Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיגו 206 שנת 2007 גיר טיפטרוניק. 45,000 קמ

הרכב מטופל במוסך מרכזי,ומתוחזק באופן עקבי.

הרכב עבר 3 בדיקות ממוחשבות בנושא תקינות הגיר במהלך החצי שנה אחרונה.(חיבורו למחשב)

פעם אחת בקומפיוטסט,ופעמיים במוסך מרכזי של פיגו ,ובכל הבדיקות הגיר יצא תקין.

התקלה שיש לי בגיר היא כזאת: זה קורה רק אחרי חצי-שעה\שעה נסיעה(שאני מבצע כל יום) בשטח עירוני-בינערוני,ראשון ת"א,אופי הנסיעה-זה עמידה בפקקים בעיקר.

הנהיגה מתבצעת במצב גיר אוטומט בלבד.

כאשר למשל הרכב עומד בפקק-ואני אמור לעבור להילוך ראשון- אחרי שאני נוחץ על דוושת הגז באופן רגיל- ישנה דפיקה חזקה ,כאילו הרכב לא בהילוך מתאים-מעין זינוק בעלייה שלא הצליח.ולאחר מכן הרכב ממשיך לנסוע כרגיל.

אותה תופעה של הדפיקה גם מתרחשת גם שאני מוריד הילוך למשל מ 2 - ל 1 הרכב מאט - הרכב עוצר ואז הדפיקה תוך כדי העצירה.

העניין הוא שזה מפריע לי מבחינה בטיחותית ואני לא יודע מה לעשות כבר,למישהו יש רעיון ממה זה נובע-והאם מומלץ להתחיל ולהתעסק בגיר?

פורסם
ברשותי פיגו 206 שנת 2007 גיר טיפטרוניק. 45,000 קמ

הרכב מטופל במוסך מרכזי,ומתוחזק באופן עקבי.

הרכב עבר 3 בדיקות ממוחשבות בנושא תקינות הגיר במהלך החצי שנה אחרונה.(חיבורו למחשב)

פעם אחת בקומפיוטסט,ופעמיים במוסך מרכזי של פיגו ,ובכל הבדיקות הגיר יצא תקין.

התקלה שיש לי בגיר היא כזאת: זה קורה רק אחרי חצי-שעה\שעה נסיעה(שאני מבצע כל יום) בשטח עירוני-בינערוני,ראשון ת"א,אופי הנסיעה-זה עמידה בפקקים בעיקר.

הנהיגה מתבצעת במצב גיר אוטומט בלבד.

כאשר למשל הרכב עומד בפקק-ואני אמור לעבור להילוך ראשון- אחרי שאני נוחץ על דוושת הגז באופן רגיל- ישנה דפיקה חזקה ,כאילו הרכב לא בהילוך מתאים-מעין זינוק בעלייה שלא הצליח.ולאחר מכן הרכב ממשיך לנסוע כרגיל.

אותה תופעה של הדפיקה גם מתרחשת גם שאני מוריד הילוך למשל מ 2 - ל 1 הרכב מאט - הרכב עוצר ואז הדפיקה תוך כדי העצירה.

העניין הוא שזה מפריע לי מבחינה בטיחותית ואני לא יודע מה לעשות כבר,למישהו יש רעיון ממה זה נובע-והאם מומלץ להתחיל ולהתעסק בגיר?

שלום לך

התופעה הזו נובעת משילוב להילוך ראשון המתרחש לא בזמן הנכון, לפעמים כשאתה לוחץ על הגז ממצב עמידה הוא מוריד לראשון בזמן הלחיצה על הגז , ואז נשמעת דפיקה,

ולפעמים כשהוא מאט לפני העצירה הוא משלב לראשון ואז התחושה עוד יותר רעה.

יש צורך לחבר את הרכב למחשב דיאגנוזה, בחלק מהמקרים יספיק עידכון תכנה כדי לפתור את הבעיה. אך יתכן שנרשמה תקלה במחשב הגיר אותה אפשר יהיה לתקן במוסך.

יום טוב

פורסם
שלום לך

התופעה הזו נובעת משילוב להילוך ראשון המתרחש לא בזמן הנכון, לפעמים כשאתה לוחץ על הגז ממצב עמידה הוא מוריד לראשון בזמן הלחיצה על הגז , ואז נשמעת דפיקה,

ולפעמים כשהוא מאט לפני העצירה הוא משלב לראשון ואז התחושה עוד יותר רעה.

יש צורך לחבר את הרכב למחשב דיאגנוזה, בחלק מהמקרים יספיק עידכון תכנה כדי לפתור את הבעיה. אך יתכן שנרשמה תקלה במחשב הגיר אותה אפשר יהיה לתקן במוסך.

אתה מוזמן אלינו האיבחון ללא תשלום.

יום טוב

קודם כל תודה על התגובה.

במידה והדיאגנוזה תצא שוב תקינה,דהיינו לא נרשמה תקלה בגיר המחשב-והחיווי הוא תקין ,עדכון תוכנת הגיר-זהו הפתרון היחידי להסרת התופעה הזאת?

אם כן מהי עלות עדכון גרסה.

תודה.

פורסם

לרכבך אין עידכון גירסה מיכוון שרכבך מעודכן בגרסה משופרת(אחרונה).

אם ברכבך לא מופיעות תקלות במחשב הגיר, משמע שהגיר תקין

התופעות שהינך מיתייחס ברכבך שכיחות ואופיניות לנפח מנוע 1600 סמ"ק

בברכה ניצן

• תוכן חדש...