Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה זה ה"טיפול המיוחד במוסך שיעלה מאות שקלים".

זו בדיחה או הלצה?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לא יודע למה,אבל יש לי הרגשה חזקה שמעורבים כאן הרבה גורמים שאין להם שום קשר לאיכות הסביבה.

דומה לקשר של הגריטה עם איכות הסביבה.

העם היושב בציון לומד לחיות עם זה.

פורסם
דומה לקשר של הגריטה עם איכות הסביבה.

העם היושב בציון לומד לחיות עם זה.

ובאירופה, ארצות הברית, המזרח הרחוק, אוסטרליה ובעצם כל העולם המפותח. אל היי, בוא לא ניתן לעובדות לבלבל אותך. כן, ישראלים רעים מושחתים עם אף גדול המציאו את הגריטה כדי לעשוק אנשים.

פורסם

לי זה נראה כמו עוד תוכנית זדונית כדיי שאנשים לא ישקיעו ויתקנו במרכאות רכבים ישנים(גם כן במרכאות),בגלל אי כדאיות ההשקעה השנתית, ויעברו לרכבים חדשים יותר (ששם אגב בחלק מהמקרים ההוצאות כפולות ומכופלות).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אם הבדיקה תקח 7 דקות, זה יצור צוואר בקבוק במכוני הרישוי ותורים אין סופיים. כמו כן יאלץ העלת המחיר בצורה משמעותית.

שורה תחתונה - לא ישים.

פורסם

מה זה כבר יכול להיות? ממיר קטליטי חדש ככל הנראה.

פשוט בני ז**ת, הרי ברור שרכב משנת 95 יזהם יותר מרכב שנת 2010 (15 שנה הבדל!) ובנוסף מי שמחזיק רכב ישן זה בדר"כ מאילוץ כלכלי ולא כי הוא מעדיף לנהוג על אקסנט שנת 95 במקום על מאזדה 6 2010 :?

בטח ובטח שמדברים על רכבים משנת 94.

אולי במקום לעשוק את אלו אשר בקושי גומרים את החודש יורידו את המיסים על רכב חדש ואז יהיו פחות מכוניות מזהמות על הכביש :roll:

אולי להוריד את המס על הממיר הקטליטי ובד בבד להגביר את המודעות בנושא ואז ליותר אנשים יהיה רצון להשקיע באחד חדש מרצון ולא בכח :?

בושה וחרפה!

פורסם
ובאירופה, ארצות הברית, המזרח הרחוק, אוסטרליה ובעצם כל העולם המפותח. אל היי, בוא לא ניתן לעובדות לבלבל אותך. כן, ישראלים רעים מושחתים עם אף גדול המציאו את הגריטה כדי לעשוק אנשים.

חו"ח שאנחנו ישראלים רעים ומושחתים, אכן למדנו את עניין הגריטה מאירופה הנאורה, חבל רק שהעתקנו את המחיר (3000) ושחכנו קצת את עניין המטבע (יורו), חבל גם שסופר-מיני ממוצעת זולה בכ30-40% מבארץ ושהשכר הממוצע גבוהה יותר, אבל שוב, בוא לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

בארץ כרגיל רותמים את העגלה לפני הסוס. לפני שמורידים את הגרוטאות מהכביש צריך לספק אלטרנטיבה כגון תחבורה ציבורית יעילה ותשתית לאופניים. ביום שזה יקרה מצדי שיקרעו לכל בעלי המכוניות הישנות את הצורה. אם אין כסף לרכב מודרני סעו באוטובוס/רכבת קלה/אופניים. אני אישית עוקב אחרי "חוק אופניים" מקרוב. ביום שיאפשרו לעלות אופניים לרכבת הרכב נמכר.

פורסם

אבל ברכבים מתחת ל 94 בד"כ אין ממיר קטאליטי.

אז למה הכוונה ב"טיפול מיוחד שיעלה מאות שקלים" ? למה לא מפרטים לגבי אותו טיפול מיוחד וסודי?

פורסם

נשמע כמו מבצע הגדלת מכירות ל"ליקווי-מו#י".:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...