Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל מבחינת ביצועים, רמת גימור (מפואר יותר או מפואר פחות), אמינות, כ"ס וצריכת דלק? (הרכבים בעלי גיר ידני)

ברמת העיקרון, יש לי 2 אופציות:

פונטו אקטואל שנת 2004 יד 2 170,000 ק"מ.

פונטו ספייס שנת 2002 יד 2 170,000 ק"מ.

אני נהג צעיר ואני צריך אוטו קטן, זריז ואמין. והכי חשוב - חסכוני ! ! !

פורסם

בשנת 2004 (2003 קלנדרית) הגיעה לארץ מתיחת הפנים של הפונטו דור שני (מה שנקרא כאן משום מה "ספייס").

אם אני לא טועה, בעקבות מתיחת הפנים באותה שנה הפסיקו לקרוא לה ספייס וחזרו לשם פונטו בלבד.

הן הדגמים ה"חדשים" והן הקודמים הגיעו בכמה רמות גימור - זו שאתה שוקל בשנתון 2004 היא הנמוכה, בדגם

2002 לא ציינת באיזו גרסה מדובר.

מבחינה מכנית - כיול מתלים, מנועים וגירים (ואיתם תצרוכת הדלק) - אין הבדלים משמעותיים בין השנים.

פונטו "ספייס" עד שנת דגם 2003 (2002 קלנדרית):

fiat_punto1200cc2001f34.jpg

ומתיחת הפנים:

Fiat%20Punto%202004_0728Image0002.JPG

פורסם

לא ציינת איזה תת דגם זה בספייס. גם לספייס יש תתי דגמים לפי האבזור והמנוע.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בעיקרון אין שום הבדל, חוץ מהעיצוב של החזית שעדיף יותר בישנות. (ושינויים מינוריים מאוד מאחורה)

ובדגם ELX בחדשות הדשבורד צבוע יותר בלבן.

זה כל ההבדלים ששמתי לב אליהם.

בפונטו מה שחשוב זה הדגם (רמת גימור), יש דגמים שאין להם שעון חום ושעון סל"ד ועוד כל מני הבדלים קטנים כאלה. השעונים זה מינוס גדול מאוד.

יש גם דגם עם 80 כ"ס (ELX) ויש עם 60 כ"ס (כל השאר). אם אתה רוצה יותר אמינות וחסכון בטיפולים לך על ה60 כ"ס.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...