Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. עוברים לCORETEMP שמדויקת יותר מספיד פאן.

ב. איזה מארז וקירור? מה טמפ' אחרי איזה חצי שעה של עומס?

ליביו

א. יבוצע במיידי - מצורף צילום מסך של coretemp

ב.מארז גנרי אבל דיי מרווח - בצד של המארז יש מאוורר שזורק אויר על המעבד ומתחתיו יש אחד שמוציא אוויר,עוד אחד בחלק האחורי (איפה שהיציאות האחוריות) שמוציא אוויר .

הקירור מקורי של intel.

יוסי

CoreTemp-Scr.png

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קירור של אינטל הוא מספיק אבל כל אוורור של חברה אחרת חוץ מגנרי טוב יותר ממנו.

מארז גנרי לא ידוע באוורור טוב, גם אם מרווח.

ניתן לבצע סידור כבלים כדי להקל על תנועת האוויר במארז.

אם הבנתי נכון יש לך שני מאווררים בדופן המארז אחד מעל השני, עליון מכניס תחתון מוציא.

בטל את התחתון וסגור עם מסקינגטייפ או פיסת נייר את חורי האוורור, את המאוורר התחתון נסה למקם בקדמת המארז לכניסת אויר אם יש מקום ובדוק שוב.

האם ממוקם בפינת החדר על הרצפה מתחת לשולחן הוא יתחמם יותר, אם בחדר לא ממוזג או עם חלון סגור רוב הזמן יתחמם עוד יותר.

עריכה:

אישית לא אוהב את easytune, נתקלתי גם במחשבים שהתוכנה קרסה בהם גם בהרצת אפשרות הOC הראשונה, אני תמיד אוהב לעבוד בידני ולא באוטומט, כמו באוטו :).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היי ארז,

יש מאוורר בקדימת המארז (לפני ה hd) שמזרים אוויר פנימה.

ואכן המחשב יושב בדיוק כמו שתארת "בפינת החדר מתחת לשולחן" אבל יצויין שהשולחן גדול ורחב ככה שיש שם מספיק אויר.

אז מה עושים חוץ מלבטל את המאוורר בדופן שמוציא אויר ?

יוסי

פורסם

מה עושים? 50~ מעלות זה לא נורא, אנחנו גם בקיץ אש גהנום (במיוחד היום).

הטמפ' של הכונן הקשיח שלך טובה שזה מאד חשוב, אתה יכול לשדרג קירור או להחליף את המאווררים הקיימים לגדולים יותר אם אפשר או מהירים יותר, קח בחשבון שמהירים יותר יכולים להיות רועשים יותר.

אתה יכול למקם אותו לא מתחת לשולחן אשר כולא את האויר החם באזור המארז.

להחליף למשחת קירור טובה יותר, הZALMAN אני מניח הSTG שיש לך לא להיט ואני אישית לא אוהב לעבוד איתה (שגעון שלי).

אם אין לך צורך ממשי והשימושים שלך סטנדרטיים אז זה לא נורא. חכה לחורף.

אם אתה מעוניין ברעיונות נוספים העלה כמה תמונות באיכות טובה של המארז שלך מכל צדדיו ובפנים ואומר לך דעתי.

פורסם

היי ארז,

אני אצלם ואעלה את התמונות של המארז.

תגיד איך אני יכול להעלות את הסל"ד של המאווררים ? 2000 נראה לי נמוך.

פורסם

להחליף למאווררים אחרים, אבל מה שיותר חשוב מהסל"ד זה ספיקת האויר לאותו המאוורר. יכול להיות מאוורר 80 עם סלד 3000+ עם ספיקת אויר כמו של מאוורר 120 עם סלד 900, גם אוורור זה עניין בפני עצמו.

פורסם

אפשר המלצה למאוורר לא יקר שיעשה את העבודה.

פורסם

מאוורר למעבד או למארז?

אה! נראה לי שנסגרתי על מארז ומאורר

ללא ספק, הקירור יהיה הנוקטאה, אנשים מאוד מרוצים ממנו, הוא אומנם טיפה רועש ביחס לכמה מהמתחרים, אבל מבחינת קירור אין לו ממש תחרות מה גם שאפשר להשתיק עוד קצת עם החלפת מאווררים לשקטים יותר של נוקטואה בהקרבה של כמה מעלות)

המארז יהיה כנראה antec

DF-35

http://www.newegg.com/Product/ImageGallery.aspx?CurImage=11-129-088-TS&ISList=11-129-088-Z01,11-129-088-Z02,11-129-088-Z03,11-129-088-Z04,11-129-088-Z05,11-129-088-Z06,11-129-088-Z07,11-129-088-Z08,11-129-088-Z09,11-129-088-Z10&S7ImageFlag=1&Item=N82E16811129088&Depa=0&WaterMark=1&Description=Antec%20DF-35%20Black%20Computer%20Case

image3.jpg

סה"כ מקבל ביקורות טובות על שקט וקירור ונמצא במסגרת של כ 500 ש"ח, יש בו הרבה מקום למקרה שיבוא לי לדחוף שם עוד כרטיס גרפי לעיבוד תלת מימדי והוא גם רחב מהמארז הנוכחי שלי בכמעט ס"מ מה שדי מבטיח את ההתאמה של הנוקטואה. מעcר לזה הוא נראה פשוט אדיר :-D

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הנה תמונות של המארז משלושת הכיוונים יש מאווררים מקדימה מהצד ומאחורה

אז תובנותיכם לגבי שיפור הקירור יתקבלו בברכה

IMG_2661[1].jpg

IMG_2664[1].jpg

IMG_2663[1].jpg

פורסם

תנקה אבק, תעשה סידור כבלים ותחליף מאווררים ל12 SCYTHE

זאת השקעה קטנה ובטוח יעשה לך הבדל.

אני עם קירור ביג טייפון, 2 מאווררים של 12 (ביג טייפון על 800 סל"ד, המאווררים על 660 ויש לי בקר שליטה על הכל)

והטמפרטורה של המעבד לא עוברת את ה32 בימים האלו של הקיץ, OC קל בוצע למעבד, 15%.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

המחשב נקי מאבק והכבלים די מסודרים וצמודים עם אזיקונים,

מאוררים של 12 cm לא יכנסו בחלק הקדמי ולא באחורי - רק 8cm.

יש המלצות נוספות ?

פורסם

החלפת קירור מגנרי לכל דבר בערך יעשה את העבודה. coolermaster tx3 עולה 100+- ש"ח, ונותן קירור לא רע למחיר. יש מבחן עם תוצאות לא רעות פה שים לב שיש שני מצבים HIGH וLOW.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אחד המארזים הגרועים שראיתי.

את הכבלים תצמיד לצד לאחורה של המארז (אי אפשר לראות אם זה אכן ככה או לא).

פייר? הייתי מחליף מארז לאחד עם מאווררי 120 מ"מ ותכנון יותר נורמאלי מאשר משקיע שקל על זה.

מאווררים נורמאלים לא באים ב80 מ"מ - וכמעט תמיד עדיף מאוורר 120 מ"מ ב1200 RPM שיהיה שקט לגמרי מאשר מאוורר 80 ב3000 RPM שישמע כמו מטוס - וה120 מ"מ כנראה גם יזיז הרבה יותר אוויר.

(גילוי נאות - אני מוכר מארז ישן שלי ד"א - הודעה בפורום אלטזעכן , אבל אני לא אומר שתקנה ממני - פשוט אל תשקיע בזה)

ד"א לא אמרת מה המעלות אחרי קצת עבודה אינטנסיבית (קצת PRIME95 או OCCT לפחות רבע שעה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...