Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר פול טנק לא מעודכן.

מחפש בשביל חבר תחנה טובה ואמינה.

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש סדש על הכביש ליד בית חנן (בדרך ממחלף פלמחים לבית עובד, כביש 42 אאל"ט) שהיא די זולה.

מעבר לכך אני לא מכיר, רק בראשון לציון - אזה"ת החדש מלא תחנות זולות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מבקש מידע על איזור נס ציונה, לא נתניה.

מחיר סביר זה 5.9 ומטה.

נו...אף אחד לא מכיר?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש באיזור התעשיה הישן בראש"לצ תחנה ,שכל מי שיש לו סולר, ובמיוחד מוניות ,מתדלק שם.

זה נמצא בהמשך של הטבון למטה , תמשיך ישר אחרי הצומת המרומזרת,ותראה את זה מצד שמאל.

מחיר אני לא יודע, אבל זו ה-תחנה לכל הדיזלים למינהם

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ..

אשמח לדעת על תחנות באיזור מוצא וכן נ"צ-ראשון.

תודה.

בנתיים תידלקתי בתחנת דלק "דלק" ביציאה מכ"ס לכביש 4 (איזור המנהרה) ב-6.15 ש"ח לליטר (הייתי באיזור וקיבלתי המלצה מחבר עם רכב דיזל שהם בסדר).

פורסם

בראשון יש את דור-אלון "עמית" ברח' השר משה שפירא ליד קומפיוטסט מערב שדי זולים, יש את דלק ברח' לישנסקי ליד הצומת עם רח' האצ"ל (?).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היום דווקא עברתי בראשון ליד יינות ביתן, יש שם תחנה שמוכרת רק סולר. יש שלטים גדולים בחוץ, קשה לפספס.

5.80 מזומן

5.90 אשראי

תנועה ערה של רכבי דיזל, פג'רו, ברלינגו, קנגוו, מאגנון ועוד.

והכי מגניב שיש שם עמדת שואב אבק (תעשייתי רצחני :evil:) שניתן להשתמש בחינם לאחר תדלוק.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
אתה מתכוון לאזה"ת הישן ? לאיזו רשת שייכת התחנה ? משהו מוכר או בסגנון סול-זול וכו' ?

כן באזור התעשייה הישן, רח' שמוטקין (על המפה זה מספר באזור ה-35). זו לא תחנה השייכת לרשת כלשהי, אבל מנגד היא גם לא נראית פיראטית, יש מס' משאבות, יש קבלות.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מתעלק על השרשור (סליחה).

מישהו מכיר תחנה טובה לסולר באיזור ירושלים?

עד עכשיו אני מתדלק באפרתי בתלפיות או בתחנה הזאת ברחוב האומן (שכחתי איך קוראים לה, אולי די-זול) ולפעמים גם בניות. בכל התחנות האלה המחיר הוא בערך 5.7 - 5.9 . מישהו מכיר תחנה בצפון העיר? (חוץ מחיזמא).

• תוכן חדש...