Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי בפאסאט 2006 יש בעיה דומה שגם כן מצריכה החלפה של כל החלק הזה ובמורשה ביקשו ממני קצת יותר מ900 ש"ח[/Q

עדכון:

ליתר דיוק בחברה, בלי בושה, רוצים 970 ללא מע"מ. עזות מצח שכזאת.

החלק נקנה עכשיו בפירוקיה, 150 ש"ח, והורכב

תודה למרק10 ולכל מי שסייע (ובתקווה שהחלק יחזיק קצת יותר).

פורסם

אני מכיר כבר מספר אנשים שנשבר להם החלק הזה בגולף 5.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם לי הוא נשבר , האם יש בפירוקיה עוד חלק ? או שתוכל לרשום לי את הטלפון שלהם אני ירים להם צלצול.

פורסם
גם לי הוא נשבר , האם יש בפירוקיה עוד חלק ? או שתוכל לרשום לי את הטלפון שלהם אני ירים להם צלצול.

החלק נרכש בטיג'י חלפים, העניין הוא שיש להם עכשיו את צד ימין בלבד...

לדעתי יש לדאוג לשמן את הפלסטיקים הללו מפעם לפעם, הגיוני שבשינויי טמפרטורה - מקור המיזוג, לחום ששורר באוטו כשהוא לא דולק, וחוזר חלילה - החלקים נוטים להתייבש/להיסדק/להתפרק באופן מואץ. (מישהו אמר קיץ ארצישראלי?)

פורסם

גם בגולף 2007 של חבר יש את אותה בעיה.

לא צריך לפרק את מתג התאורה ע" לפרק את התריס? כך לפחות רשום עבור גולך דור 4:

ללא שם.jpg

פורסם

אין צורך, שני מברגים שטוחי ראש, הפעלת כוח מתון וכל היחידה נשלפת החוצה, לא רק המסגרת עצמה אלא כל הבריס והבית שלו נשלפים.

פורסם

o.v - התקשרתי ל טיג'י היום,הוא מוכן למכור רק את כל החלק המרכזי (ולא רק את השמאלי שאני צריך),בעבור 500 ש"ח לפני מע"מ ומשלוח :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ההפך, בגולף 4 זה יותר פשוט!

התריס יוצא החוצה בלי לפרק את המסביב שלו.

מברג דק בצד של התריס והוא בחוץ.

בקשר לאיביי, שמתי לב שלגולף דור 5 יש משמעותית פחות מבחר של חלפים מאשר לגולף 4 והמחירים יותר גבוהים.

אני מקווה ומאמין שבעוד כמה שנים זה ישתנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
o.v - התקשרתי ל טיג'י היום,הוא מוכן למכור רק את כל החלק המרכזי (ולא רק את השמאלי שאני צריך),בעבור 500 ש"ח לפני מע"מ ומשלוח :|

חבר,

אני הייתי צריך את התריס השמאלי, שנמצא משמאל לנהג בצמוד לדלת, לא את אחד התריסים מהקונסולה הראשית. אם התריס (מהפירוקיה) במצב טוב, נסה לסגור איתו על 500 כולל המע"מ הזה שכל מוכר עצי ריח לאוטו אוהב לתקוע, וזה נראה לי מחיר סביר (כל עוד החלק במצב טוב). נסה להתמקח מעט, אמור לו שהבחור שקנה את התריס השמאלי הפנה אותך, ושכדאי לו למכור לחברי הפורום כי, כפי שהוא רואה, זה מביא לו לקוחות. תאמין לי שחלקים כאלה הוא מאוד מעוניין למכור. אחרי הכל כמו שציינתי, בצ'מפיון, התריס השמאלי עולה 970 לא כולל מע"מ. אני לא רוצה לדעת כמה אצל החצופים האלה עולה כל הקונסולה הקדמית.

בכל אופן יש מעבר לכביש, רק יותר לכיוון אזה"ת חולון, פירוקיה שנקראת "וייצמן חלקי חילוף" . הרם טלפון, תברר מחיר, תגיד שבטיג'י הציעו לך במאה ש"ח פחות (פלוס מינוס) ממה שהוא ינקוב, ואולי תרוויח.

בהצלחה 

פורסם

מעניין איך החלק הזה נשבר לכם מכיוון שאצלי הרכב מתחילת 2006 ושום חלק עדיין לא נשבר.

האם הרכבם משהו על התריסים של פתחי האיוורור או שאתם משחקים עם התריסים ללא הפסקה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
מעניין איך החלק הזה נשבר לכם מכיוון שאצלי הרכב מתחילת 2006 ושום חלק עדיין לא נשבר.

האם הרכבם משהו על התריסים של פתחי האיוורור או שאתם משחקים עם התריסים ללא הפסקה ?

באמת מוזר,

בגולף הקודמת שלי 9 שנים, לא נשבר/התפרק שום גוף מהרכב

ובנוכחית (טפו טפו) הכל שלם

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...