Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב אני גר בעיר באר שבע, שלא תבינו לא נכון, נולדתי פה, גדלתי פה ואני מעריך את העיר הזו,

אך אם יש דבר אחד ששנוא עליי במיוחד, זה הנתיב הימני (נתיב הנסיעה על פי החוק) בכל כביש מעל 50 קמ"ש בעיר.

הנסיעה על הנתיב הימני מלא בורות הביוב לא רק שעושה לגב שלי שלי עוול בלתי נסלח, אלא גם לבלאי מוגבר של הרכב

ועם זאת בסופו של דבר חור בכיס של האזרחים שלנו- או, פשוט פרנסה למוסכים בדרום.

לפני 20 שנה הוציא קרוב משפחה סטיקר שבו כתוב-

"תל אביב- עיר האורות, באר שבע- עיר הבורות".

אני פשוט נאלץ להסכים עם העובדה הזו, וחושב להוציא סטיקר כזה ולחלק אותו בחוצות העיר על מנת להפגין נגד

ההתנהלות הזוועתית של העירייה. יש לציין שבכל פעם שמשפצים כאן כביש (וזה קורה הרבה) פשוט לא מגביהים את

הביובים ונוצרים אין ספור בורות בכל הכבישים, וזה רק הולך ומחמיר.

עד מתי? מה עושים? מה דעתכם?

שיהיה אחלה של שבוע.

רותם.

פורסם

גם בעיר שאני גר בדיוק אותו דבר (עפולה). כל מי שרוצה לנסוע כחוק בנתיב הימני נאלץ לנסוע על בורות ביוב.

בורות מסודרים בשחמט וכדי להמנע מכניסה לבורות האלו צריך כל הזמן לתמרן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לכל רשות מקומית יש ביטוח. מצלמים את אזור המפגע, מצלמים את הנזק, מצרפים דוח שמאי וחשבונית ומעבירים לרשות המקומית בדרישה להחזרת הנזק כולו, לרבות הוצאות השמאות.

מנסיוני - זה עובד יופי וחברות הביטוח, דרך אגב, משבבות על הרשויות המקומיות תביעות נזק שנגרמו עקב מיפגעים בדרכים שבאחריותן.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אתם באמת באמת חושבים שיש בורות ביוב רק בעיר אחת , בתור אחד שגר בחדרה ועלה על לא מעט בורות ביוב בחייו אני חייב לציין שהתופעה המאוד מרגיזה הזאת קיימת לצערי בכל עיר בארץ וזה בכלל לא נדיר , אפשר למצוא אותם כמעט בכל מקום ותאמת עד היום פשוט למדתי לתמרן את הרכב מעבר לבורות האלה והשתדלתי פשוט לא לפגוע בהם , אם מישהו פה חושב שלמישהו כמו לעירייה יהיה אכפת מהעניין הזה טועה טעות מרה , גם למדינה וגם לעירייה ממש לא מזיז הבורות האלה וגם לא הנזק שנגרם לרכב שלכם , הגיהנום יקפא לפני שמישהו יקום וינסה לטפל בבעיה הזאת...

פורסם

אני לא חושב שהריב כאן הוא למי יש יותר גדול, העיניין הוא איך לטפל במפגע

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

רק ריבוי תביעות לביטוח של הרשויות המקומיות יגרמו ללחץ לטפל במפגעים. ההשתתפות העצמית שלהם היא גבוהה ומרבית התשלומים יוצאים מהתקציב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

השאלה היא איך תוכיח שיש קשר ישיר בין הנזק לרכב שלך לבין הבורות עצמם?

מילא אם מתעקם הג'אנט, אז כן יש דרך להוכיח אבל במקרה של בולמים (לדוגמא), הם יכולים להתנער בטענה שזה בלאי שנגרם לבולם עצמו.

מעצבן, אבל ככה זה. אני בעד הסטיקר (ואם יש אפשרות לתבוע אז מה טוב).

הייתי גם מנסה לפנות לעיריה (לפעמים הם מגיבים).

• תוכן חדש...