Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ירדתי להחנות את האוטו אחרי שאחי נסע עליו. שניכנסתי לאוטו מיד שמעתי רעש שבחיים לא שמעתי, כמו רעש של מכונית על שלט או מנוע חשמלי מכיוון המנוע. שהתחלתי לנסוע עם האוטו שמתי לב שאני לוחץ על הגז הרעש מתגבר בקצב המנוע, יש לציין שהרעש חלש יחסית אבל שומעים את הבדל כאילו בנוסף לרעש הרגיל של המנוע(שקט יחסית)הצטרף רעש חשמלי.

האוטו הוא פיאט בראבו אוטו' שנת 98 עם 70K שמורה שעברה טיפול לפני 3K. למישהו יש רעיון לרעש החדש והמוזר הזה?

נ.ב

בהתחלה חשבתי שזה הונטה שפועלת, הסתכלתי הונטה פעלה אבל הרעש לא משם. זה באזור של הבלוק מנוע.

תודה לעוזרים.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

יש התפתחויות אבא שלי נתקע עכשיו עם האוטו. הוא חושב שאולי הסטרטר נתפס. יכול להיות שזה הסיבה לרעש?

חברה אני לחוץ כל רעיון יעזור

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...