Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אוטו ~ 10K. אוטומט, לפחות שיהיה 1995 - 1997. חיסכוני ולא יקר לתחזק.

חשבתי על דייהו נובירה, אולי יונדאי. (השאלה הגדולה שלי - האיכות של הקוראיות)???

אולי אופל קורסה מאותן שנים? (כאן השאלה - עלות האחזקה)???

מיטסובישי סופר למסר או סוזוקי בלנו (יפאני, אך חורגות מתקציב).

אודה לכל המגיבים.

פורסם

ב10K ל95-97 מקוה שתמצא גרמניה טובה כמו פולקסווגן פולו או אופל קורסה, רכבים מצוינים ואמינים, החלפים שלהם עדיין יקרים

אבל בשנתונים האלה הכל יכול לקרות...

דייהו ממליץ להתרחק..החברה פשטה רגל ובגלל זה המחירים שלהם ברצפה חלפים חדשים נדירים כי אין יבואן "אבא ואמא" שידאג לך

אבל מפירוק זה גם בסדר כל עוד זה זול וממלא את הצרכים שלך

סוזוקי בלנו רכב טוב ואמין חלפים זולים

מיצובישי אני לא מכיר כל כך לומר לייעץ לך

אתה יכול לחפש גם אימפרזה 1.6 שנת 95 אולי תמצא בתקציב, וגם מזדה 323 אבל הם כמו הגרמניות שמרו על מחירונים באופן מפתיע לאורך השנים

פורסם

יש את 323, יש את הפיאט פונטו. אתה יכול למצוא אפילו פונטו קצת יותר חדשה.

הכי חשוב שאתה קונה אוטו זה לשים לב שהוא לא עבר הרבה ידיים, כי אם כן אז כנראה יש בו תקלה כרונית, וחפש רכב עם קילומטרז נמוך, עדיף לך לקחת רכב ישן יותר עם קילומטרז נמוך מאשר רכב חדש עם קילומטרז גבוהה, כמובן הכל בפרופרציות.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

דייהו לא פשטה רגל, נהפוך הוא.

פונטו אוטומטית בתקציב הזה הוא לא ימצא, בטח שלא אחת במצב סביר. הטובות נחטפות מהר ובמחירים גבוהים יותר.

יש מספיק רכבים דפוקים שעברו מעט ידיים ויש מספיק רכבים טובים שעברו הרבה ידיים. לא צריך לפסול רכב רק בגלל מספר הבעלים הקודם או המספר שמופיע על השעון. במילא ברכבים ישנים כל כך אין בדרך כלל אפשרות לאמת שהמספר שמופיע על מד הקילומטרים אכן מציין את הקילומטראז' האמיתי של הרכב ולא איזה מספר בדיוני שהמציא זייפן.

הלגאסי/אימפרזה הראשונות בהחלט יכולות לבוא בחשבון. אם תצליח למתוח עוד קצת את התקציב תוכל לחפש מאזדה לאנטיס (הדגם שהחליף את ה323) שהיא עדיפה על פני ה323. שתיהן לא ממש חסכוניות, אבל אם הן תקינות תצרוכת הדלק שלהן תיהיה סבירה לחלוטין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מיצובישי=המון דלק

חפש פולו בשנתונים 96-98 נכנס בערך במחיר שלך,רכב מדהים אמינות טובה חסכוני בדלק ועלות החלקים ממש מפתיעה (לטובה).

בהצלחה

פורסם

אפילו מבלי להכנס לתוך השרשור כבר הייתה לי תשובה בראש.

לקנות את הרכב שנמצא במצב הכי טוב ופחות להתייחס אפילו לסטיגמות.

רכב מטופל ושמור יהיה אמין יותר ולא משנה איפה יוצר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אפילו מבלי להכנס לתוך השרשור כבר הייתה לי תשובה בראש.

לקנות את הרכב שנמצא במצב הכי טוב ופחות להתייחס אפילו לסטיגמות.

רכב מטופל ושמור יהיה אמין יותר ולא משנה איפה יוצר.

טעות!!! ישנם רכבים עם מחלות שלא תדע איך לצאת מהם וזה קורה בהרבה רכבים חדשים,אז כל שכן ברכב שהוא מעל 10 שנים על הכביש.

אני לא יודע עם איזה רכבים יש לך ניסיון-אבל אני מתוקף תפקידי מתעסק הרבה ברכבים חדשים ויש לא מעט מחלות שמשויכות דווקא לדגם מסוים או לחברה כלשהי.יש יתרון גדול לרכבים שידועים באמינותם.

פורסם
מיצובישי=המון דלק

חפש פולו בשנתונים 96-98 נכנס בערך במחיר שלך,רכב מדהים אמינות טובה חסכוני בדלק ועלות החלקים ממש מפתיעה (לטובה).

בהצלחה

פולו זה אחלה רכב, אבל ''עלות חלקים מפתיעה לטובה''?

לפי מה ששמעתי חלקים של פולקסווגן יקרים מאד.

פורסם

ברכבים כה ישנים המצב הוא זה שקובע.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לפי מה ששמעתי חלקים של פולקסווגן יקרים מאד.

שמעתי?!

אנשים קובעים דברים על פי שמועות .מי שאין לו ניסיון מעשי , עדיף שלא יגיד סתם

פורסם

היתה לי פונטו 96 -אוטו זול לתחזוקה אבל לא כל כך אמין(הרבה בעיות התחממות),

יש לי כרגע פיזו 306 4 דלתות SR ידני רכב מצוין,אמין וחסכוני,תחזוקה זולה.

אצלי למעלה מ6 שנים(לא מוכר) עם 300000 אלף ק"מ פשוט פנתר!

ממליץ בחום

• תוכן חדש...