Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניינת לקנות רכב ידני, בתקציב של 30K+ (השאיפה היא לא לעבור את ה-40).

הרכב הוא לנסיעות מחוץ לעיר וגם בעיר, אבל לא בכמות גדולה מדי.

לאחרונה ראיתי גטס מ-2004, ידנית, ומעניין אותי אם יש איזה בעיה ספציפית מבחינת צריכת הדלק שלה

(הבנתי שחלק מהדגמים של הגטס משנות הייצור האלה צרכו כמות די מטורפת של דלק).

בנוסף, רציתי לשאול כמה זה בעייתי אם למוכר אין ספר טיפולים.

יש לו את כל הקבלות והמסמכים מהתקופה שהרכב היה בבעלותו (מ-2006), אבל הוא לא קיבל ספר

טיפולים מהבעלים הקודמים. כמה זה אמור להטריד אותי? (האם זה גם ישמע מחשיד למי שיקנה את הרכב ממני

עוד שנתיים?)

תודה רבה מראש

פורסם

מצטרף להמלצה על הפונטו ספייס,אחד הרכבים החסכוניים ביותר שנתקלתי בהם.

לגבי היסטורית טיפולים,ברור שקונה יהיה יותר רגוע עם רכב שיש לו היסטוריה מסודרת מיומו הראשון על הכביש,אבל מה לעשות שלא תמיד זה ככה.

אם את רואה שהטיפולים אצל הבעלים הקודם בוצעו בצורה סדירה וכל מה שהיה צריך לעשות נעשה (למשל טימינג) אז אין סיבה לפסול.כנ"ל לגבי מי שיקנה ממך,הוא יראה את הטיפולים שאת עשית ואת הטיפולים של הבעלים הקודם.

V5

• תוכן חדש...