Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

אני חבר מועדון ה -5 לא מהיום וכמו שנאמר כבר "מי שלא עושה לא טועה" פעילי מועדונים אחרים לא מפיקים ארועים בסדר גודל כזה עם בכלל לכן הם לא טועים.

למרות שלא היתי בארוע המדובר ובכדי שכולם ירגישו טוב הנפגעים, הפוגעים, המסתגרים, ההלומים, המתחזים הזועקים ועוד'

לפני השנה החדשה והחג הבא עלינו לטובה ויום כיפור בהמשך.

אני מתנצל בפני כוווולם בשם כוווולם מי שנפגע ולו חשוב לאן ולמי משתייך

ובא לציון גואל מהשירשור

לשרותכם תמיד

שנה טובה וחג שמייייח :beerchug:

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בואו נפתח בגילוי נאות - אני חבר של דניאל (גם אני לא מבין איך... :lol:).

למרות זאת, לכל מה שאכתוב כאן אין קשר לעצם היותי חבר שלו, הייתי כותב בדיוק את אותם הדברים גם אם הוא היה היריב הכי גדול שלי (אנחנו יריבים רק במסלול :wink:).

מה אתם רוצים מדניאל ?! מישהו באמת קורא את מה שהוא כותב ?! מאשימים אותו בהתחזות... תגידו, השתגעתם ?! החומה כבר נפלה מזמן (תשאלו את רוג'ר ווטרס).

הרבה חברים (בינהם אני) מסכימים עם מה שדניאל אמר. מה בסה"כ הוא רשם ? שלא היה ראוי לכרוז את מה שכרזו ברמקול. ואם תקראו באמת טוב, תראו שבדבריו תמיד יש מילים טובות, לפני אותה ביקורת "מזעזעת". ההאשמות על שינוי הדעה הפתאומי מגוכחות.

נחזור לעצם הדברים,

הוא צודק, לא היה ראוי, אנשים נעלבו מעצם הכריזה, אנשים שהוזמנו לאירוע, אנשים שהם חברי מועדוני רכב אחרים, אנשים שהם חברי המועדון (חלקם גם כתבו זאת בשרשור הנ"ל). טוב מאוד שיש אנשים שלא מרפים, כאשר בסה"כ מה שהיה צריך כדי לסגור את כל השרשור הזה הוא הודעה שמבינים במה מדובר, שיופקו לקחים, שתנצלים ושתיהיה שנה טוב.

הנה, גם אני מתנצל, אני מתנצל ששמעתי את הכריזות ברמקול ולא עשיתי דבר, לא עלתה בי באותו הרגע המחשבה כי ישנם אנשים שיפגעו מהודעה כזו. אני מאוד מקווה כי אותם חברי מועדונים לא ימנעו מלהגיע למפגשים משותפים עתידיים, מכיוון ששום דבר לא נעשה בזדון, המנעות ממפגשי חברים ומועדונים משותפים עקב טעות בתום לב תפגע בכולנו !

באמת שתהיה שנה טובה לכולם ! ונתראה רק בשמחות.

וואו, תקשיבו, אני קורא 14 עמודים של שרשור ומעמוד לעמוד יותר ויותר קשה לי להתאפק.

אני אומנם פעיל במפגשים רק קצת פחות משנה, ולא וותיק כמו חלק מהחברים פה, וזו גם אחת הסיבות שהעדפתי עד כה להימנע מהבעת דעות בפומבי, במיוחד בנושאי וויכוח עתיקי יומין.

מדי שבוע אני מגיע למפגשים (החודש לצערי נעלמתי בגלל אילוצי צבא ונסיעות), מצלם את הרכבים, מדבר עם החברים ואחרי זה חוזר הביתה ומשקיע שעות על גבי שעות של עבודה על מנת להציג את המפגשים הצפוניים באור היפה ביותר שאני מסוגל!

גם אני כמו דניאל, מצאתי חברים רבים במפגש הצפוני, קיבלו אותי כבן משפחה שווה בין שווים, והרגשתי חלק מהמשפחה, גם אם עדיין אין לי רכב אספנות, וגם אם אני עדיין איני חבר מועדון.

אחד הדברים ההכי יקרים לי במפגש הצפוני, הוא שכולם מוזמנים והיחס הוא יחס טוב לכולם ללא קשר להשתייכות למועדון כזה או אחר.

איפשהו אישם בתחילת השרשור, רשמתי תגובה שהמפגש נראה מדהים על גבי התמונות.

ואז שמעתי את הסיפור הכואב, ואז קראתי את ההתנגחויות שהגיעו אחרי זה...

בתור חבר של דניאל, בדיוק כמו אלון, אני מזדהה עם כל מילה שאלון ציין בתגובתו.

אני חושב שסה"כ דניאל הפך ל"שעיר לעזאזל" שבסה"כ הביע על גבי השרשור את מה שחברים רבים אחרים הרגישו.

בתור אחד שלא היה במפגש, אך עם זאת קרא את כל השרשור ודיבר עם כמה מהנפשות הפועלות, אני חייב לציין שהסיפור לא נראה טוב מהצד. מנהלי המועדון יכולים להגיד הכל, אבל מי שפותח היום את פורום "רכבי אספנות" וקורא את השרשור מהתחלה עד הסוף כנראה יקבל רושם שלילי על המועדון ולא על כמה חברים שסה"כ ציינו את אשר הרגישו.

אני יודע שאני מסתכן עכשיו בהתנפלות המונית עלי, אבל לפי דעתי אולי באמת יהיה מן הראוי לפרסם הודעת התנצלות של המועדון בפני החברים שנפגעו או יכלו להיפגע ובכך בעצם "לנעול" את השרשור בצורה טבעית.

בברכה!

יונתן.

פורסם

הבעיה בשירשור היא שכל אחד צריך להגיד בפעם המאה אלף את אותם הגיגים ולא יכול להתאפק. אני לא דובר המועדון אבל התנצלות מוסדית מן הראוי שתבוא רק אחרי דיון ממצה בועד ושמיעת כל הצדדים. לכן הצעתי שמי שנפגע יגיע לדיון בועד. אבל מה טוב ומה נעים לדשדש שוב ושוב כאן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, לאף אחד לא נעים לדשדש. והסיבה שחוזרים על דברים היא בגלל שעושה רושם שמי שצריך להקשיב לא רוצה להקשיב.

כמה וכמה אנשים כתבו פה דברים, התשובות שהם קיבלו היו לא קשורות בעליל, אז מדוע שיפסיקו ?!

הנה, בדיוק מה שיונתן כתב:

שבסה"כ הביע על גבי השרשור את מה שחברים רבים אחרים הרגישו.

מכיוון שהאנשים שנפגעו הם בעיקר חברי מועדון אחרים, ברור שהם לא צריכים\לא ירצו להגיע לישיבת וועד.

לכן, במקרה הזה, לדעתי, אין שום צורך בהתנצלות מוסדית, התנצלות קטנה היתה יכולה להיות בעלת אפקט חזק וחיובי הרבה יותר. משפט אחד היה סוגר את כל השרשור הזה על הצד הטוב ביותר.

בכל מקרה, שנה טובה לכולם.

אכלו בזהירות ותנהגו הרבה !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני אגיע לישיבת הוועד הבאה (לדבר בעניין אחר) ואם ירצו לשמוע אני אסביר בדיוק מה מציק פה לכולם, למרות שכבר כתבתי את זה בפורום הסגור.

אני גם מציע שהשרשור ינוח קצת עד שהמועדון באמת ישמע את הטיעונים מכל הצדדים כי לפני הישיבה לא תהיה (ולא צריכה להיות) תשובה.

פורסם
הבעיה בשירשור היא שכל אחד צריך להגיד בפעם המאה אלף את אותם הגיגים ולא יכול להתאפק. אני לא דובר המועדון אבל התנצלות מוסדית מן הראוי שתבוא רק אחרי דיון ממצה בועד ושמיעת כל הצדדים. לכן הצעתי שמי שנפגע יגיע לדיון בועד. אבל מה טוב ומה נעים לדשדש שוב ושוב כאן.

מסכים עם כל מילה של בני ........... :mm_yeah:

לשבת על הגדר (או על המקלדת) ולחלק ציונים זה הדבר הכי קל !

מי שלא עושה לא טועה ! אז לכל הצעקנים תתחילו לעשות ולתרום לטובת הכלל, לבוא ולחלק ציונים זה הדבר הכי קל ....

איפה כל אותם "מתלוננים" מדוע לא באו לעזור ולסייע לפני האירוע ? ( גם יוזמי הרעיון ) .

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

בני שלום.

למעשה גם אתה נגרר כמו "כל אחד", ומגיב שוב...

אינך הדובר, אך עושה רושם כאילו אתה המייצג את המועדון (רק כאילו), מאחר ואף גורם אחר מטעמו אינו מגיב.

לא כל תגובה חייבת להיות לאחר ישיבת וועד, ועובדה היא כי במקרים אחרים היו תגובות מיידיות פחות או יותר, ללא קשר לישיבה.

ניתוק ארוך של זמן תגובה מהווה קטליזטור להפקת אנגריה חוזרת מהחברים, ולא תמיד חיובית.

נוסף לכך, תגובה לאחר כמה שבועות, מאבדת את האפקט שיכול היה להיות לאותה תשובה בזמן אמת.

בקשר להזמנת חברים שאינם חברי מועדון או חברי מועדונים אחרים לישיבת הועד, דרך הפורום - נו באמת...

בני, הסיבה שחוזרים על דברים היא בגלל שעושה רושם שמי שצריך להקשיב לא רוצה להקשיב.

מכיוון שהאנשים שנפגעו הם בעיקר חברי מועדון אחרים, ברור שהם לא צריכים\לא ירצו להגיע לישיבת וועד.

משפט אחד היה סוגר את כל השרשור הזה על הצד הטוב ביותר.

ומילה לעדי ואמוץ:

מי שלא עושה לא טועה ! אז לכל הצעקנים תתחילו לעשות ולתרום לטובת הכלל, לבוא ולחלק ציונים זה הדבר הכי קל ....

איפה כל אותם "מתלוננים" מדוע לא באו לעזור ולסייע לפני האירוע ? ( גם יוזמי הרעיון ) .

עדי

עדי,

נדמה לקורא מהצד שנקלע לשרשור, כאילו שיש מתקפת עולם עליך ועל אמוץ, זאת גם עקב תגובותיכם (במקום תגובת המועדון הרשמית), ולא כך הוא.

מי שהודיע על האירוע הוא המועדון (הודעה ראשונה בשרשור זה).

מי שעומד מאחורי האירוע הוא המועדון. לכן, אנא, אל תקחו את הענין אישית.

עמלתם קשה על הארגון, מרגע ההתחלה ועד לסיום, משך כמה שבועות. קיבלתם גם פרגונים לרוב, מהח"מ ומאחרים,

אך במקביל, היו גם דברים צורמים שיש לתקן להבא.

כמו שמקבלים את המחמאות יש לקבל בהבנה את התלונות. לא כל תלונה היא רצון לסקול את הנילון.

אך אם לא תהיינה תלונות לא יהיה אפשר לשפר בעתיד.

ומילה נוספת, אל תרפינה ידיך. המשך לעשות (ולספוג אש :-)), אך אל תצפה לעזרה גדולה מאחרים.

הרוב הדומם נהנה (או לא) ממה שמארגנים עבורו, אך לא בהכרח מעוניין לשים יד (למעט על המקלדת...).

זכור תמיד את המשפט: "עשית טוב לא יזכרו לך - עשית רע לא ישכחו לך".

הערה כללית:

בקשר לכך שמי שלא חבר מועדון/פרש מהמועדון/חבר מועדון אחר/ סתם משתתף פורום, וכל כיוצ"ב מגיב בפורום בנושא,

הגיע הזמן להפנים אחת ולתמיד: הפורום אינו "במה סגורה" של מועדון החמש אלא כפי שאמר חבר מועדון ופורום ותיק ומכובד, הפורום הוא "כיכר העיר". בכיכר העיר יכול כל אחד לומר את שרוצה (בלי לפגוע ברעהו כמובן), ואם המועדון מעוניין להציג את פעילותו בכיכר זו, דבר מבורך כשלעצמו, חייב הוא לקחת בחשבון את אפשרות התגובה של כלל חברי הפורום.

הערה כללית שניה:

הגיע הזמן להפסיק לתלות כל דבר בח"מ. איני מעורב בפעילויות המועדון ולא באינטריגות כאלו ואחרות. קראתי בכאב את שכתב דניאל בהקשר לנאמר עליו ועלי, כמו"כ הועבר אלי מה שנכתב בפורום הסגור אודותי, אמנם ללא הזכרת שמי המפורשת, אך הכותב ברמזים, (אמוץ), אמר את אותם דברים במפגש הצפוני תוך ציון שמי.

חבל. חבל שמנסים לתלות בי האשמות שווא, ולפרסם דברים שאינם נכונים.

שנה טובה ומבורכת,

ושנהיה בריאים ומרוצים רוב הזמן.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
בני שלום.

למעשה גם אתה נגרר כמו "כל אחד", ומגיב שוב...

אינך הדובר, אך עושה רושם כאילו אתה המייצג את המועדון (רק כאילו), מאחר ואף גורם אחר מטעמו אינו מגיב.

לא כל תגובה חייבת להיות לאחר ישיבת וועד, ועובדה היא כי במקרים אחרים היו תגובות מיידיות פחות או יותר, ללא קשר לישיבה.

ניתוק ארוך של זמן תגובה מהווה קטליזטור להפקת אנגריה חוזרת מהחברים, ולא תמיד חיובית.

נוסף לכך, תגובה לאחר כמה שבועות, מאבדת את האפקט שיכול היה להיות לאותה תשובה בזמן אמת.

בקשר להזמנת חברים שאינם חברי מועדון או חברי מועדונים אחרים לישיבת הועד, דרך הפורום - נו באמת...

.

אבי, הייתי מצפה ממך לפחות שתבין את מה שאני כותב ואת רוח הדברים.

המלצתי שלוש פעמים את חברי המועדון מקרב חברי המועדונים האחרים ולא את אלה שאינם חברי מועדון. פשוט טעית בהבנת דברי. ההמלצה שלי היא כחבר מועדון. אם ההתנצלות היא במרכז הדיון, זה דבר אחד. דבריי שלי שנכתבו שלוש פעמים היו להפקת הלקחים.

ובעקבות דבריך העוקצניים במשפט הראשון שלך, אני שותק ולא אעלה יותר את ההצעה הכי הגיונית (לדעתי) שהועלתה בשירשור הזה. מי שיש לו רצון לקבל אותה, שיקבל.

שנה טובה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני ידידי

אמנם כתבת זאת בהודעה קודמת שלך (ההדגשה בכחול שלי, להדגשת הענין), ובאמת שלא קראתי נכון.

יתכן כי מה שהטעה אותי הוא הנכתב בהודעה מאוחרת יותר שלך, להלן שתי ההודעות:

שלום לכולם

לצערי לא הייתי שם עקב מחלה.

ההרגשה הלא טובה של חברי מועדונים אחרים די ברורה וחבל לדוש בנושא שוב ושוב.

כדאי שכולם יפיקו לקחים, כולל במועדון ה-5.

אני מציע שחברי מועדונים אחרים שהם חברי מועדון ה-5 יקחו על עצמם לפעול למען שיפור הקשר במפגשים משותפים עתידיים וליזום דיון בוועד המועדון על מנת שתקלות כאלה לא יישנו.

אמנם "הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות" אבל בקצת רצון טוב ובמאמץ לא רב, אפשר לשבת, לנתח את מה קרה ולדאוג שבעתיד דברים כאלה לא יישנו.

קירוב לבבות צריך להתחיל מתוכנו.

אני מציע גם, כחבר פורום ולא כמנהל פורום, לקחת אויר. המסרים הובנו, אין צורך לחזור על משקעי והתחשבנויות מהעבר כי הפנים שלנו לעתיד.

בני הספל

כע"פ, כעת ברורה לי כוונתך.

לגבי הפתיח בהודעתי, אין בו שום עוקצנות, ואל לך להפגע.

אתה מאמין במה שכתבת, האחרים מאמינים במה שהם כתבו, המועדון לא הגיב תגובה רשמית,

וכולנו (כולל אני, כולל אתה וכולל אחרים) ממשיכים להתקשקש באותה ביצה.

שנה טובה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

להלן תגובת מועדון החמש (מוטב מאוחר מאף פעם, וגם מעניין ללמוד שיש כזו דריכות וציפייה להודעות המועדון):

מהשרשור עולה לצערנו שיש נפגעים מהאירוע בעוספיה - אורחים ממועדונים אחרים וגם חברי מועדון החמש. ועד המועדון מבקש להתנצל כלפי הנפגעים, ולהודות שאיננו חף מטעויות.

שמענו בעשרת הימים שחלפו מאז האירוע הרבה דעות והתרשמויות שונות (חלקן סותרות) מפי המשתתפים באירוע, והנושא יועלה לדיון בישיבת הוועד שתתקיים ביום א' הקרוב לצורך הפקת לקחים. המטרה העליונה היא למנוע בעתיד מקרים בהם נוכחים באירועי המועדון נפגעים ונעלבים, והכוונה היא ברמה האנושית הבסיסית ביותר - מבלי להיכנס ל"פוליטיקה" או לעניינו של אדם זה או אחר. נקודת המוצא היא שלרוב הבעיות יש פתרון, ונשתדל ביחד למצוא אותו.

באותה נשימה אי אפשר שלא להודות ולברך את סניף הצפון של המועדון על היוזמה והעשייה הברוכה. אנו מודים מקרב לב גם למארחינו הדרוזים ומקווים להמשך שיתוף פעולה וקירוב לבבות איתם ועם מגזרים נוספים בארץ.

עוד נדגיש, כי שיתוף הפעולה עם מועדוני רכב אחרים הוא חשוב בעיני מועדון החמש - גם ברמה החברתית-אישית, וגם ברמה הפרקטית של פעילות משותפת מול רשויות ולמען כולם. בואו נתעלה, נפיק לקחים ונמשיך לשנה חדשה טובה ומתוקה, ולהרבה נסיעות בדרכים טובות!

בברכה,

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

עדי

אני לא יוזם האירוע, אם הייתי יוזם או שותף ליזמות האירוע בדרך כלשהיא כמובן שהייתי מתייצב ועוזר. אם מישהו יזם ולא הגיע לעזור זה לא בסדר, מכיוון שאני לא יודע מי בדיוק יזם, מי היה אמור להגיע לעזור ומי לא, אני לא רושם בעניין.

לדעתי, כשותף לאירוע וכחבר מועדון, מותר לי לבקר את האירוע למרות שלא הייתי שותף ליזמותו. כאשר לאנשים שלא יוזמים אירוע לא ניתנת האפשרות לבקר את האירוע - זה נקרא דיקטטורה, וזו כבר בעיה מאוד רצינית שקשה לחזור ממנה.

לפחות ממני, האירוע קיבל המון מילים טובות והמון המון הערכה, השורות הראשונות של כל הודעה שלי בנושא היו תמיד מילים טובות.

המשכתי לכתוב בנושא כי מפריע לי העובדה שאת המילים הטובות מחבקים ישר, אבל כשהגיע קצת ביקורת לא היתה לה כל התייחסות רצינית. מילא זו היתה ביקורת על חנייה, אבל היה מדובר בנושא רגיש הרבה יותר.

בכל מקרה, בטח שאין לי דבר נגד המועדון, להפך, אני חבר גאה (בלי משמעויות הביטוי, כן...:-)), גם אבא שלי חבר במועדון למרות שהוא לא משתתף בד"כ בפעילויות. אני תורם גם באופן אישי בדברים שאני יכול לסייע בהם כרגע (סרטים, תמונות), וזו תרומה מאחורי הקלעים של לא מעט זמן.

לכן זה פוגע לקרוא שחברי מועדון אחרים כותבים שמי שכותב ביקורת הוא "צעקן" ו"מתלונן".

כתבתי את מה שכתבתי כי אני חושב שמה שקרה יפגע במועדון והמועדון חשוב לי, אם זו צעקנות אז חשוב לצעוק !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...