Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

שלשום, נורת הביקורת של מיכל הדלק נדלקה. שמתי פעמי לתחנת הדלק הסמוכה ובמחיר של 100 שקלים (14 ליטר בערך)

המחוג התרומם לו בשמחה אל החצי.

אתמול, המחוג היה על הרבע, תידלקתי בסכום של 50 שקלים (7 ליטר בערך)

ובמחשבה בריאה, המחוג היה אמור להגיע לחצי. אך לא! - הוא עלה לקו אחד מעל הרבע (או אחד מתחת לחצי)

מה הסיבה לכך? משהו נראה לי תמוהה =/

תודה

דודי

פורסם

מחוג הדלק הוא לא דבר מדוייק, הוא נותן אומדן בלבד.

תסלח לי, אבל אני לא מבין למה לתדלק את הרכב כל פעם ב 50-100 שקל? מה הרעיון? זה לא שפתאום הוא לא יצטרך דלק ויסע על אוויר. ממלאים מיכל מלא פעם בשבוע שבועיים ונוסעים לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בוקר טוב.

שלשום, נורת הביקורת של מיכל הדלק נדלקה. שמתי פעמי לתחנת הדלק הסמוכה ובמחיר של 100 שקלים (14 ליטר בערך)

ובמחשבה בריאה, המחוג היה אמור להגיע לחצי. אך לא! - הוא עלה לקו אחד מעל הרבע (או אחד מתחת לחצי)

תודה

דודי

ידידי, הכול תקין.

הסיבה לחוסר הלינאריות היא בגלל מבנה המיכל.

איזה כייף לי :)

פורסם

מחזק לגבי עניין הדלק.

גם ברוב הרכבים המשאבה היא טבולה ולעבוד קבוע על הסוף של המיכל ממש לא עושה לה טוב ומקצר את האורך חיים שלה - אז בהצלחה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

איתמר,

אני משתדל שלא לרדת מכמות של רבע טנק במיכל.. בדיוק מהסיבה ש-Liviur טען.

לפעמים אני נוסע יותר - לפעמים אני נוסע פחות. אז יוצא שאני מתדלק לפעמים כל יום, לפעמים פעם בשבוע.

פורסם

יש סיכוי לא קטן שזה קשור למיקום הרכב ירידה/מישור/עליה.

אצלי למשל שהאוטו נמצא בירידה המיכל דלק יורד קו אחד למטה,בעליה הוא עולה קו אחד,במישור הוא כנראה מראה את המצב הכי קרוב למציאות.

פורסם
בוקר טוב.

תודה

דודי

מה שתמוה זה שאתה לא בטוח האם המחוג היה קו מעל החצי או קו אחת פחות, אז אולי נלך על הממוצע ואז הכל מסתדר...

פורסם

נכון... :roll: אם כך הכל תקין, מלאת דלק כאשר היה עוד דלק במיכל.

זאת אומרת, 15 ליטר תוספת ל 5 ליטר עודפים שעוד היו, סה"כ 20 ליטר לחצי מיכל.

אח"כ נסעת והמיכל ירד לרבע, ז"א 10 ליטר המנוע צרך, תדלקת 7 ליטר והוא הגיע לאין שהוא בדיוק צריך, בין הרבע לחצי.

כמויות הדלק שציינתי הם רק הערכה כללית בכדי להמחיש ע"י חישוב את המצב המעשי.

• תוכן חדש...