Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית עלי לציין שערכתי חיפוש, מצאתי כמה וכמה שרשורים אך לא מצאתי את מבוקשי.

בעוד כשבועיים אני וחברתי, שתחיה, חוגגים שנה ביחד.

אני רוצה לקחת אותה לאנשהו ולקנות לה איזו מתנה יפה. עכשיו, את תפקיד הלאנשהו חשבתי שיכולה למלא מסעדה טובה. רצוי מסעדת בשרים או מסעדה איטלקית.

מה עם המתנה היפה? מה אקנה לה? חשוב לציין גם ששנינו חיילים.

יש המלצות למסעדה טובה (לא משנה באיזה אזור. יש דלקן) אך לא יקרה מדי? נניח סביבות ה150ש"ח לסועד. הסתכלתי קצת (ממש טיפה) באתר 2EAT, מה אתם אומרים נניח על לימוזין ברמת ישי? או על אל גאוצ'ו בהרצליה?

ויש המלצות למתנה? עד בערך 300~ ש"ח...

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

פעם אחרונה שאכלתי במרינה בהרצליה בפאפאגיו- המנה שנותנים לך לטעום מגוון גדול של בשרים היתה מטורפת.

אתה לא שובע מטעם אחד ותמיד בא לך עוד :onfire: (ויש עוד!)

מתחדשת*

פורסם

קודם כל - מזל"ט!!!

פיש, בחייך, הם עוד צעירים מדיי בשביל זה...:shock:

ראבק, אני עוד צעיר מדיי בשביל זה...:shock:

רעיון למתנה, זה קשה חביבי.

אתה אמור להכיר אותה ואת מה שהיא אוהבת יותר טוב מניחושים באוויר שאנחנו נוכל לזרוק לך כאן.

אם אני זוכר נכון, את יום השנה שלי ושל האישה לעתיד חגגנו ביום קניות מטורף בת"א, סתם להסתובב בקניונים, כולל בזה שבו אמרתי לה "בואי נהיה זוג" שנה לפני זה.

אולי שווה לקחת יום של פינוק בספא כלשהו, בעלות קצת יותר גבוהה ממה שחשבת עליה-סביב 400 או 500 ש"ח, אבל שניכם תהיו רגועים ומבסוטים אחר כך. תיראו בערך ככה: :-P כל היום.

מעבר לזה, שיהיה בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתה רוצה מסעדת בשר? לך לפאפאגיו.

בימי הולדת אוכלים שם חינם.

כבר לא. ביומולדת האחרון שלי נשברה המסורה של אכילה חינם בפפגאיו מאחר והחליטו לבטל את ההטבה.

הבשר של פפגאיו לא הכי איכותי בעולם, אבל עושה את העבודה.

נ.ב. זה לא מקום לקחת אליו בחורות, אלא אם כן חברה שלך מסוגלת לפרק קילוגרמים של בשר בלי הכרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממליץ בחום על לימוזין ברמת ישי. בשרים משובחים רק קח בחשבון שזה לא יהיה פחות מ350 ש"ח לשניכם.

לגבי המתנה, גם אני חוגג עכשיו עם החברה שנה והחלטתי לעשות אלבום דיגיטלי. כמובן שאם יש לכם מספיק תמונות זה מעולה.

זה סדר גודל של 200-300 ש"ח. אבל בנות נמסות מהז...

מפה אני עשיתי http://www.lupa.co.il/

תהנה.

ניב

לא חותם

פורסם

מהנסיון שלי עם אל גאוצ'ו - שווה כל שקל. בשרים טעימים מאוד.

אבל לחגיגת שנה לא הייתי ממליץ ללכת למסעדה כזו. היות והאירוע הוא אירוע שיותר מתקשר לרומנטיות וכו', אני מאמין שעדיף ללכת למסעדה שתהיה יותר חזקה בקטע של הרומנטיות. לצערי אינני מכיר כאלו ולכן לא אוכל להמליץ.

אבל אם לחברתך אין בעיה והיא אוהבת בשרים אז בכל זאת הייתי ממליץ על אל גאוצ'ו.

פורסם

אוקיי אז קצת הורדתם אותי מבשר. באמת לא מספיק מיוחד ורומנטי. מה עם מסעדה איטלקית? פסטה, פיצה וזה, די רומנטי... מכירים אחת טובה?

ואפשר קצת פרטים על ספא? כמה בערך זה עולה, איפה עושים את זה, כמה זמן בערך וכ'ו...

hagggg55 כתב:

פורסם

אתה מוגבל לאיזור בארץ?

אם לא - אז מסעדה איטלקית ממש מומלצת בקיסריה היא "ארסטו" - טעימה, עם סטייל ומעוצבת יפה.

ספא - הייתי בלא מעט עד כה, נראה לי שלכבוד המאורע חברה שלך תאהב את "אחוזת זמארין" בזכרון- יעקב.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אוקיי אז קצת הורדתם אותי מבשר. באמת לא מספיק מיוחד ורומנטי. מה עם מסעדה איטלקית? פסטה, פיצה וזה, די רומנטי... מכירים אחת טובה?

ואפשר קצת פרטים על ספא? כמה בערך זה עולה, איפה עושים את זה, כמה זמן בערך וכ'ו...

שמע לי, לא סתם המלצתי לך על לוקאס! מסעדה נהדרת ותפריט מגוון שהשיא זה הסטייקים!

מעוצבת נחמד מאוד והאווירה מצויינת.

ולברווז: דווקא ההיפך הוא הנכון, כמה שיותר מוקדם ללמוד ככה יותר טוב :twisted:

אני נקלעתי בטעות לסדנא בגיל 18 שהייתי בטוח שאני הכי תותח בעולם וגיליתי לא מעט דברים שלא ידעתי.

פורסם

דנטה - מסעדה איטלקית בחיפה

מאוד מומלץ

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בית אורן באיזור חיפה, יש להם שם ספא חביב עם מגוון אפשרויות, חסכתי לך גיגול.

אני נקלעתי בטעות לסדנא בגיל 18 שהייתי בטוח שאני הכי תותח בעולם וגיליתי לא מעט דברים שלא ידעתי.

בטעות, א-הא, YEAH RIGHT, OK, בטח :lol:

וברצינות, לכולנו יש מה ללמוד, אבל יש עוד זמן :roll:, לא?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתה מוגבל לאיזור בארץ?

אם לא - אז מסעדה איטלקית ממש מומלצת בקיסריה היא "ארסטו" - טעימה, עם סטייל ומעוצבת יפה.

ספא - הייתי בלא מעט עד כה, נראה לי שלכבוד המאורע חברה שלך תאהב את "אחוזת זמארין" בזכרון- יעקב.

ומה טווח המחירים המדובר? גם במסעדה וגם בספא.

מה בכלל עושים בספא? מה זה כולל? וכמה זמן זה לוקח?

פיש- אם תצעק אלי אני אבוא להרביץ לך. זה לא יגמר בטוב :)

איך האוכל שם? מה יש חוץ מבשר?

דווקא עכשיו שאני חושב על זה מתאים לי ספא ומסעדה טובה. נראה לי דרך נחמדה לציין את המאורע... נכון?

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...