Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את כל ההודעות בחיפוש של הפורום על הפלאשינג וראיתי שחלק מחברי הפורום אומרים שזה טיפול טוב וחלק נגד הטיפול,

אך לפי מה שהבנתי הפלשינג לא יעזור לבעיה שלי

מה עלות של גומיות שסטומים?

פורסם

ברמן שלום

אני רואה שהיצלחת להרגיז את צביקה שהוא אחד

שנותן תשובות נכונות ומסבירות לרוב האנשים .

אז כך ובסבלנות אני אנסה להסביר לך ,

הפרום מקום פתוח לכל כותב גם אם אינו בעל מקצוע בדבר ועלך כבעל הרכב להחליט

למי שומעים ולפי איזה דרך לפעול .

שאלתך באה ממקום שמפריע לך ולכן אתה מחפש תשובה אבל תשובה שגם תיראה לך

היגיונית , ולכן הדברים שאתה נדרש לענות עליהם הם בנושא של

1 איבוד נוזל קירור , (שים לב מה שצביקה כתב לך לא מי ברז אני לא יודע כמה מכוניות תיקן סבא שלך אבל בטוח

שהוא לא עבר הדרכה על אף רכב מודרני לפחות מה 15 שנים האחרונות )

רצוני להוסיף שאיבוד נוזל קרור אתה לא נדרש למא את המיכל עד הסוף יש רק לבדיקה כאשר המנוע לפני התנעה .

2 איבוד שמן , ברכב כמו שלך זה די שכיח שגומיות השטומים מאבדות מהיעילות דבר שכתבתי לך כבר בתחילת השרשור

ונהוג לבדוק בעיות מהזול ליקר (אם מחליפים מנוע לחדש כל הבעיות נפתרות וזה לא הדרך עבודה נכונה )

ולכן הכי זול לדעתי (שאני מנסה לתקן רכב בהיתכתבות עם מעט מידע ורק על ניסיון העבר) גש לחנות חלקי חילוף

ובקש את התוסף של "פורטה" לחידוש גומיות ומחזירי שמן (2 יחידו כאלה עצרו נזילה במחזיר אחורי במיצובושי ישן אז אולע אצלך זה יעזור) זה הדבר הכי זול שאפשר .(כמה זה עולה ? לא יודע !!)

נושא הפלשינג : זה יכול לפתור את כל הבעיות . ואני אסביר למה

במנוע ישן עם לא מעט קילומטרים לפייח יש תפקיד חשוב של אטימה (חשוב מאוד ) והמנוע חיי עם זה טוב

כאשר מבצעים פלאשינג מורידים את הפייח ומנקים את המנוע דבר שגורם לאטימה גרועה ובלאי מהיר של המנוע .

איך זה פותר את הבעיה פשוט מאוד אחרי לא הרבה זמן מחליפים מנוע .

שבת שלום

ובהצלחה

אורי

• תוכן חדש...