Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דולב היקר.

אף אחד לא התנפל עליך או משהו שאתה מגיב ככה , בעל הרכב קצת לחוץ לבעיה שהתעוררה וכך היה כל בעל רכב אחר נוהג במידה והיה אכפת לו מאוד מהרכב והיה רוצה לדעת לאיזה כיוון לפנות, אין שום סיבה לקפוץ עליו , הוא לא עשה שום טעות, לשם כך קיים הפורום להתעניין לשמוע ולראות המלצות וכיוונים של בעלי מקצוע ואנשים שמכירים את הרכב והתקלות.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שרשמתי לך רק החלפה לMAF חדש תיתן תשובה מוחלטת

קשה לאבחן את הבעיה מבלי לראות את הרכב

ברגע שאתה מנתק אתהMAF המחשב עובד בקוד חרום והרכב עובד עשיר בדלק

וזה אמור היה לפתור את התופעה שציינת

לכן יש סיכוי שזה הN75 בעצמו או בעיה של לחץ דלק או שעשו לך עין רעה

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אפשר תמיד להתייעץ לגבי תקלות בפורום ולשער כל מיני השערות התגובה של דולב במקום רק לא נאמרה בסבלנות וסובלנות כולנו רגישים לגבי הרכבים אבל אי אפשר לפתור תקלות בפרום כל עוד לא רואים את הרכב או מחברים מחשב אז בקיצור אסף קפוץ לאי אנד אי תבדוק מה הבעיה ומשם תתקדם (אולי מאף לא תקין אולי n75 אולי משאבת דלק עייפה וכדו...)תן למומחים לטפל לך בבעיות ולאחר פתרון הבעיה אתה יכול להציג את זה בפורום שכולנו נלמד

שיהיה בהצלחה בפתרון הבעיה

פורסם

פעם הבאה תנקה אותו עם אלכוהול 90 אחוז לפחות,תקנה בקבוק הכי קטן ,שפוך אותו לשקית אוכל,תכניס את החישן לבפנים ושקשק טוב.

תנסה להחליף פורק לסיבוב קצר ותראה אולי זה הבעיה.

מקסימום תן לאביחי,הוא חולה למצוא תתקלות האלו.:-P

שהיו רק תקלות קטנות כאלו:arrow:

פורסם

חברה אני לא כמו רובכם גר 2 דקות מאלי ואביחי,בישבילי להגיע לשם זה אומר לקחת חופש,לכן אני רוצה לגשש ולהבין קצת[זכותי זה האוטו שלי הכסף שלי ומי שלא נאה לו שידחוף עמוק,קצת חוצפנים אנשים פה מעבירים לי ביקורת על הכיס שלי והחיים שלי]

,אני מחר אצל אלי ואביחי,

יריב,לגבי החיישן,אז כמו שאביחי אמר ,יש מצב שמשהו אחר עושה בעיות,זה אחת הסיבות שמחר אני בא למרכז.

דולב אתה חתיכת חוצפן,אתה אפילו לא שווה תגובה שלי,אנשים צרי עין וסובלנות יש בשפע ,עוד ישראלי חסר טקט ,את הביקורת שלך אני דוחף עמוק לתחת!

אנא, אתה יכול לדחוף להנאתך כל מה שאתה רוצה לישבנך, אבל התגובה שלך בגדול אינה מתאימה. שהרי כבר דאגו שאר הגולשים 'לתת לו בראש'. לפעמים לצאת גדול זה לא לרדת לרמה כזאת. המשך גדישה נעימה, יאשה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כולנו היינו ככה פעם,זה יעבור לו מתי שהוא הלחץ הזה.

אוו שאולי יש לו איזה רייס למחר מול איזו קורבט ואנחנו לא יודעים.:wink:

אסף תהיה רפוי :mm_yeah:

פורסם

אופהה ניפתחנו אה?:twisted:

בכייף,תרדו עליי כל עוד זה ברוח טובה.

יריב אני יודע שהם עובדים בשישי יצא לי להיות שם ולאכול בורקס שאיש הפטל הביא[בני]

בתקופה הזו אני שומר ואוכל בריא ככה שיום שישי לא בא לי בטוב[סתם האמת יום שישי יש לי טיפול רפואי]

אגב רפוי לא נישמע לי טוב..וזה בכלל מושג של אלי.

וכן עלית עליי,יש לי רייס עם עונדה שפיץ עם סנפיר.,חייב להתחזק למחר.

דור, אתה באמת מכיר אותי ויודע שאני אוהב את האוטו יותר מהאקסית.

אני אמנם נירדם בלילות,אבל הראש שלי עובד חזק[וזה רק מהסקרנות של מה בעצם מקור הבעיה].

וזה לא קשור לאוטו,אני אוהב שהכל דופק כמו שעון-בכל דבר.:-P

יאשה,הפלת אותי מהכיסא 8),הערתך נירשמה לפניי!

פורסם

נסעתי עם אופק היום ל E&A,אלי עשה לנו הכנסת אורחים חמה ממש כמו הבדואים.

אלי התחבר למחשב ,

1.החיישן MAF חיי ,אמנם לקראת סופו אבל חיי וניתן לנסוע עלי[לפי הנתונים שהוא נותן,ניקבע שהוא "עייף" גוסס..]

2.התבצעה בדיקת לחץ דלק לאתר משאבה עייפה[המשאבה נתנה לחץ של כ6 באר שזה תקין.]

3.נערכה בדיקת לחץ בצנרת[בריחות] ונימצאו 3 מקורות בריחה,אחד מהצינור של הפורק[סודר] 2 מצינור קטן בצידה השמאלי של הסעפת[הוחלף לסיליקון] והבריכה המשמעותית[מחלה בסיאט]צינור בעייתי וזויתי שמתחבר מהסעפת למטה והיה קרוע בזוית התחתונה שלו בצורה רצינית[גם הוא הוחלף לאחד משופר מסיליקון]

בסיום הבדיקה בלחץ של 2 באר לא נימצאו יותר בריחות.

הרכב נילקח לנסיעת מבחן,אמנם הבעיה בהילוך חמישי קצת קיימת [אבל יש ממש שינוי ניכר במיזעור התופעה,אבל ממש לא מורגש כיוון שקשה ללחוץ מהלך קבוע באמצע הדוושה בזמן נסיעה כשהרכב מקפץ בכביש,אז יש לפעמים משחק מחזורי אחד בו יש ירידה של 5-6PSI ושוב הגדישה חוזרת לאחר חצי שניה. [אלי אביחי ממה דעתכם? כשאני לוחץ ב5 עד הסוף ,הגדישה 20PSI קבוע ל4 שניות ולשניה יורד ל 15PSI ואז שוב חוזר ל20PSI]

בשורה התחתונה הרכב היה גודש 19.5PSI בהילוך 5 והיה לוקח לו כמה שניות טובות גדי להגיע לזה נסעתי ככה משקניתי אותו מבלי להיות מודע שיש בריחות ,והיום לאחר שהבריחות בצנרת טופלו כרגע יש פיק החל מהילוך 2 של 21PSI ויציבות של 20PSI ,הרכב בונה גדישה בצורה חדה יותר מבעבר. גודש 20PSI החל מהילוך 2[מה שממש לא היה לי לפני שסידרו את הבריחות]

סה"כ אני מאד מרוצה ,השירות שקיבלתי מאלי היום היה שירות 5 כוכבים וזה מאד חשוב לי כלקוח[היה חסר רק עוגה].

אני מתכנן בתקופה הקרובה לתת כניראה שוב קפיצה ,כדי שתעשו לי סיבוב באוטו על הילוך 5 ואם אתם תבחינו בתופעה כלא תקינה אז נמשיך לבדוק משם כיוונים שלא ניבדקו היום וקשורים לתופעה.

תודה אלי ואביחי.

פורסם

אסף שלום.

קודם כל,אני שמח לשמוע שאתה מרוצה.

אם התופעה שאתה מתאר אכן נמשכת,אתה מוזמן להגיע אלינו שוב,נחליף את מד כמות האוויר בחדש ותצא לנסיעת מבחן.

אם התופעה תפתר,הרי שלא יהיה מנוס מלהחליף למד כמות אוויר חדש...

אם הבעיה לא היתה קיימת לפני שנגעת בחיישן,סביר להניח שהחלפת החיישן בחדש תפתור את הבעיה.

פורסם

אלי ,אני אקפוץ אליכם כניראה לקראת שבוע הבא.שוב תודה לך אני יודע שאני בידיים טובות.8)

נ.ב:החלטתי לשמוע לך היום הגיעו לידיי פילטר ונשם של סימוטה[מבחור עם V5 שקנה אותם גם מאצליכם] ואני סוף סוף אתקין אותם אצלי ויתן למנוע לנשום כמו שהוא צריך,ואת הINBOX אשים בצד.

• תוכן חדש...