Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טובת הולכים על מכינית חדשה.בסוכנות המכירה של יבואן מציעים לך כל מיני "תוספות" כגון מקודד, מרימי חלונות,מנתק אורות עם כיבוי המנוע וחיישני רוורס שמתיעים על מכשולים שנוסעים אחורנית. כעת,אני חייב לספר לכם סוד: גם שרוכשים מכונית חדשה אפשר לקבל הנחה ממחיר הרכב,אם מבקשים בתוקף ויודעים את כללי המשחק. המוכר יגיד לכם שממחיר הרכב ורשוי הרכב אי אפשר לקבל כל הנחה אבל הוא יתן לכם הנחה ממחיר הנדרש עבור אותם ה"תוספות". כל הקומבינה היא שהמוכר מציג לכם מצב שוא שהתוספות עולות פי 3-4 מהמחיר האמיתי ואזת גם אם הוא נדיב,הוא יצא ברווח גם מקניית התוספות ןאתם יוצאים פריירים.

מה עושים? שתי אפשרויות: דורשים התוספות חינם אין כסף. אם לא מסכימים,גשו לסוכנות מכירה אחרת של אותה מכונית.Tם לא תראו נלהבים והחלטים סביר שתסיגו את התוספות חינם. אפשרות שניה,תקנו את המכונית שתתקינו אצל איש מקצוע את כל התוספות.אני מעדיף את האפשרות הזאת כי אני בוחר איזה אביזרים מותקנים במכוניתי.

להשכלה כללית , ארבעת התוספות שציינתי כאן עולים רק כ1200 ש"ח .בסוכנות תדרשו לשלם עבורם בין3000 ל-4500 ש"ח.

פורסם

ידוע שהיבואנים גובים פי 4 על הסט הכי פשוט של חיישניי רוורס או מרימי חלונות אבל התקנה שלא אצל מתקין מורשה של היבואן יכולה לגרום לאיבוד אחריות וזה יכול להיות לא נעים.

פורסם

שם המשחק באיבזור הוא אחריות. לא הייתי משחק אם זה.

לגבי מחיר, אני אגלה לך סוד - ניתן גם לקנות "במבצע" במחיר נמוך משמעותית ממחיר הרשמי.

אני קבלתי גם הנחה וגם איתוראן מתנה (שווי 11K סה"כ) ואני לא עורך דין, בדיוק כמו שאני לא איש כוחות הבטחון עם הרכב השני שלי (7K פחות).

כך שכנראה אתה לא מכיר את כל כללי המשחק:wink:

פורסם

ישנם הדגמים שעליהם אין מה לדבר בסוכניות ולבזבז זמן על ניהול משא ומתן ריק מתוכן. אם עדיין רוצים דגם כזה בהנחה - רק יד 2 עם 0 קם. אך ישנם הדגמים שיש על מה לדון. אז מנהלים משא ומתן במספר סוכנויות במקביל, בעדינות מגלים את עומק הגמישות ואת ההנחות הנסתרות ואז מגיעים להחלטה סופית. חשוב לבחור מועד מתאים בו המכירות בקיפאון (למשל אוגוסט) או להצטרף להנחות סקטוריאליות (להביא מישהו מחבר או חוט שיופיע לרגע באולם).

• תוכן חדש...