Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות התקנתי אזעקה של רב בריח דגם 625,ושמתי לב כשאני סוגר את הרכב הרכב עושה 3 ציפצופים ומראה דלתות מהבהבות ואחרי ההיבהובים הרכב נסגר והשלט מצפצף רגיל רק שאני רואה על השלט את המנועל פתוח ולידו יש את ה"רמקול" שהוא שמציין את תקינות הנגיעה,הלכתי למקום שהתקינו לי אותה אמרו לי שזה אמור להיות ככה ברכב הזה (הונדה סיוויק 2006) בדקתי שהרכב באמת ננעל והכל ומצפצף כשיש מכה.

אפשר לדעת למה זה מראה ככה את המנעול והדלתות מהבהבות?

תודה.

Scan Speak

פורסם

בזמן דריכת האזעקה הזאת (יש לי אותו ברכב הנוכחי וגם בקודם) אמור להיות צפצוף אחד ולא שלושה.

כשיש 3 צפצופים זה אומר שאחת הדלתות אינה סגורה או שלפחות האזעקה חושבת כך.

זאת גם הסיבה שהדלתות מהבהבות בשלט. להראות לך שאחת הדלתות אינה סגורה.

הדבר עובד כך ללא תלות בדגם הרכב, כך שלא יסבנו אותך.

תחזור למתקין ותתעקש שיתקנו את זה.

אלי

פורסם

כנראה לא חיברו לך לחצן דלתות כראוי

או שמנורת התקרה ברכב נכבת בהשהי,עליך לגשת למתקין

ולבדוק את התקלה לעומק.

בהצלחה...

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

פורסם

תתעקש עם המתקין שיסדר זאת. זה לא אמור להיות כך, כמו שרשמו לך מקודם, צריך להיות צפצוף אחד בעת הנעילה, והמנעול צריך להיות סגור.

פורסם

חברים בואו לא נשתולל עם הצהרות :)

יש מכוניות שרק לאחר הנעילה עצמה יש זיהוי של הדלתות כסגורות,

במצב כזה צריך אך ורק לתכנת את האזעקה להשהייה בנוגע לאיתור פתיחת דלת

זהו

פורסם

היום באחת הפעמים שסגרתי את האזעקה שמתי לב שקרה לי פעם אחת רק ציפצוף אחד והנעול הי סגור:roll: איך זה קרה?

ואחרי זה ניסיתי עוד כמה פעמים וחזר על עצמו עם ה 3 ציפצופים.

ד"א דיברתי עם המתקין והוא אמר לי שזה בסדר כי הוא חיבר את האזעקה הזאת לאזעקה המקורית של הרכב,ולכן זה מראה ככה ונראה לי שזה מה ש"עתיד" אמר שאצלי זה נראה כמו שהוא אמר.

Scan Speak

פורסם

אם תסגור את הדלת של הרכב

ותחכה איזה 15 שניות הרכב יעבור לבד לחיווי של דלתות סגורות

ואז שתנעל יהיה רק צפצוף אחד

במידה ולאחר הנעילה החיווי בשלט הופך לדלת סגורה אין לך מה לחשוש, למרות שאפשר בקלות לסדר את זה

עם תכנות פשוט של המוח

פורסם

יש תכנות באזעקה שלך שמבצעים, לוקח בדיוק 5 שניות

ואז האזעקה מחכה במקומך - אתה נועל אבל היא תתריע על דלתות פתוחות רק אחרי 10 שניות נגיד

בצורה כזאת האזעקה בעצם לומדת להתעלם מההשהייה

• תוכן חדש...