Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מצלמה טובה, היה לי עד עכשיו את NIKON COOLPIX S200 והייתי מרוצה עד הגג !

אני מחפש המלצה על מצלמה מאותה סדרה COOLPIX, גם כן קטנה ואיכותית כמו שהייתה ה S200

בנוסף, אני טס בקרוב ואהיה בדיוטי פרי - האם יש טעם לקנות שם? האם זה באמת זול יותר ?

תודה לעונים

פורסם

הדיוטי פרי הדברים היחידים ש"זולים" זה סיגריות אלכוהול ולפעמים בשמים.

כל השאר אותם מחירים ואפילו יקר יותר מ"הארץ" (כשאתה שם אתה עדיין בישראל...חו"ל עאלק ;))

בקשר לניקון - מחזק,אחלה מצלמה באמת :) להורים של זוגתי יש והיא מפיקה תמונות מעולות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המצלמות הקומפקטיות של ניקון פיגרו ומפגרות אחרי המובילות בתחום, Panasonic, Canon Fuji. אין שום סיבה להתעקש על מוצר נחות, רק בגלל שהוא סיפק אותך בעבר.

אין סיבה לקנות אלקטרוניקה בדיוטי פרי. לא זול ולא שירות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם היית מרוצה עד הגג מהניקון,

תהיה מרוצה מכל מצלמה שהיא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני ממליץ מאוד על המצלמה שיש לי כיום - פוג'י F70EXR:

http://reviews.cnet.com/digital-camcorders/fujifilm-finepix-f70exr/4505-6500_7-33765446.html?tag=mncol;lst;1

איכות התמונות טובה מאוד, זום גדול, קטנת מימדים, מגוון פונקציות, מצויינת בתנאי התאורה הפחות טובים.

לטעמי, המצלמה הקומפקטית הטובה ביותר, שאפשר לקבל ב 1000 ש"ח.

לפי הביקורות בעולם,פוג'י F70EXR משמעותית יותר טובה מניקון שהיתה לך :

http://reviews.cnet.com/digital-cameras/nikon-coolpix-s200/4505-6501_7-32319120.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...