Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים אחרי שקראתי על מספר רכבים הגעתי לסדר עדיפויות הבא מה אתם אומרים:

1.רובר 214 - האבזור הנוחות והפינוק שהרכב מציע, אך אמינות נמוכה גורמים לי אולי להסתייג אבל רוב האקזמפלרים שהסתכלתי עליהם היו במצב טוב ומתוחזקים ע"י בעליהם בקפידה.

2.פיז'ו 306- אקזמפלרים עם הרבה ק"מ על הכביש והרבה ידיים,קשה למצוא שמור.אמינות של צרפתיה.

3.פיאסטה- מכולם נראה לי הכי פחות מתקדם, קשה לי לנהוג ברכב שלא נוח, יותר מזה אני אוהב לראות את האוטו שלי ולדעת שהוא יפה אבל פה זה לא המקרה.

4.יפניות למיניהן- כל מה שתזרקו יקר ומשנתון נמוך או גבוה ובעל ק"מ רב.

5.קליאו RSI- אקזמפלרים במצב של בננה מעוכה על המדרכה בשוק. ניסיתי לחפש מה שהיה במצב טוב היה עם פגיעות שילדה קטנות.

אני מחפש אוטו חסכוני בדלק שיעשה את העבודה,גם במחיר של טיפול מעט יותר גבוה. הנראות של הרכב חשובה לי מאוד, אני רוצה להרגיש שאני נוהג ברכב ולא בקופסה עם 4 גלגלים.

הרבה אמרו לי לשכוח מהרובר למרות שמצאתי אקזמפלר במצב טוב מאוד ומושקע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קליאו RSI זה אופצייה מעניינת למי שמחפש רכב יותר חם מהרגיל. אך יש מאט מאוד כאלה, בגלל מחיר נמוך צעירים היו קונים אותם, נוסעים מצד אחד באגרסיביות ומצד שני לא תמיד מקפידים על טיפולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...