Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של מורל דוטק אוביישן , מוגבר על ידי גי בי אל 1004

ואני לא אוהב את מה שאני שומע אני שומע רק צריחות מהרמקול, אני לא שומע סראונד יפה

יותר מידי חד , הטרייבל על מינוס 2 ! ובכרוס הטווטרים על 0

איזה עוד כייונים אפשר לכוון ? רדיו דיסק יחסית ישן של פיונר

פורסם

על כמה הקומפוננט חתוך?

תבדוק שהוא חתוך על 80 עד 100 בערך.

ככה לפחות שלי עובדים מצוין.

עוד סיבה אולי הרדיו דיסק מוציא איכות ירודה מאוד.

מה הדגם של הרדיו דיסק?

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

על כמה הגיין אצלך ? ואצלי הם חתוכים בסביבות ה60 ככה 70 ... והגיין על 60 אחוז בערך ....

שלך עובדים גם על מגבר גי בי אל 1004 ?

והדגם של הרדיו דיסק של פיונר 4050

פורסם

אז ככה

תחתוך אותם ב80-100

את הג'יין תוריד לחצי ותעדכן.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

אני לא מבין למה כולם חותכים את הקומפוננט כל כך גובה?!

50 נשמע מצויין!(ללא איטום), מקסימום 80.

מבחינתי כמה שיותר באס מהקומפוננט.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

או שאתה שומע בווליום מאוד נמוך או שאתה לא שומע את הוופרים שלך מתחננים לרחמים. רק וופרים מאוד איכותיים עם הגברה בריאה ובידוד \ תיבות מצליחים להישמע טוב מתחת ל 60HZ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב אז ככה שאני חותך אותם בסביבות ה120 הם מתחילים כבר לזייף

הם חתוכים אצלי בסביבות ה200 ו.. יש לי 30 עד 320 , שמתי את זה על 70 אחוז בערך

וחשוב לציין שיש לי סאב ככה שאני לא מחפש את הבומים יותר אני מחפש את הסראונד הנקי ,, והטווטרים הם אלה יותר שקקצת מזייפים

פורסם
אני לא מבין למה כולם חותכים את הקומפוננט כל כך גובה?!

50 נשמע מצויין!(ללא איטום), מקסימום 80.

מבחינתי כמה שיותר באס מהקומפוננט.

לרדת עד ה50 הרץ במידה וופר סביר ומעלה מותקן כמו שצריך אתה ברוב המקרים תוכל לרדת - לפחות זה הנסיון שלי.

עם הוופרים של האילייט ירדתי עד 31 הרץ ולא שמעתי עיוותים אבל הם היו מותקנים בתיבות וקיבלו הגברה ראויה.

אבל זה לא חוכמה לרדת עם וופרים כל כך נמוך - ובמקרה שלי צריך לקחת בחשבון שהם באמת תפקדו כוופרים ולא כמידבאסים - הם ניגנו תחום תדר הרבה יותר מצומם ולמגבר היה גם הרבה יותר קל להרים אותם.

וכמו שאמרתי - זה לא חוכמה לרדת נמוך - השאלה היא מה קורה כשאתה עושה את זה.

אצלי - הוופרים משכו את גובה הבמה לרצפה ברגע שירדתי מתחת ל60 היות והם נהיו דומיננטיים.

וכשאתה מדבר על סט שני חלקים אז בכלל אתה כבר נכנס כאן ל- לה לה לנד כי התחום שהוופר מנגן הוא כל כך רחב וככל שאורך הגל הוא ארוך יותר (התדרים הנמוכים) ככה גם צריך להשקיע יותר כוח לתוך האלמנט ולמשוך יותר זרם מהמגבר

אם אין לך מגבר שהוא באמת מפלצת - כל מה שאתה תקבל זה עיוותים כי המגבר שלך יאבד יכולת לשלוט על המידבאס.

בנוסף לכך - כשאתה נותן לאלמנט בתוך דלת לרדת לאזור ה60 - הדלת מתחילה לנגן... לשיר סרנדות...

וניקח גם בחשבון את זה שעד עכשיו אנחנו נופלים כאן בעוד בורות כמו - אופס - הקרוס בתוך הדלת...

אה... לא!

הסיבה היחידה לרדת עם מידבאס ל60 הרץ - ואני אומר מידבאס ולא וופר! היא בכדי למשוך באס לקדמת הרכב וזה רק בתנאי שמדובר במידבאס בריא על מגבר סופר בריא בתוך דלת מבודד כמו טנק.

אתה יכול לחתוך את הסט ב80 הרץ בסלופ של 6 דיבי ולחתוך את הסאב ב60 הרץ בסלופ של 12 דיבי ולהפוך או למידבאסים או לסאב את הפאזות בהתאם לצורך - רוב הסיכויים שבור תדרים של 20הרץ - אתה אפילו לא תוכל לאתר עם RTA בסלופים כאלה. (בייחוד עם שיטת נקודת החיתוך היא כזו שתגביר את נקודת החיתוך ב3 עד 6 דיבי...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשורה תחתונה , כמה לחתוך את הקומפוננט ? מגבר גי בי אל 1004 הגיין נמצא על 60 אחוז , יש לי לחתוך מ32 עד 320

על כמה לשים את הטווטרים בקרוס ? -3 , 0 או +3 ?

ומה זה סלופ דיבי ?

פורסם

אצלי בשירי ראפ שהבאס נמוך מאוד, אז אני חותך על 80, וגם זה בקושי קורה.

בדיסקים באיכות falc, של אינפקטד לדוגמא הרמקול מנגן מצויין על 50 ללא עיוותים, אבל אז הדלת מקרקשת.

ומדובר על קומפוננט פולס מוגבר ע"י 65 RMS, יושב ברכב גולף.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

ד"א נתי, במגבר שלך (1004) התדרים 50-100 מתנקזים לסנטימטר אחד שנמצא בערך איפה שהנקודה שאחרי המילה freq רשומה, תשחק עם זה אז שתגיע למצב שתשמע באסים אבל לא יהיו עיוותים או חירחורים גם בווליום גבוה ברדיו.

• תוכן חדש...