Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביום שבת עשיתי בדיקת שמנים רגילה אך גם הסתכלתי מאחורי המנוע לכיוון הטורבו וראיתי שכל הצינורות כאילו מזיעים או רטובים משמן בקצוות.

בתור התחלה הוצאתי את חיבור הנשם לראות שהוא לא סתום והוא בסדר אך קצת רטוב משמן. הנעתי את המנוע עם נשם מנותק ויוצא קצת אוויר מהנשם זה אומר שהוא תקין לא?

בנוסף יש רעש של צ'קצ'וקים מאזור פתח מילוי שמן-טיימינג.

הטיימניג האחרון היה בטיפול 90000 בשנת 2006 והיום אני ב170000.

כדאי ללכת למוסך לבדיקה של הטיימניג וההזעה של הטורבו?

קיה קרניבל טורבו דיזל 2002 מנוע 2.9.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מישהו?

פשוט אני לא יכול להשבית את האוטו ליום שלם כי זה רכב צמוד של אבי ,אז אני רוצה לדעת האם צריך ללכת למוסך או לחכות לטיפול הבא ב175 אלף.

חיפושיות 73-74

פורסם

מחר אני ינסע למוסך מורשה קיה אני לא רוצה לשחק עם הטיימינג.

יש לך עלות משוערת?

משאבת מים לא הוחלפה אף פעם אך החום לא עובר את החצי גם בעליות קשות או פקקים ,צריך להחליף?

כמה יעלה לי צינור עליון (יש לו נפיחויות לא יודע מה המצב של התחתון) ונוזל קירור ירוק?יש יותר מ7 ליטר..

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...