Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת חבל.

מבאס.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא יודע למה זה בוטל אבל אני מניח שהמארגנים אכלו לא מעט חצץ בכדי לנסות לגרום לזה לקרות. תזכרו שמה שלא יהיה יש עשרות אנשים שרוצים להשתתף באירועים כאלה בלי שום אינטרסים או אגו שמעריכים את המאמץ שהשקעתם. תודה.

+1

חשוב להדגיש במיוחד לאור התפתחות השרשור.

פורסם

ערן

אתה רציני?

זה נשמע כמו מתיחה של ה-1 באפריל, באמת

למה?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני לא מאמין!

אחרי כל כך הרבה ריצות שלי, ביטוח, טסט, התקנת צמיגים חדשים במיוחד לאירוע.

צר וכואב לקרוא בשורות אלו.

עידן אברג'ל.

Power Is Nothing Without Control

פורסם
חבל מאוד, לא רוצה להגיד שזה היה צפוי אבל הנה שוב פעם המדינה מנעה מאיתנו אירוע מוטורי.

חשבתי שהנה שבו להם ימי הפג'טה היפים ולי יש את העקרב המתאים לכך אבל לצערי זה יותר נראה כמו מניעה ולא של המדינה... :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ערן, אלון

כולנו נודה להתייחסות שלכם לגבי הביטול (גם אם מדובר ב"גורם זדוני")

כולנו מבואסים מהביטול (למרות הביקורות) כי כולנו קיווינו לקיומו בדיוק כמוכם

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

הסיבות?

יותר מידי אנשים טובים וכוונות טהורות, ומשטרע שלא סגורה על עצמה.

אין טעם לפרט יותר מזה, זה לא ייתן לאף אחד דבר.

ערן

פורסם

שלום לכולם

אפשר הערה/הארה קטנה ...?

הארוע הוגדר כג'ימקאנה של IRDA - מי שהתייחס/הגיב בשרשור הזה לארוע היו ראשי העמותות החברות ב-IRDA ולא נציג רשמי/דובר של IRDA...אני חושב שזה נדרש.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

גם אני לא ידעתי שזה אירוע של ההתאחדות,למיטב ידיעתי זוהי יוזמה פרטית של אנשים טובים שנרתמו לנושא וביקשו להכין אירוע יפה

ההתאחדות נתנה לאירוע כנפיים.

את ההסבר הנכון והאמיתי צריך לבקש מאלה שאירגנו.

אני לא מופתע אגב, בלי שום קשר כבר כתבתי לא פעם, משטרת ישראל לא ערוכה לטפל בנושא ספורט מוטורי,אין למשטרה סיליבוס,לא תוכנית עבודה,לא כלום

משרד הספורט לא השכיל עד היום לשבת ולתכנן מה משטרת ישראל צריכה לעשות

נציגי משטרת ישראל לא ראו בעיניהם אף פעם אירוע מוטורי, מה הפלא?

הכל מתחיל ונגמר ברשות הספורט והעומדים בראשה, אני שוב מזכיר 10 שנים עברו מאז שהתחלנו את התהליך.

מירוצי מכוניות

פורסם

איפה גברי לוי בכל הסיפור?

הבנתי שהוא מאד בעד.

אני מאד מבואס ביוחד שהיו אנשים שהרימו את הככפה ונתנו חסות למועדון PSI

ורצו להשיע עוד ומאד התלהבו מספורט מוטורי בארץ

אני חושב שחשוב להגיד את שמם

1 כל צמיג דודי ת"א

2 מוסך גבע בת"א[מתמחה בפיגו סיטרואן]

נ.ב

למנהלים אני מקווה שלא תראו את זה כפרסומת אלה רק משהו כדי לקדם את הספורט המוטורי

כי ללא נותנחי חסות לא נצחיל להתקדם יותם מהר

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

מצטער לשמוע על ביטול האירוע,אבל כמה דברים שלטעמי צריכים להאמר:

IRDA מתיימרת להציג את עצמה בתור התאחדות לספורט מוטורי.

למה בתור התאחדות, שאמורה להיות מסודרת, ובאירוע שכביכול אמור להיות רשמי, עוד לא קם דובר אחד לרפואה שיקום ויאמר דברים קצת יותר ברורים ?

תקנונים ?

סיבה למה האירוע נדחה\בוטל ?

לא מבין את כל ה"שושו" הזה של "מי שהיה צריך לקבל את התקנונים קיבל דרך המועדון בו הוא חבר", אלה תקנונים לתחרויות או מפרטים לבניית F117 ?

הסיבות לביטול האירוע קשורות לעמימות הגרעין הישראלית או שסתם הכל מתנהל בסודי סודות ?

פתחו אחלה תר'ד עם כותרת מפוצצת של הג'ימאקנה הרשמית הראשונה, בסוף מתברר שלא רשמית,לא ראשונה וגם לא ממש באמת מתבצעת.

כל האמור כאן נאמר ללא טיפת זילזול, אני בטוח שאנשים עמלו קשה מאוד במטרה להרים את האירוע, אבל למה לכל אורך הדרך, כל מה שקשור לאגודות\התאחדויות שקמו למען הספורט המוטורי מתנהל בצורה כל כך חשאית ?

:roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...