Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור היני מעונין לרכוש את הרכב הנ"ל לאחר צפייה במספר מכוניות מהדגם החלטתי ללכת לבדיקה עם הרכב בעל נתוני הפתיחה הכי טובים שמצאתי והם להלן:אוודי A-3 1.8T אדום 180 כ"ס שנת 2002 טיפטרוניק יד שניה בעל 95000 ק"מ.

לאחר בדיקה שבוצעה לרכב נותרתי בדילמה שאשמח מאד אם תוכלו לעזור לי להבין פחות או יותר היכן אני עומד ומה עליי לעשות

ממצאי הבדיקה הם (רק הליקויים)הבדיקה בוצעה בקומפיוטסט הרצליה

-לתקן/לכוון זווית מתלה

-צמיגים אחוריים לא תואמים אך נראים חדשים.

-בלמיים קדמיים-לתקן/לכוון צלחות דיסקים

-בלמיים אחוריים-לתקן/צלחות דיסקים

-מערכת תיזמון-רעש שסתומים(יש לציין שהאוטו עמד הרבה זמן כחודשיים ללא תזוזה יומיומית)

-מערכת דלק והצתה-לתיאום

-קורזיה וסימני נזילות מים מחיבורים

-רעש אביזרי מנוע/רצועה /מותחנים וגלגלות

-הספ"ק מנוע בפועל 180 בבדיקה יצא 133האם תקין?

-תיבת הילוכים-רטיבות,בלאי דיסקיות,השהייה בשילוב

-גל הנע-להחליף גומיות מגן לציריות

האם יש לי מקום לדאגה ואולי אליי לרדת מהרכב הנ"ל.?

אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת מצד אלו שמבינים ברכב הנ"ל ופחות או יותר מה הערכת מחיר לתיקון הליקויים,ואם אפשר גם המלצה למוסך טוב לביצוע העבודה באזור הרצליה

פורסם

יש כמה ליקויים לטפל בהם.... לא נראה לי משהו סופר משמעותי, במיוחד עבור רכב בן 8.

תצטרך כנראה להחליף את הטיימינג.

גש עם הדף הזה למוסך מורשה ותראה מה הם אומרים.

פורסם
כאמור היני מעונין לרכוש את הרכב הנ"ל לאחר צפייה במספר מכוניות מהדגם החלטתי ללכת לבדיקה עם הרכב בעל נתוני הפתיחה הכי טובים שמצאתי והם להלן:אוודי A-3 1.8T אדום 180 כ"ס שנת 2002 טיפטרוניק יד שניה בעל 95000 ק"מ.

לאחר בדיקה שבוצעה לרכב נותרתי בדילמה שאשמח מאד אם תוכלו לעזור לי להבין פחות או יותר היכן אני עומד ומה עליי לעשות

ממצאי הבדיקה הם (רק הליקויים)הבדיקה בוצעה בקומפיוטסט הרצליה

-לתקן/לכוון זווית מתלה- כיוון פרונט.

-צמיגים אחוריים לא תואמים אך נראים חדשים. רצוי שיהיו כל זוג באותו החתך

-בלמיים קדמיים-לתקן/לכוון צלחות דיסקים לבצע בדיקת בלמים במוסך ע''י פירוק גלגלים.

-בלמיים אחוריים-לתקן/צלחות דיסקים כנ''ל

-מערכת תיזמון-רעש שסתומים(יש לציין שהאוטו עמד הרבה זמן כחודשיים ללא תזוזה יומיומית) די כסת''ח

-מערכת דלק והצתה-לתיאום k44 אמור לפתור הצברות פיח ברכב ש"עבד"

-קורזיה וסימני נזילות מים מחיבורים בד''כ כסת''ח אך שווה בדיקה של צינורות הקירור

-רעש אביזרי מנוע/רצועה /מותחנים וגלגלות כסת''ח

-הספ"ק מנוע בפועל 180 בבדיקה יצא 133האם תקין? הסטייה המותרת היא כ20% פה יש חריגה,שיכולה לנבוע מכמה סיבות טיפול\פלאגים\צמיגים וכל מיני חלקים מתבלים במנוע.

-תיבת הילוכים-רטיבות,בלאי דיסקיות,השהייה בשילוב גירים אלה ידועים כבעייתים הייתי שם דגש על ההשהייה בשילוב

-גל הנע-להחליף גומיות מגן לציריות בלאי הגיוני

האם יש לי מקום לדאגה ואולי אליי לרדת מהרכב הנ"ל.? מקום לדאגה לא הייתי אומר בגדול נראה די בסדר כמובן שאת הליקויים יש לסדר,ולשים דגש על הגיר ועל הספק המנוע.חוץ מזה מדובר בבלאי די סביר לשנתון+הק''מ.

אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת מצד אלו שמבינים ברכב הנ"ל ופחות או יותר מה הערכת מחיר לתיקון הליקויים,ואם אפשר גם המלצה למוסך טוב לביצוע העבודה באזור הרצליה

התגובות שלי באדום.

מוסך מומלץ לרכבי vag ג'י דאב בראשל''צ,ומוסך רון בת''א.

ד''א מה יצא בסעיף שילדה+מרכב?

פורסם

בנוגע לכ"ס למיטב הבנתי למנועי טורבו צריך להוסיף סדר גודל של 15% לנתון הנ"ל שזה עדיין נמוך בכ-20 כ"ס(בהנחה שהנתון אכן מדוייק).

בנוגע לשאר לא ראיתי משהו חריג ובכל זאת הייתי בודק את הגיר בשנית ועל הדרך גם סימני הנזילות בחיבורים וכמובן את מצב הטורבו אצל מומחה/איש מקצוע/אוותר שמתעסק עם רכבי VAG(דוגמת מוסך רון וכדומה).

turboy

פורסם

אכן אני יקח את זה לתשומת ליבי,

בנוגע לשלדה היא יצאה מאה אחוז נקייה ללא שום סעיף יש מכה בכנף ובדלת הנהג היה שפשוף ושניהם סודרו ונצבעו .

למיטב הבנתי יישור קו עם האוטו באחד המוסכים הנ"ל אמורים לתת מענה לליקויים שציינתי וכמו כן יכלו לומר לי שם את מצבה של חגורת הטיימינג,לפי מה שהמוכר אמר אני צריך לעשות ב120,000 אלף..

כמו כן כמה יעלה לי מחיר טיפול שמנים פלאגים פילטרים דברים שבדרך כלל עושים בישור קו?פשוט חשוב לי לדעת כדאי להוריד את זה מהמחיר שאני ישלם

פורסם

טיפול גדול באחד המוסכים המורשים יעלה לך כ-3000 ש"ח.

אין בעיה להרים טלפון ולקבל הצעת מחיר.

בנוסף ממליץ לך לדבר עם רון ממוסך רון, הוא מציע שירות של בדיקת הרכב תמורת סכום די סמלי וגם תוכל לקבל במקום הצעת מחיר על התיקונים שצריך לעשות.

אני לא הייתי מטפל עם הרכב הזה בחברה, המחירים הזויים, גם בחוץ זה רכב לא זול, אבל עדיין הרבה יותר נורמלי מאשר בחברה.

• תוכן חדש...