Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו gt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן קניתי פונטו טורבו 95, המצב המכני במיוחד המנוע שלה לא הכי טוב אבל היא נוסעת טוב..

רציתי לשאול כמה שאלות ולהתייעץ לגבי שיפורים עתידיים,

הטורבו באוטו כבר חצי מת ומעשן שמן.. לשפץ אותו אני כבר לא מעוניין ולקנות חדש אני עדיין לא יודע איזה הכי כדאי ומה מתאים.

אז השאלה שלי ככה איזה טורבו כדאי ושווה לשים ברכב ואיזה תיקונים נילווים צריך לעשות לאוטו לדוגמא במנוע או מערכות יניקה או הזרקה וכדומה..

הסכום שאני רוצה להשקיע ברכב מסתכם פחות היותר ב-6 עד 7 אלף שקל בחודשיים שלושה הקרובים..

אני אשמח לשמוע הצעות וחוות דעת.

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה זול טורבו של איסוזו טרופר מתאים שם אחד על אחד ללא כל שינוי.

אם אתה רוצה לינסוע GT-28 הכי גדול שתוכל להכניס שם שתומך עד 300 כוח + כמובן שמזרקים ומשאבה חזקה יותר וציפ

קודם תעשה ישור קוו ותקן כל מה שעומד ללכת (אני בטוח שיש הרבה כאלה ) ליפני שאתה מעלה גדישה .

מה שבטוח שתחליף את כל המחברים מגומי בצנרת הגדישה (אם זה מקורי כמובן) הם מתכון לבריחות אוויר.

בהצלחה רז...

פורסם

יש לך איזה המלצה טובה למשאבת דלק מזרקים?

בלי שום קשר אני רוצה לעשות למנוע שיפוץ רציני מה הסיכוי שאני יצליח למצוא חלפים מתאימים ומאיפה?

פורסם

כימעט ואין חלפים בשוק בימיוחד בחברה.

כל חלק שתירצה תיצטרך להזמין ולחכות כמה ימים והעלויות מטורפות .

תלוי גם מה תירצה יש המון דברים שניתן ליבנות כמו צינורות וכאלה לגבי שאר המיכלולים זה או יד 2 או בחברה.

אני בזמנו קניתי מיסודאי בתא שהם מיתעסקים ב אלפה פיאט ולנציה.

מה שכן שלבי שיפורים אתה יכול להעזר באחות של הפונטו שהיא הפיאט קופה .

אצלי ברכב (גם פונטו GT ) היה משאבת דלק +ווסת של פיאט קופה ומזרקים של וולוו 850 טורבו בספיקה של 330CC

ציפ אצל פרילינג ותאמין לי הרכב נסע יופי יופי (נ.ב גם לי הלך הטורבו בזמנו והחלפתי אותו בטורבו של טרופר ללא כל שינוי)

בהצלחה רז...

פורסם

לפי דעתי כדאי שתבדוק שכל החלקים במנוע יושבים כמו שצריך שלא יהיה בעיות עם טורבו גדול מהסטנדרט כי אם הטורבו מעשן אז גם המנוע יכול להיות קצת ניזוק (ויכול להיות שלא אבל כדאי לבדוק)

• תוכן חדש...