Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לאוטו הראשון שלי:-)

התקציב שלי נע סביבות 10K-8K ואני רוצה לקנות את אחד הצרפתיות החמות כמו קליאו RSI,פג'ו 106 GTI/XSI/XS,פג'ו 205 GTI או ראלי,וסיטרואן ZX וולקאן...

מצד שני נכנסו לרשימה שלי גם פיאט בראבו 1600 האצ'בק וחבר המליץ לי על פיאט פונטו 1600 בגלל צריכת דלק נמוכה וחלקים זולים מאוד(ככה הוא אומר)...

אפשרות אחרת זה גם אלפא 146/145 1600 ולנציה תמה 2000 אבל אני מפחד ממחיר הטיפולים והאמינות...

מצד שני אבא שלי ממליץ לי כל הזמן ללכת על מיצובישי סופר לאנסר 1600 / ניסאן סאני 1600 / קולט 1600 / סיוויק 1600 92' / קריזמה 1600 / קיה לאו 1500 / יונדאי אקסנט 1500 כי הוא אומר שהאמינות הרבה יותר טובה...

הדרישות שלי מהרכב הם שיהיה ידני, אמין יחסית , חלקים זוולים, צריכת דלק לא מעניינת אותי...,שיהיה חזק יחסית בגלל זה אני רוצה 1500 ומעלה, רצוי גם שיתנהג טוב..

מקווה שלא בילבלתי יותר מידי:lol:

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם

פיז'ו 106XS וסיטרואן ZX וולקן תפורות לדרישות שלך. הן מהנות, חזקות יחסית אבל לא יותר מדי ועלויות האחזקה שלהן לא בשמיים.

בתקציב שלך חשוב לשים לב שהמכוניות כבר לא צעירות, וידרשו קצת אהבה והשקעה - אז קח את זה בחשבון מבחינת התקציב וחישוב

העלויות.

מכל המשפחתומטיות למיניהן שהזכרת הייתי נמנע - אתה גם מקבל פחות ביצועים, גם פחות התנהגות ואפילו פחות נוחות בהשוואה לצמד

ה"ספורטיביות". הייתי נמנע גם מהמכוניות היותר "קיצוניות" כמו 205GTI (מאוד מיושנת ועמידות זה לא הצד החזק שלה מלכתחילה),

106XSI / קליאו RSI שיהיו להן עלויות אחזקה גבוהות יותר ובדרך כלל מצבן לא מבריק בגלל אופי הקונים (צעירים עם תקציב דל לאחזקה).

פורסם

*** תוכן ... ההודעה... נמחק .. נא .. לכתוב עם סימני פיסוק .. ולא עם גימגום הנקודות ... ***

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

פורסם

במחירים כאלה האמינות נקבעת על-ידי רמת התחזוקה של הבעלים הקודמים. מכוניות לא מחזיקות לנצח ובשנתונים הללו

הבלאי הטבעי של חלקים שונים כבר משחק תפקיד מרכזי. לכן המלצתי לך לשים לב שנשאר לך קצת כסף לכל מקרה.

לגבי הגרסאות - XS היא הפושרת משלושתן, XSI הייתה הגרסה הספורטיבית של ה-106 בדור הראשון (עד 1996)

והיא הוחלפה במתיחת הפנים על-ידי ה-GTI, שלדעתי כלל לא נכנסת לך בתקציב.

ה-XSI לא שרדו יפה במיוחד. לדעתי כרכב לתקציב מוגבל XS מתוחת פנים (העיצוב העגלגל עם מנוע 1.6 ליטר)

תיתן תמורה עדיפה על-פני XSI ישנה יותר, במיוחד כי יש יותר סיכוי שהיא עברה ידיים רחמניות בעבר.

106 אחרי מתיחת פנים - יש XS ו-GTI, אין XSI

400_Peugeot_106_05.jpg

106 לפני מתיחת פנים - יש XS ו-XSI, אין GTI

peugeot-106-le-mans.jpg

פורסם

*** תוכן ... ההודעה... נמחק .. נא .. לכתוב עם סימני פיסוק .. ולא עם גימגום הנקודות ... ***

היו:

• תוכן חדש...