Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי האם הילוך חמישי ארוך בהכרח ייתן שיפור בצריכת הדלק בשיוט?

האוטו המדובר הוא 106 ראלי דור שני ומי שמכיר יודע שהגיר ממש קצר. בהילוך חמישי 110 קמ"ש זה 3.5K סל"ד,120 זה כבר כמעט 4K.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כן.

לא מזמן שאל מישהו עם ג'ימני שאלה דומה, וגם אני התעניינתי בשיפצור הגיר הקצרצר של היאריס. הבעייה היא למצוא רכיבים מתאימים ובעל מקצוע שיעשה את העבודה. להתחיל להחליף גג"שים או שאפט ופיינל זה סיפור קצת יותר מורכב ובעיקר הימור על חלקים ומק"טים.

אני מציע לך לשלוח ה"פ להרמן (Herman), יכול להיות שהוא יוכל לעזור לך, אני חושב שהוא סיפר לי שבראלי אפשר לעשות השתלת גיר אחר די בקלות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש כבר מי שיעשה את העבודה וגם מחיר מעולה לדעתי.

השאלה אם מישהו כבר עשה את זה ויכול לשפוך אור על התוצאות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...