Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ל-subaru b4 2006 2.0

Wotor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כל הדברים היקרים נפלו עלינו.

אני אסביר:

ממה שהבנתי ישנו חוק האומר שאם אין לבנאדם ביטוח למשך שנתיים-שלוש הביטוח שלו עולה בסכום די מכובד. אפשר להגיד שזה הרכב הראשון שלנו ולא היה שום רכב אחר לפניו כך, שזה הפעם הראשונה שאנחנו רושמים את הביטוח עלינו.

+

אני נהג חדש ונהג צעיר (בן 18).

אמרו לי שאפשר לעשות קומבינה קטנה בעניין: לעשות את הביטוח על אדם אחר (שיש לו וותק של שלוש שנים ומעלה [עדיף מן הסתם ללא תאונות]) ואת המשפחה שלי להוסיף כנהגים משניים (או משהו בסגנון). כך בגלל שהביטוח עליו לא תהיה את השטות שמייקרת את הביטוח.

כך או כך עם הקומבינה הזאת המחיר הסופי הוא 11 אלף: מקיף+נהג חדש+נהג צעיר+ביטוח חובה

מישהו פעם נתקל בבעיה כזו? אשמח לשמוע דעות אפשרויות ואם למישהו יש את הרכב אשמח לדעת איזה ביטוחים יש לו וכמה הוא משלם.

תודה מראש לכל המגיבים.

אלכס.

פורסם

קומבינות זה רע! בעיקר בביטוח. כי ביום שתזדקק להם....אתה תוכל לדבר ללמפה.

קבל הצעות מכמה סוכנים.

בדוק הצעות באינטרנט.

אני יכול להמליץ לך על הסוכנת שלי 099585077 שתמיד נותנת לי את ההצעות הכי טובות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
קומבינות זה רע! בעיקר בביטוח. כי ביום שתזדקק להם....אתה תוכל לדבר ללמפה.

קבל הצעות מכמה סוכנים.

בדוק הצעות באינטרנט.

אני יכול להמליץ לך על הסוכנת שלי 099585077 שתמיד נותנת לי את ההצעות הכי טובות.

אני אתקשר אליהם מחר.

ותודה על דעתך.

פורסם

לא מומלץ. אני בטוח כשמו שאותם נהגים מוגדרים כנהגים משניים, גם הביטוח יהיה משני בעת הצורך. ביטוח זה לפעמים עסק יקר, אבל אין ברירה.

פורסם
אוקיי אז נתנו לנו הצעה סבירה פחות או יותר: 7000 ביטוח מקיף (+נהג חדש ונהג צעיר), 3000 חובה.

מי נתן?

הסוכנת שהמלצתי עליה?

עשית השוואה עם עוד סוכנים?

עדיין גבוהה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...