Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיים לא שמעתי כל כך הרבה שטויות, וגם לא ידעתי שאתה ד"ר בהתנהגות ותרבות הערבים בארץ.

אתה אומר:

• "תופעה שבאה מתוך מאפיינים תרבותיים מסוימים בתוך החברה הערבית.
  • זה שלא כל הערבים עושים את זה, זה ברור."

מעניין אותי לשמוע על המאפיינים התרבותיים שגורמת לכמה צעירים לנפח את הרכבים שלהם ומה הקשר לחברה הערבית ככלל?

אני מגיע לאזור שם ולא ראיתי אחוז כל כך גדול של רכבים שאתה מתאר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא עומד לפתוח ויכוח על מהי המציאות. אני מעבר לרמה הזו.

ולא אמרתי שזו החברה הערבית ככלל, אלא שיש בתרבות הערבית הישראלית אלמנטים שמאפשרים כאלו תופעות, מה שקיים הרבה פחות בחברה היהודית.

אם נעלבת, אני מצטער אבל יש עובדות.

הנה כמה דוגמאות שמצאתי בדקות האחרונות ביד2.

כולם למכירה ברגע זה אז אתה יכול לבדוק, ובכולם שם המוכר הוא ערבי או דרוזי, ומהאזור של כרמיאל והסביבה.

לא תראה יותר מדי תופעות כאלה במגזר היהודי, ואם כן, תראה לי בבקשה.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

פורסם

לא נעלבתי, הוויכוח הוא שטחי ביותר.

ואין קשר לרכבים האלה לתרבות ואו לאוכלוסיה, וכבר ראיתי רכבים כאלה בישובים לא ערביים בארץ.

ודרך אגב הסיבה פשוטה, אלה צעירים שלא יכולים להרשות לעצמם רכבים יקרים ומה שהם עושים זה להבליט את הרכבים שלהם, זה עניין של טעם (אישי שלהם) ולא קשור לכל הניתוחים שלך.

פורסם

בכלל, יש פה פוטנציאל אדיר לשמות של רכבים בעברית:

יחמוּר - רכב שטח?

דישון - טרקטור?

איילה - רודסטר?

אללה יסתור :shock: כמה שזה מצחיק יש מצב טוב שאלה באמת יהיו השמות...

יחמור.... :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אז יוסי לפי ההגיון שלך הסוסיתא היא מודל של האסתטיקה היהודית?

הישראלית.

ראית איך נראים בנייני מגורים בארץ?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עביד,

אתה סתם נעלב ומתווכח איפה שאין סיבה לא להעלב ולא להתווכח.

תופעת שיפור מראה הרכבים נפוצה במגזר הערבי הרבה יותר מאשר במגזר היהודי ובהקשר של הפורום הזה, זאת תופעה מבורכת.

ממש אהבתי את כל הרכבים שיוסי העלה פה ואני חושב שזה מגניב וכיף לנסוע בכביש שמרבית הרכבים נראים ככה ולא כמו סופר לאנסר סטנדרטית,בת 20 שהטמבונים קשורים עם אזיקונים ופעם אחרונה שרחצו אותה היה בגשם של לפני חצי שנה.

בכלל לא משנה מה הסיבות לכך ואם איכות/ רמת השיפור מוצאת חן בעיני מישהוא.

כשרואים את העיצוב הכללי של הרכב המדובר, את הצביעה שלו ואת המראה הכללי שלו, אי אפשר שלא ליצור את ההקשר עם שיפורי המראה האופיינים בעולם כולו אשר בארץ מיוצגים בעיקר במגזר הערבי .

זאת צריכה להיות גאוה לך ולמגזר ולא סיבה לוויכוח ולהתגוננות.

יזכיר לנו אדוני באיזה רכב שטח כבודו נוהג

עוד מילה אני בא לניו-יורק להתנחל אצלך לשבוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים לא נעלבתי, אין לי סיבה להיעלב ולא להיות גאה... זה עניין של טעם ולדעתי חלק מהדברים הגיעו מגזענות או תיסכול (תתחיל לקרוא מההתחלה, ואני לא מדבר על יוסי בפרט), מגזענות לא נעלבים - נגעלים!

אני מנסה להבהיר שאין קשר בין שיפורי הרכב ובין התרבות הערבית, זה סתם שטויות. ובאיזור שאני גר בו הרכבים האלה הם מחזה נדיר וגם זה עובדה.

בקשר לרכב הסעודי לדעתי זה עניין של טעם, נכון שהסוסיתא והסופה הם רכבים מאוד יפים ואין מה להשוות אפילו ל- BMW X5, וכנראה בגלל שהתרגלנו לתוצרת מקומית משובחת האנשים כאן התבלבלו!

מבחינתי צעירים ערבים ויהודים וכל שיפורי הרכב שלהם הם מבורכים, וראיתי כבר כמה דוגמאות מאוד יפות.

• תוכן חדש...