Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ( ומוצלית ) רכשתי פוקוס 05.

אני צריך לבצע טיימינג + טיפול 10,000 ( סוג של יישור קו) במוסך אמין ומקצועי ובמחיר סביר ( יחסית ).

אודה מאד על המלצות למוסכים באיזור קרית אונו /יהוד או ר"ג .

פורסם

ביהוד יש את מרכז פוזנר של מאזדה ופורד

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך ליצור קשר עם מוסך אם הדרך.

מההכרות שלי איתם, מדובר במוסך אמין ומקצועי והמחירים שלהם בסדר גמור. הם לא מורשי יבואן של פורד, אבל הם מכירים את הפוקוס.

פורסם

המלצה חמה ממני ומניסיון כמובן לא כדאי לחסוך את הכסף בטיפול שבו מבוצע טיימינג בדגם זה, אם למוסך שתלך לא יהיו את הכלים המיועדים לכך ואת מידות הסגירת המומנט הנכונות, הסבירות שיפגע לך ראש המנוע גדולה.

פורסם

כמה ק"מ עשה הרכב? טיימינג בפוקוס עושים ב-120,000 ק"מ או 5 שנים מה שבא קודם.

כמי שגם קנה עכשיו פוקוס ועשה טיימינג וטיפול גדול (יישור קו) אני יכול להמליץ לך לא להכניס אותו למוסך, סע כמה מאות ק"מ ככה כדי להרגיש אותו ואחר כך תדע יותר טוב מה עובד ומה לא ואם חס וחלילה יהיו הפתעות אחרי הטיפול תוכל לדעת שהם לא היו קודם.

מחירים שאני שילמתי, נראה לי ממוצע:

טיימינג + מותחן 1700

טיפול בגיר אוטומטי + אטם 800

ברקסים קדמיים כולל דיסקים 600

טיפול שוטף 550

על הדרך גם החליף לי משאבת מים ב-400 (של Airtex)

• תוכן חדש...