Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוו מוציאה לעיתונות הודעה על מתיחת פנים של הרכב הכי חשוב שלה.

סדרה 3 הנוכחית יצאה לאוויר העולם בשנת 2006 ובעולם המוטורי שלנו, שלוש שנים בדר"כ מסמנות שהגיע הזמן לקצת בוטוקס.

במוו משדרגים את המראה של הקופה והקבריו בעזרת פנסים שונים מלפנים ומאחור, מראות שונות,גריל קצת שונה, קו שונה ב"כתפיים של הרכב" שלי באופן אישי מזכיר את סדרה 6 הישנה והמדהימה.

אני קצת אמביוולנטי לגבי התוצאה הסופית, אני חושב שדגמי הקופה של ה-3 האחרונה היו יפיפיים ונכונים, מאיך שזה נראה בתמונות, במוו הצליחו לקלקל קצת.

בנוסף לשינויים קוסמטים במוו מציגה מנוע חדש ל 335 עם שם הקוד N55, 6 צילינדרים בטור המוגדשים בעזרת שני מגדשי טורבו שיפיקו , בסופו של יום בדיוק את אותו הספק כמו המנוע הישן רק בצורה חסכונית יותר, 300 כ"ס ב 5800 סל"ד, קצת מאכזב למנוע 3 ליטר מוגדש.

המכוניות יוצעו למכירה בתחילת השנה הבאה(2011).

דעתכם על העיצוב ?

P90054777_highRes_938x625.jpg

P90054782_highRes_938x625.jpg

P90054783_highRes_938x625.jpg

P90054785_highRes_938x625.jpg

P90054786_highRes_938x625.jpg

P90054790_highRes_938x625.jpg

P90054792_highRes_938x625.jpg

P90054796_highRes_938x625.jpg

פורסם

אלכס, אנחנו מסכימים יותר מידי לאחרונה...

הקבריו - אמבטיה - בדיוק כמו שאלכס ציין.

הקופה - דווקא נראית נחמד. אין תלונות.

מה לגבי גרסאות הסדאן והסטיישן?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דעתי האישית היא שגם ב.מ.וו וגם מרצדס איבדו את הדרך כבר לפני כמה שנים ומאפשרים כך לאוודי להכנס להם בין הרגליים.

העיצובים של ב.מ.וו לדעתי הם ללא ספק מרשימים אבל באותה נשימה, משעממים וחסרי השראה.

אם מדברים על הרכבים ה"סאלוניים" של ב.מ.וו , אין אף רכב שהעיצוב נטו שלו גורם לי לרצות לרכוש את הרכב( כנ"ל במרצדס).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החבילה הזו לא מסתדרת לי בעין, משהו שם מציק, חלק מהפרופורציות לא נכונות - אני לא יודע אפילו לשים את האצבע ולהגיש איזה מישטח מעוצב לא נכון, הנקודה היא שלטעמי העיצוב לא כ"כ טוב.

כשמעמידים את התוצרת הבאוורית אל מול היפיפיות מאנגלשטט, אז המצב בהחלט מחמיר, המעצבים של אודי מוכיחים שאפשר כבר אחרת והם מנפיקים את כלי הרכב היפים ביותר בשוק.

פורסם

גם אותי זה לא מושך. הסדאן כבר קיבלה מתיחת פנים ונראית יותר טוב איתה.

הקופה לא. רק שלא יעשו את זה גם בM3 כי היא ממש יפה כמו שהיא.

אני גם מסכים על בגירא, ב.מ.וו שלטה בשנות ה90 עד לתחילת ה2000 כשהם הוציאו את הE46.

הE30 גם הייתה הצלחה בישבילם אבל עכשיו הם רק יורדים.

וגם הסדרה 3 שלהם הבאה אני לא מצפה ממנה הרבה.

חוץ מזה, ב.מ.וו גם החליטה ללכת על ה 135M שנראה לי גם קצת מיותר את כל מה שהם יוסיפו ל135i הנוככית זה מתלים ודיפרנציאל, אולי גם מחשב, אומרים שהכוח לא יהיה הבדל גדול.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

החידוש במנוע ה-N55 הוא שילוב המנוע המודגש עם valvetronic, מה שלא היה ב-N54.

תיבת המצמדים הכפולים מגיעה מה-M3 אל ה-135i ו 335i. בהמשך סביר להניח שתגיע לדגמים עם המנועים הקטנים יותר.

נוסף דגם חדש, 318i במרכב קופה / קבריו.

הדגמים מוגדרים כמודל 2010, לא 2011!

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...