Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור ההמלצות בפורום, פניתי לפני כמה שבועות טלפונית לצביקה, בענין בעית קרבורטור ב LTD. צביקה טען שאין לו כל נסיון באמריקאיות, שממילא אין לו חלקים, זמן, כח, חשק, ובקיצור שאקפוץ ונראה מה יוכל לעשות.

לפני הביקור הזמנתי קיט לקרבורטור שלי (Autolite 2100 2V ), מחברה בשם Global auto parts מקנדה. הקיט כלל את כל מה שצריך לחידוש מלא של הקרבורטור, ובמקרים בהם היו כמה דגמים, הכיל את כל תת הסוגים. צורף גם תרשים מפורט ממוספר ומבואר, כך שכל אחד יכול להרכיב ולפרק ללא קושי. הקיט כולל משלוח עלה 44 דולר קנדי, שזה מאה חמישים ומשהו שקלים.

הבוקר נסעתי לנתניה (לאחר תאום מראש). צביקה התגלה כאיש שיחה נעים, ובעל מקצוע מנוסה. 24 שנה הוא מתקן קרבורטורים בנמרצות, אלא שהמקצוע הולך ודועך. המכוניות החדשות נטולות קרבורטור מזה עשור, והקליינטים שעוד מחזיקים מכונית כזו הולכים ומתמעטים. אלו שכבר באים הם בד"כ תפרנים בני תפרנים או כדבריו "עד שהאוטו לא עומד לא באים, וגם אז רוצים בחינם".

צביקה פירק את הקרבורטור מה LTD, תוך שהוא שם סימנים להזכיר לעצמו איך להחזיר. את הקרבורטור פירק לגורמים, ניקה, והרכיב עם הקיט שהבאתי. כל חלק זכה ליחס אישי ובדיקה כפולה שאכן מורכב ומכוון כראוי. אח"כ הרכיב חזרה באוטו וניגש לכוונים. "הפיניש זה 90 אחוז מהעבודה" הסביר, ושקד לכוון את הקרבורטור באריכות. יצאנו לנסיעת מבחן. הטורים בסרק היו נמוכים לטעמי (כי אמריקאית אמורה לזחול קדימה בסרק כשעוזבים את הברקס), וצביקה ללא היסוס פירק וכוון שוב עד לשביעות רצוננו המשותפת.

זמן עבודה כולל: חמש שעות כולל הפסקת קפה. לפני שיצאתי השביע אותי שאתקשר מחר, לאחר התנעה קרה בבוקר, לדווח מה המצב.

מומלץ.

נמרוד

4.jpg

3.jpg

2.jpg

פורסם

סחטיין על העבודה המסורה ונחמד לראות שמישהו עוד מטפל באהבה בקרבורטורים ולא כמו שרוב האנשים באמת מתיחסים אליהם ומצפים שזה יעבוד כמו הזרקה ובאים רק כשלא נוסע.

ונמרוד :) אפשר להוסיף תמונה שלמה של הכלה ואיזה קרבורטור זה?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סתם שאלה...ניסיתה את "לוזון קרבורטורים " ברחוב "המשכית 5" הרצליה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מצטרף לנמרוד!

צביקה הוא נשמה טובה ובעל מקצוע מעולה, וזאת על סמך ניסיוני האישי איתו.

אני ממליץ לכל מי שיש לו מכונית עם קרבורטור וצריך טיפול שיצור איתו קשר - תאמינו לי זה משתלם גם אם נוסעים אליו מחוץ לעיר.

בהזדמנות זו אני שוב מודה לך צביקה.

פורסם

אני ניסיתי. הקרבורטור עבד יפה , כרגיל ,למשך כמה ימים.

עד עתה רק בעל מקצוע אחד ידע לכוון את ה-BX כמו שצריך, הוא נעלם לי לפני כ-3 שנים , ומאז הרכב שתיין בד"כ :?

צביקה כבר יכול להיכנס למקלט , אני אמצא זמן בקרוב :p

פורסם

מממ :) כל מה שנישאר לי להגיד זה וואוו איזה רכב :*)

כל מה שחסר עכשיו הוא לעבור לקרבורטור 4V :)

יפיפיה אמיתית.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני ניסיתי בזמנו...בעל מקצוע מעולה, מטפל בנוסף גם בהזרקות דלק.

כיף להיות אצלו והוא גם משעשע.

את צביקה אני לא מכיר כי אף פעם לא נסעתי לנתניה לטפל באוטו.

מהתגובות שלו כאן בפורום ניתן להסיק שמדובר בבחור על הכיפאק.

חבל שאין עוד הרבה בעלי מקצוע כמותו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תודה לנמרוד טריומףרנזי והאחרים.. :!:

אשמח תמיד לשרת את לקוחתי במקצועיות באמונה וביושר\

משום שזה המוטו שלפיו אני נוהג 24 שנים בקרבורטורים.

וכן אני שמח לעזור במידת האפשר דרך הפורום.אך כידוע

בשלט רחוק ובעזרת עכבר המחשב עזרתי מוגבלת

ואין כמו מראה עינים ומשמע אוזנים כדי לאתר תקלות.

תמיד לשרות חברי הפורום. וחג שמח!

צביקה קרבורטורים.

רחוב זנגביל 16 נתניה

09-8332213 בעבודה

נייד-054-861318 :evil:

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוצה להצטרף גם לממליצים. צביקה הוא פשוט שריד אחרון למכוני הקרבוטורים שדעכו בעקבות "ההזרקה".

ומעבר לכל הוא הגון.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אני רוצה להצטרף גם לממליצים. צביקה הוא פשוט שריד אחרון למכוני הקרבוטורים שדעכו בעקבות "ההזרקה".

ומעבר לכל הוא הגון.

מצטרף לחוות דעת החיובית על צביקה "קרבורטוקים".

לצביקה, אתה פשוט בעל מקצוע שעושה את עבודתו מהלב.

מקצוען מהסוג של פעם.

באתי אליו עם הג'סטי שלי והיא קיבלה טיפול מכל הלב.

צביקה אני מודה לך באופן אישי,על ההשקעה,והכיוונים המדוייקים.

המנוע נשמע נהדר ומגיב בצורה חלקה.

הסל"ד מדוייק כמו שעון חול שוויצרי {לא יודע אם קוקיה או לא}

בקיצור ת-ו-ד-ה לך צביקה. :-)

סובארו ג'סטי מנוע 1000+מזגן.

ג'סטי - זו לא מילה גסה :-)

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא אשכח את היום שבו הלך לי הקרבורטור בפז'ו 205 שלי, פירקתי את הקרבורטור ונסעתי איתו בשקית של יילו עד אליו משדרות ברכבת ומוניות, מכל בעלי מקצוע בארץ בחרתי ללכת דווקא אליו, עשה עבודה מקצועית שגרמה לרכב לעבוד עד מותו ובמחיר הוגן לכל כיס.

יהיה זכרו ברוך.

• תוכן חדש...