Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS תוצרת גרמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתרתי גי פי אס תוצרת גרמין דגם 1310 4.3 אינטש. בשיחה עם אתר מכירות אמרו שניתן להוריד מפות חול מאתר החברה שזה לדעתם יתרון ביחס לדגמים של חב' אחרות.

עלות המכשיר 1049 שח' , האם המכשיר מצדיק מחיר 1049 שח.

ScreenHunter_01 Mar. 28 15.36.jpg

פורסם

יתרון זה לא.

בימינו, GPS שלא ניתן להוריד אליו מפות זה כמו מצלמה דיגיטלית שלא ניתן להכניס לה כרטיס זכרון - פשוט לא רלוונטי.

בגדול, גרמין זה חברה לא רעה עם מוצרים איכותיים למדי. לגבי המחיר - אין לי מושג מה הולך כרגע בארץ, חכה לתגובות נוספות.

פורסם

הכוונה שלי היתה שישנה אפשרות להוריד מפות מאתר החברה ללא צורך לגשת למעבדה מקומית להטענת המפות. כמובן שבמכשיר הזה יש אפשרות הרחבה עם כרטיס זכרון עד 8 גיגה בדיוק לצורך שימוש במפות שונות.

אולי יהיו עוד תגובות לגבי סוג המכשיר והיצרן.

פורסם

המפות נגזרות מהתוכנה ולא מהמכשיר.

אני לא מכיר את המכשיר של גרמין, אבל להתקין מפות לא צריך מעבדה, מספיק ידע מינימלי ורצון טוב.

את המפות אפשר כמובן לקנות מיצרן התוכנה (למשל IGO) או לקנות בהנחה באימיול....:-P

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עד כאן הכל ברור פרט לעניין העיקרי. בתור אחד שלא התעסק עם GPS חשובה לי ההמלצה על סוג ודגם שיהיה טוב מבחינת ביצועים- רגישות קליטה , מהירות נעילה, מסך קריא באור יום, לא שביר במיוחד וגם מתמסר בקלות לעניין הטענת מפות שונות .

פורסם

אני לא יודע כמה הוא ידידותי למשתמש, יפה, נוח וכד'.

אבל איכות ייצור, המכשיר יכניע כל מכשיר אחר בלי בעיה.

עומד בתאוצות של 6g, טמפ' של 15- מעלות עד 70 מעלות.

יש לו אנטנה מובנת ועוד.

לא הייתי ממליץ לך אותו, תזמין GPS מ-DX ותטעין עליו מפות כרצונך.

משכנתא זה קל

פורסם

האם בטוח בכלל שיש מפות של גרמין לישראל?

יש יבואן אבל מפות לא ראיתי אף פעם עד לא מזמן בכלל לא היה.

בניגוד לרוב המכשירים שיש בשוק היום שמתבססים על מערכב ה WIN CE 5/6 ותומך באיגו וMIOMAP ששולטים בשוק בארץ.

הגרמין עובד על LINUX ולכן לא בטוח שתוכל להתקין בכלל את התוכנות שאלו במידה ולא תהיה מרוצה מהמפה של גרמין אם בכלל קיימת.

וזה מה שכתוב באתר גרמין ישראל היבואן הרשמי :

http://www.garminway.com/products_road.htm

מכשירי הניווט המוצעים על ידנו כיום מותאמים למרבית הארצות בעולם. בשלב זה לא קיים תמיכה במפות ישראל

לגבי להוריד מפה אין שום בעיה בתשלום כל חברה תתן לך להוריד מפות.

לדעתי חבל אם תיפול על הקניה הזאת. או שקנה את הזול ביותר או שקנה משהו טוב מהמלאי של הארץ MIO ASUS וכדומה.

פורסם

GARMIN זו החברה הטובה ביותר לדעתי למכשירי ניווט ... בארה"ב.

גם אני לא ראיתי שיש מפת כבישים של ישראל לגרמין - אשמח לדעת אם זה השתנה.

למכשירי ניווט ו-"מחשבי דרך" לשטח לעומת זאת - גם בארץ זו החברה המובילה.

פורסם

מפות של ישראל יוצאים בימים אלו ותוך מס' שבועות יהיו זמינות גם בישראל אצל היבואן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני תושב קנדה, פה אנשים קונים את הגארמינים האלה כל שנה, עצלנים במקום לעשות עדכונים קונים כל פעם חדש.

טוב נו המחירים פה בממוצע סביב ה120 דולר קנדי ככה שזאת לא בעיה כלל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...