsubaru שכתב מעלי תמלא שמן מנוע ותראה שהבעיה תעלם !?

יש לך מעל 3.000 תשובות לאנשים אני מקווה שלא יעצת להם בדברים בטיחותיים.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...