Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לבעיה ממש מוזרה שהחלה היום אצלי ברכב (פונטו HGT שנת 2001 - בעלת מצערת מכאנית),

אני נוסע עם הרכב כאשר המנוע כבר בטמפרטורת עבודה, לפתע אני מרגיש שכאשר אני נותן גז כיאלו הסל"ד עולה בסרק למרות שאני כבר נמצא ב3 וחצי אלף טור, ההרגשה היא כיאלו הרכב נוסע עם הנדברייק מורם, ורק מאיזה 4 אלף טור כיאלו המנוע נכנס לפעולה רגילה ואז מורגשת ההאצה הרגילה.

שמתי לב שזה קורה בכל הילוך בכל מהירות, ועוד משהו שקורה זה כשאני בנסיעה והילוך משולב כאשר אני מרים את הרגל מהגז הרכב פשוט נכנס לפעולה כשקוראת למשל כשמשולב נניח הילוך שני והמהירות נמוכה מידי ומרימים את הרגל מהקלאץ' אז מרגישים כיאלו האוטו מגמגם ועומד להיכבות, זאת ההרגשה בערך רק שכאן הסל"ד עדיין למעלה והמהירות היא מהירות מתאימה להילוך.

מהיכן יכולה לנבוע הבעיה הזאת?

תודה.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

באופן מאוד מאוד מוזר ומפתיע גם לי התחילה היום אותה תופעה...

אבל לי זה קורה בהילוכים שני ושלישי...

כאילו למרות שאני עם הרגל על הגז אותו דבר יש הרגשה שהרכב מגמגם והסלד נשאר אבל המהירות יורדת, כאילו לא זורם דלק.

 

כשאני מוריד הילוך ולוחץ יותר גז זה נעלם.

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

ניראה לי האוטו מאותת לכם שהוא אוהב מהירות והוא ממש ממש רוצה שתלחצו קצת.

 

 

 

 

תבדקו כיוון דוושת גז/קלאז

המערכת שלי :

 

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

בדר"כ שהרכב מעלה לפתע טורים ואינו מתאים עצמו לרמת הסל"ד מבחינת הסחיבה והאצה יש צורך בבדיקת החלקה של הגיר. הייתי ממליץ להיתחבר לסורק תקלות בדגש על הגיר.

:)
×
×
  • תוכן חדש...