Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי מרצדס clk שנת 2000 ואני חושב להחליף אותה, ומוכן להשקיע עד 200K על רכב ספורטיבי.

האופציות שבדקתי הם :

1.אלפא רומיאו gt (יד שניה)מודל 2009 2.0- רכב יפה והכול אבל ,מבדיקה באינטרנט ראיתי שהמנוע בעיתי אז אולי נרד ממנו.

2.במוו סדרה 3 (יד שניה)2009 318 -הרכב מדהים יפה אבל 4 דלותות ולא נראה כול כך ספורטיבי.

האם יש לכם רכבים האחרים שאפשר להוסיף ? ומה אתם אומרים על הרכבים האלה מה עדיף האלפא או הבמוו.

בתודה

אילון

פורסם

בלי לפגוע אין הרבה קשר בין BMW 318 וספורט. תחליט אם אתה מחפש רכב פוזה או רכב ספורטיבי, יש הרבה מאד הבדל ביניהם. אתה מחפש אחיזה גבוהה, מהירות בקו ישר, או סתם מראה קרבי?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

יש לך תקציב יפה מאוד. למה לא תחפש משהו חדש? מה הכיוון שלך? אתה מעוניין רק ברכבים גדולים? או שפתוח לעוד אופציות? יש לך מגוון רחב: אלפא מיטו (עדיף הדגם החדש והמחוזק שעתיד להגיע בקרוב), הספורטיביות לבית רנו: הקליאו והמגאן, הגולפים למינהן (שירוקו, gti), אלפא 159 החדשה אם כי היא פחות ספורט "הרדקור" (למרות שלי היא בהחלט ניכנסת בקטגוריית ספורט- ויש דיון שלם על כך), הלאון קופרה, מיני קופר ספורט ועוד ועוד.

שוב, מה הכיוון שלך? נסה להתביית על כיוון מסויים ואז הייעוץ של החברים בפורום יהיה ממוקד יותר.

הלוואי עלי "צרות" כאלו:shock:.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

שירוקו ב200 זאת רק ה1.4. בעוד שב205 יש לך GTI חדשה מהניילונים.

אני אישית הייתי הולך על GTI, לאון קופרה או מחכה לראות איך תיהיה האלפא ג'ולייטה.

פורסם

אם GT אז חפש V6 3.2, גם אם ישנה בשנה שנתיים - הרכב איכותי והמנוע אמין, גם 2007 שתוחזקה היטב תרגיש כמו חדשה. מכונית מהנה ביותר - גם בתאוצה, גם בסיבובים, גם לפוזה וגם לרביצה בפקקים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

צודקים אני היה יותר מדויק הקריטריונים שלי הם:

1.הנאה מהנהיגה

2.פוזה

3.מהירות קו ישר

השנתונים זה מ2008 ומעלה.

השירוקו זאת אפשרות שלא חשבתי אליה ואני יבדוק אותה.

בנתיים מישהו יודע יותר פרטים על ה318 שנת 2009 כמו איך ההנאה מהנהיגה ברכב זה, האם הוא מרגיש חלש , או התנסה בכללי בנהיגה עליה ויכול לרשום רשמים מהנהיגה?

פורסם

ה 318 חלש, וכך כל סדרה 3 עם מנוע שהוא פחות מ 6 צילינדרים.

דגם ה 4 דלתות לדעתי מכוער, כך שנשארה לך אופ' הקופה, שיותר

יקרה, וגם יותר קשה למצוא.

לדעתי תתפשר בשנתון, ותעלה את נפח המנוע, במידה ואתה חושב על

סדרה 3 שהיא גם מהנה לנהיגה.

פורסם

יש מגוון אדיר של אפשרויות מהנות לנהיגה, עם פוזה וביצועים בקו ישר בתקציב הזה. אתה חייב להתמקד יותר - הנעה קדמית? אחורית? כפולה? 3 דלתות או יותר? גג נפתח? ידני או אוטומט?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקנה את הQV... החליפו את הגיר, 170 כ"ס, אוטו קל, ולדעתי יפיפיה וזה אלפא...

וישאר לך עוד קצת כסף בשביל מערכת או כל שיפור אפשרי שאתה רוצה...

אתה יכול גם לבדוק עם אלפא מתי מגיעה הג'וליאטה 230 כ"ס, למרות שהיא יותר גדולה מהQV, והיא 5 דלתות...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

אלפא מיטו - רכב שתקבל עליו הרבה מבטים אבל בנתיים הגרסאות שיש בארץ די חלשות חכה לאבארת' .

אלפא 159 - יותר רכב משפחתי למרות המראה הקרבי , ביצועים טובים אך הוא יותר יפה מחזק .

אלפא GT - הגרסא הכי ספורטיבית מהאלפאות שהוצגו כאן , יש לה ביצועים , פחות יופי , אבל מי שמבין ידע להעריך אותה .

גולף GTI -רכב קטן עם מראה יותר קרבי , רכב חזק בהחלט בחירה טובה .

סיאט לאון קופרה - רכב די מכוער ומרחוק לא יבדילו בין קופרה ללא קופרה ולכן לא ההיתי הולך עליו אין עליו פוזה .

והמיני קופר די איטי ..

אם לא משנה לך חדש / יד שנייה , אני ההיתי הולך על המוסטנג רכב מאוד יפה לדעתי לפי מה שאני זוכר יש לו גם ביצועים טובים ,

כדי לך גם לבדוק את הפונטיאק סולסטיס , הרכב עם מראה מדהים , לא יודע שום דבר על הביצועים ולכן אני אומר לך לבדוק את העניין.

פורסם

אני אתן לך את דעתי למה הייתי קונה ב200K?

honda S-2000 שנתונים 05-07 יכנסו לך בתקציב בובה,היא תסובב ראשים זה בטוח ואני לא חושב שיש בנאדם אמיתי שיכול להתווכח עם העובדה שזה רכב ספורטיבי לכל דבר או מישהו שיכול להגיד משהו רע על הביצועים ביחס לתמורת המחיר.

אם אתה מחפש חדש,אז כמו שהמליצו לך למעלה לך על שירוקו בכיף.

ומחזק את מי שהמליץ לך על האלפא גו'לייטה אמור להיות אוטו מדהים,אגב מתי הוא יוצא למכירה בארץ אם מישהו יודע?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...