Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי, כשתשמע CVR מוגבר בעזרת מגבר שנותן בדיוק 400RMS, תחזור לכאן ותגיד לי אם אתה חושב שה-100 RMS האלה מספיקים.

אתה טועה ומטעה, אם רוצים שישמעו הכי טוב (כמו שאתה אמרת), חייב לספק לסאב את הכוח הדרוש.

גם אני כשהיה לי את הסאב הראשון שלי (Sony XPLOD) חשבתי שהוא פשוט מפציץ, והוא היה מחובר בגישור על מגבר של 4 ערוצים סיני - V12.

למה לטחון מים אבל?

כל מי שחושב אחרת - שילך לשמוע CVR על מגבר איכותי של 400RMS, ויחזור לכאן.

זה פשוט בדיחה לחשוב ש-100RMS (ואפילו פחות) מספיקים ל-CVR. זה אפילו לא מספיק בשביל "לפתוח" אותו.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר גם לחשוב קצת מחוץ לקופסא -

להתאים צריכת הספק של סאב לעומת יכולת סיפוק הספק של מגבר זה רק נתון אחד, מה לגבי היכולת של המגבר לשלוט בסאב?

אפשר בקלות ללכת על משהו כזה -

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_338_381&products_id=8636

שזה סאב סופר טונאלי, מאוד נעים לאוזן, מאוד מדוייק - אבל האם הוא יצליח להיות כל כך מדוייק כמו שהוא אמור להיות כשהוא עובד על גישור של JBL1004? פה אני כבר פחות בטוח - אז זה לא רק עניין של הספק.

ההמלצה שלי תהיה ללכת על משהו כזה -

http://www.sonicelectronix.com/item_20027_Infinity+Kappa+120.9W.html

תקרא טוב טוב על שיטת העבודה של הסאב הזה, מעבר לזה סדרת סאבוופרים שנאמרים עליה המון דברים טובים ואני כבעלים של אינפיניטי קאפא מאוד ישן עדיין חושב שזה אחד הסאבים היותר זולים אבל ההכי טובים ששמעתי עד היום.

המלצה נוספת שלי תהיה אססאסין של AA

P2 של רוקפורד

אבל אתה צריך לשמוע את הסאבים בכדי לדעת אם זה הסגנון שלך או לא, אני ממליץ רק לפי טעם אישי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכל מי שעזר עד עכשיו [:

אשמח אם תתנו לי עוד אופציות לסאבים שאני יוכל לחבר ל1004 אחרי גישור 284 רמס..

אני רוצה שה 284 רמס ינצלו אותו כמו שצריך שבאמת יהיו בומים ואיכות..

איך הקיקר C12 ? אבל הוא רק 150 רמס לא יודע אם זה מספיק חזק..לעומתו

יש את ה JBL 1202D עם 300רמס ואיך הוא ?

אילו אופציות נוספות עומדות על הפרק?

[סאבים שלא עוברים את ה 450 שקל בערך]

הייתי רוצה גם שתעזרו לי לגבי 6X9 אם אני יביא נגיד http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=678224

יש להם כולה 70 רמס ו JBL 1004 יש יציאות של 100 רמס, לא יהיה חכם להביא את ה 6X9 האלה נכון ? עדיף רמקול בעל רמס גבוה יותר ?

תודה [:

פורסם

עוד רעיון חמוד מאד זה לקנות 2 סאבים C12 ולהכין תיבה כפולה , הסאבים האלה יהיו הכי חזקים מבחינת כל סאב בעוצמה של 300RMS.

תהליכי שיפוצים

פורסם
עוד רעיון חמוד מאד זה לקנות 2 סאבים C12 ולהכין תיבה כפולה , הסאבים האלה יהיו הכי חזקים מבחינת כל סאב בעוצמה של 300RMS.

כן, רק ש 2 סאבים כאלה יעלו לי 600 ששקל מינימום אם לא יותר + תיבה כפולה אנחנו נגיע ל 1000 שקל ?

פורסם

וחזרנו לRMSים...

צא מזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
וחזרנו לRMSים...

צא מזה...

למה צא מזה ? בוא תסביר לי למה יהיה שווה לקנות סאב 150 RMS כשיהיה לי בגישור 284 ?

פורסם

למה לצאת מזה?

כי נתון הRMS הוא לא הנתון המכריע בשיקול לרכישת מגבר או סאב.

כשמדובר בסאב וופרים ווופרים נתון הRMS הוא באמת בעל חשיבות

אבל יש עוד כל כך הרבה מעבר לנתון ההספק שיקבע לך עם סאב יעבוד טוב או לא יעבוד טוב.

אתה יכול לקחת מגבר חלש יותר מההספק שהסאבוופר מוצהר עליו והוא עדיין ישלוט בסאב נהדר ויוציא ממנו את המקסימום.

רמקול - בדרך כלל לא דורש את ההספק שהוא מוצהר לעבוד בו בכדי לתת את מלוא התוצאה שלו.

ברוב המקרים המהלך המלא של הממברנה כבר יתקבל בשליש מההספק שהרמקול מוצהר לספוג בתחום התדר בו הוא יודע לעבוד - כל השאר יתבזבז כחום במגנט.

יש סאבוופרים שגם יכולים לספוג הרבה מעבר להספק שהם מוצהרים לעמוד בו - אבל באיזה תחום תדר? באיזו התנגדות?

כמו שאתה מבין - הכל יחסי ולא כל דבר צריך להלקח כתנאי מחייב.

בטח ובטח שלא הספקים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקי, אז על איזה סאב אתה יכול להמליץ לי עד 450 שקל ככה ללא תיבה

במחשבה שיש לי JBL1004 ? משהו איכותי וחזק שיהיו בומים תודה [:

פורסם

לך על הסאב הזה :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729853

סאב טוב ,חזק ,נציל,מתאים להגברה שלך ובמחיר מצויין

ב-JBL לא מציינים נפח אופטימאלי אבל מציינים שהוא יכול לעבוד בכול סוג תיבה

סגורה מינימאלית \פתוחה\באנדפאס או אפילו בנפח "אין סופי".

בתיבה אטומה של 30 ליטר אני מניח שהוא ישמע חזק ומדוייק.

אם אתה מעוניין ביותר עוצמה לך על תיבה פתוחה של 50 ליטר.

פורסם
לך על הסאב הזה :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729853

סאב טוב ,חזק ,נציל,מתאים להגברה שלך ובמחיר מצויין

ב-JBL לא מציינים נפח אופטימאלי אבל מציינים שהוא יכול לעבוד בכול סוג תיבה

סגורה מינימאלית \פתוחה\באנדפאס או אפילו בנפח "אין סופי".

בתיבה אטומה של 30 ליטר אני מניח שהוא ישמע חזק ומדוייק.

אם אתה מעוניין ביותר עוצמה לך על תיבה פתוחה של 50 ליטר.

יש עוד אופציות או שזאת היחידה ?

ואם הוא יותר חזק מC12 ?

• תוכן חדש...