Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שהסתבך זה שלפותח השרשור יש תפיסת מציאות אחת ולאוויס יש אחרת.

יש רק מציאות אחת ,הם טיפלו בו מההתחלה , אבל כנראה שהוא רצה יותר .

אפשר היה לחכות בסבלנות שיפתרו את הבעייה (אף אחד לא התעלם ממנו, ואפילו הנציג של אוויס יצר איתו קשר ומייל ) ,

אבל למה להסתפק במועט אם אפשר ללחוץ ולהוציא מהם יותר ?

לא מעניין אותו הנזק לאוויס , ולא מעניין אותו העובדה שהוא רוצה שירות שאף פעם לא שילם ולא ישלם עליו

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש רק מציאות אחת ,הם טיפלו בו מההתחלה , אבל כנראה שהוא רצה יותר .

אפשר היה לחכות בסבלנות שיפתרו את הבעייה (אף אחד לא התעלם ממנו, ואפילו הנציג של אוויס יצר איתו קשר ומייל ) ,

אבל למה להסתפק במועט אם אפשר ללחוץ ולהוציא מהם יותר ?

לא מעניין אותו הנזק לאוויס , ולא מעניין אותו העובדה שהוא רוצה שירות שאף פעם לא שילם ולא ישלם עליו

לא באתי לטענות כלפי אוויס.

אין לי עניין בכל זה וממש לא מעניין אותי מהן הטענות שלו, אם הם עשו את העבודה כמו שצריך (וכרגע אני רואה שכן, הם היו בסדר גמור).

פורסם

שלום לכולם,

למען ההגינות - כך הסתיימה הפרשה (אני מקווה מאד):

אתמול לקחתי את הרכב לבדיקה במוסך מורשה עם הזמנת עבודה מאויס.

הגיר נבדק ומצא תקין לחלוטין.

אציין שוב, שמאז שהשרשור הזה הובא לתשומת ליבם של אוויס, השירות שקיבלתי היה מעולה, מעבר לכל הציפיות.

כל אנשי השירות שדיברתי איתם היו אדיבים, מקצועים וזמינים.

קוראי הפורום מוזמנים לגבש את דעתם באופן עצמאי על סמך העובדות. לדעתי, הכח של פורומים כמו זה צריך להיות מנוצל לטובת הצרכנים בדיוק כמו במקרה שלי. אם החברות ידעו שיש פלטפורמה פעילה שבה הלקוחות מחליפים רשמים הם ירגישו יותר מחוייבים.

פורסם

אנחנו שמחים שהכל בא על מקומו בשלום.

נוכחותנו בפורום אמורה לסייע לצרכנים, ואנחנו שמחים שכך היה.

אנו נפעל באופן זהה גם בעתיד לכל לקוח עם שאלה או בעיה הקשורה לאוויס.

אנו מקווים כי בעתיד הפניות ינוסחו בצורה יותר מאוזנת והוגנת

מאחל לכולם סופ"ש נעים,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...