Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, אני כתבתי הרבה דברים בפורום, ולא קיבלתי תגובות מזהירות (זוהר), אבל לא נורא, לא התלוננתי.

ועוד דבר, הכתבה שלך מעבירה את המסר בצורה מצויינת, אבל בענייניות יתר. אבל זו רק דעתי. בסה"כ, אני לא מתיימר להיות "כותב" יותר טוב ממך או מכל אחד אחר, אבל לפעמים לצריך לתת ביקורות בונות - הכל לטובה!

כדי ללבן את העניינים, אני חושב שאשתמש בה"פ.

172

פורסם
לפני הכל - כל הכבוד על ההשקעה! כן יירבו!

ועוד תוספת פיקנטית: בסוף שנות ה-80 מיני יוצרה בסדרה מוגבלת שנקראה ERA, והייתה חייתית להפליא. לפרטים:

http://www.geocities.com/MotorCity/Downs/6626/eraturbo.htm

וחוץ מזה - המכונית היחידה שבאמת שינתה את ההיסטוריה:

sunDeloreanB2Frontside.jpg

אכן , אכן !!!!!!!

יאללה צריך לנסוע 80...... צריך לנסוע ל1979..... צריך להגיד לאבא שלי שייתקרר.....

אחרת אני אוולד ואני אציק לכם , כמו עכשיו....

אתם קוראים את כל מה שאני רושם........ רואים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ביקורת בונה והעלבה הם שני דברים שונים, אני יודע שלא התכוונת להעליב אבל זה מה שאפשר להבין מ"אותי היא שיעממה בטירוף", אתה לא חושב?

מסכים עם כל מילה - ביקורת בונה היא ביקורת המנתחת חסרונות ומציעה פתרונות.

אבל רועי, האינטרנט הוא מדיום אכזרי. אם אתה מפרסם משהו תהיה מוכן לכל תגובה. כל עוד לא מקללים אותך אישית - זו אמנם לא ביקורת בונה, אבל זו תגובה לגיטימית למדיום הזה. אנחנו חיים בעולם וירטואלי מהיר ואכזרי, ולא שאני הייתי מפרסם הודעה שלילית כזאת בלי לנמק קצת (מה שויירון הוסיף בהודעה אחרת, אגב), אבל זה לא דבר שלא ייעשה.

פורסם
ביקורת בונה והעלבה הם שני דברים שונים, אני יודע שלא התכוונת להעליב אבל זה מה שאפשר להבין מ"אותי היא שיעממה בטירוף", אתה לא חושב?

מסכים עם כל מילה - ביקורת בונה היא ביקורת המנתחת חסרונות ומציעה פתרונות.

אבל רועי, האינטרנט הוא מדיום אכזרי. אם אתה מפרסם משהו תהיה מוכן לכל תגובה. כל עוד לא מקללים אותך אישית - זו אמנם לא ביקורת בונה, אבל זו תגובה לגיטימית למדיום הזה. אנחנו חיים בעולם וירטואלי מהיר ואכזרי, ולא שאני הייתי מפרסם הודעה שלילית כזאת בלי לנמק קצת (מה שויירון הוסיף בהודעה אחרת, אגב), אבל זה לא דבר שלא ייעשה.

אני מסכים ואני מוכן לקבל כל ביקורת שתהיה עניינית גם אם היא "קוטלת" את מה שכתבתי.

מצד שני, אני שומר גם את הזכות להגיב לכל ביקורת כזו :D:wink:

פורסם

טוב, אני אסכם את כל הקטע שהיה פה.

אני לא התכוונתי להעליב.

אני לא עושה טובה לאף אחד שאני קורא.

רועי מנהל.

אי הבנה מוחלטת. (היו לי עוד כמה כאלו ד"א, אולי בגלל שאני צעיר יותר מכולם? ונחשב ל"פחות" מבין?).

בסה"כ, המאמר לפי דעתי ממצה את הכותרת שלו, וזה מה שחשוב.

וחוץ מזה, אין באפשרותי "לקטול" מאמר שכזה, מכיוון שהוא אינו מביע דעה מסויימת, אלא אובייקטיבי...

צהרים טובים לכולם, ויום נעים :)

172

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אחלה אחלה כתבה כן ירבו

בדיוק אני מחפש את כול המידע הזה באינטרנט [על המיני שנים שינויים ודגמים וכ"ו]

ןחושב למה אין את כול זה באיזה מקום מסודר:roll:

ואז נתקלתי לכתבה

נהנתי מהכתבה לגמרי....

פורסם

כל הכבוד שנהנית, רועי צוקרמן ישמח. אבל אתה מקפיץ שרשור בן מיליון שנה...

ננעל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...