Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן מצטרף להמלצה על Arrow, הפכה קצת להיות סדרת מד"ב סטייל הפלאש אבל עדיין אחלה סדרה.

הייתה סדרה טובה, ראיתי עד החלק שבו הגיע הFLASH ושם פרשתי.

לא אהבתי את הקטע שהכניסו פתאום כוחות על וכאלה.

They are trying to ban me...

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטופיה הבריטית הייתה מהטובות אי פעם. איך התבאסתי כשביטלו אותה בשיא המתח. אני אנסה את לגיון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממש לא אהבתי את Legion האמת...

גם אני הפסקתי לראות Arrow ברגע שהפלאש הצטרף, זה פשוט נהיה גרוע.

כרגע רואה Iron Fist: עוד סדרת Marvel - Netflix ובדיוק כמו הקודמות (Daredevil, Jessica Jones ו Luke Cage) היא מעולה בינתיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז זה נורמלי שאתמול ראיתי שני פרקים מהעונה השנייה ויש מלא דברים שאני עדיין לא מבין מהראשונה? :roll:

להגיד לך את האמת, לא זוכר.

אני זוכר שעונה שניה השאירה כמה תעלומות אבל לא זוכר שהיה משהו אקוטי מעונה ראשונה שלא נסגר...

ועכשיו למשהו שונה לגמרי, ריק ומורטי חזרו לפרק אחד בינתיים, שהוקרן איך לא, באחד באפריל!

וואבאלאבאדאבדאב!

פורסם

באמת אישרו אותם לעוד 9 עונות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

Broadchurch. (עונה 2)

צמד בלשים מנסים לפענח מקרה רצח של יד ילד קטן זרוק בחוף הים.

אחרי עונה ראשונה מצוינת ומפתיעה... באה עונה שניה ולא רק שלא נופלת ממנה - אלא מעלה הילוך וקצב מהיר יותר. ציינתי לא פעם שהסדרות הבריטיות הן פנינה בכל המובנים. אם זה מבחינת תסריט,בימוי ובמיוחד משחק אותנטי. עלילת הרצח מתפתחת לכמה כיוונים ולא ניתן לדעת מה הסיבות שהובילו לרצח. יש הרבה חשודים ומסך ערפל מכסה על המניעים. 8 פרקים בלבד שאפשר לסיים ביום אחד -כי למי יש חשק להפסיק מתח כזה. נשארתי מרותק למסך עד לסיום העונה. אחת הסדרות היותר טובות/איכותיות שקיימות היום. משחק מושלם שלא רק מכניס אותך לעלילה אלא גורמת לך לרגשות והזדהות מלאה עם השחקנים ברגעי הצער שלהם.

משחק פשוט מושלם/אמין/מרגש של צמד השחקנים הראשיים David Tennant & Olivia Colman ביחד עם שאר הקאסט שמשחקים נפלא. מושלמת זו לא מילה גסה אני משער.

* עונה 3 בעיצומה, כנראה סוגרת את הסיפור.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
פרק סביר של נמלטים... היה יכול להיות יותר גרוע.

אחרי הסלט שהיה בעונה רביעית, כבר לא יכול להיות יותר גרוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Better Call Saul עונה 3 התחילה.

שוחרר פרק ראשון. עונה 2 הייתה לא רעה בכלל -מקווה להמשכיות.

לא סדרת מופת, אבל די נחמדה.

• תוכן חדש...