Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- או שמספיק לגשת למנעולן, לקודד מחדש את האימובילייזר + להתחדש בסט מפתחות נוסף.

סיפור המעשה בקצרה: לחבר נגנבו מפתחות הרכב (כנראה כוייס). כמובן שהתלונן במשטרה (נעלם גם הארנק + תעודות).

האם במקרה זה חלה חובה להודיע לביטוח על גניבת המפתחות ? (הרכב מבוטח בביטוח מקיף).

עריכה - בצעתי חיפוש בפורום אע"פ שהמקרה ממש לא זהה (גניבת רכב) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=250120&highlight=%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%AA+%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%AA+%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97.

האם יש למישהו מה להוסיף ?

alfa 156 2.5.

פורסם

למה לא לדווח?

דווח , ושמע מה יש להם להגיד, או ליעץ מה עליך לעשות, עדיף פי כמה על מקרה בו יגנב הרכב , יתגלה בדרך כלשהי לביטוח ( בשלב של צורך לשלם הם מחפשים כל שביב של מידע , כדי לא לשלם ) כי זה מה שקרה ואז חברת הביטוח תתנער מהתביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שידווח, וכמו כן שישלח להם(וישמור את המקור טוב טוב אצלו), את האישור על החלפת המנעולים והקידוד

מחדש של האימובילייזר.

במידה ולא, והוא לא יעשה את זה, הם יוכלו במידה ויתגלה להם, לטעון שזו רשלנות מצידו,

ולהתנער מהאחריות לביטוח הרכב.

פורסם
שידווח, וכמו כן שישלח להם(וישמור את המקור טוב טוב אצלו), את האישור על החלפת המנעולים והקידוד

מחדש של האימובילייזר.

במידה ולא, והוא לא יעשה את זה, הם יוכלו במידה ויתגלה להם, לטעון שזו רשלנות מצידו,

ולהתנער מהאחריות לביטוח הרכב.

וזאת באמת תיהיה רשלנות.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

תדווח, מה יכול ליהיות.

נראלי שחייב לדווח, במיוחד על ת.ז\רישיון.

תדווח גם לביטוח.

לא שמעתי על מקרה שגנבו מפתחות, ואחרי כמה ימים נגנב הרכב.

אבל ששכרתי טרקטורון בחו"ל, הסוחר אמר לי, אם אני מאבד מפתח זה 20 אירו, אם אני מאבד מפתח וגונבים את הטרקטורון אין ביטוח ואני חייב לו טרקטורון חדש, אם גונבים טרקטורון ואני בא אליו עם מפתח אז יש ביטוח והוא מביא לי טרקטורון אחר.

אם אפשר להניע את הרכב, הייתי מחנה אצל חבר או משהו, עד שתקנו מפתחות חדשים, כי יש כתובת על הרישיון\ת.ז שנגנבו, יכולים לבוא ולגנוב את הרכב בקלות ובשקט.

פורסם

מה קורה פה? יותר משנתיים חיכיתם להגיב? :shock:

הרכב כבר נגרט...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...