Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהריים טובים,

נכנס לי ג'וק חדש לראש שאני רוצה אוטו חדש ואני מתלבט יש 1001 מכוניות יפות שמוצאות חין בעיני אבל אני עדין לא סגור על עצמי, בכל אופן אני תמיד רציתי את הסיאט קופרה שהיא לפי דעתי עם פוזה וגם חזקה 180 כ"ס זה טיל.

אבל בכל אופן רציתי לדעת איזה עוד רכבים יש בטווח המכירים הזה שיש להן.

שוב אני מחפש את הפוזה ושתהיה גם חזקה וחשוב לציין אני מעדיף לא לקנות מהחברה אלא מודל 2007 ++-

ואני רק רוצה לחזק שיותר חשוב שהאוטו יהיה אמין ולא ישב לי במוסך כל יומיים על בעיות שיש

תודה ויום טוב!

פורסם

ידוע לך ש 100-180 אלף שקלים, זה טווח ענק שכולל מכוניות סופר מיני עד מנהלים מפנקות.

אגב הקופרה החדשה עולה 170,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כן אני יודע שזה טווח ענק אבל בכל אופן אני מחפש את המכוניות שהכי נראות טוב וחזקות מבחינת הספק כ"ס.

הייתי מעדיף מכונית שהיא טורבו באמת כמו הקופרה אבל ראיתי שיש גם את ה A3 קבריולט אני חושב ועוד כל מיני..לכן אני רוצה המלצות של מכוניות שנראות טוב וחזקות מבחינת הספק ואם אפשר לחסוך בהוצאה הכוונה לכיוון ה 100 130 אלף שקל זה יהיה טוב כי ישלי עוד לשלם ביטוח וכד'.

תודה

פורסם

הייתי הולך על גולף GTI אני מאמין שאתה יכול למצוא יד1 או יד 2 בפחות מ180000

עד לפני שבועיים הייתי ממליץ על אחת מהאלפות (אלפא רומיאו) אבל לבן דוד שלי יש אחת והיא שוכבת במוסך כבר שבועיים

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם

ועל סמך זה שלבן דוד שלך יש אלפא ששוכבת במוסך שבועיים פסלת את כל המותג?

אם ככה כדאי שתפסול את כל המותגים.

emotion of motion

פורסם

זה לא רציני לקבל ייעוץ על טווח מחירים שכזה.

שב עם עצמך ובדוק איזה תקציב אתה מייעד לרכישת הרכב ומה הקריטריון שמוביל אותך (כח,פוזה,פינוק, פרקטיות,סוג תיבה וכו').

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

Golf 1.4 Tsi 160 Hp 2009

שיא הפוזה, מהירה, הכי יפה בעולם, גרמני.

כמובן שישארו הרבה מזומנים מ-180 כל עוד זה לא מהחברה.

פורסם

לפי דבריך אתה מחפש רכב ספורט , אז...

עם כל הכבוד לסיאט קופרה \ גולף GTI

בכסף הזה אפשר לקנות WRX STI מודל 2006-7 , או EVO 8-9 מודל 2006-7 שמנסיוני אחרי

WRX STI 2005 שהיתה ברשותי , ה EVO 8 זה הרכב ספורט האולטימטיבי בתקציב הזה , כמובן

אם תצליח למצוא אחת יפה.

שלא לדבר על הביצועים ואחיזת הכביש בהנעה הכפולה , ועל הדרך יש להם 265 כוחות סוס בדגם סטנדרטי

לפני שיפורים .......

אני מכרתי ב 125,000 שח את הסובארו WRX STI DCCD הזו לפני חצי שנה :

אמיר

sti 2.jpg

sti 3.jpg

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

רק שפספסת עובדה אחת חשובה. הבחור רוצה רכב לפוזה. חזק, זה חלק מהפוזה. אבל זו לא המהות של האוטו. וספורטיביות? רק תופעת לוואי בחלק מהמקרים.

איוו לא תשרת את מטרותיו, ובספק אם תתאים ליכולות (כלכליות וביצועיות), וכנל לגבי הSTI.

מה עם לאון FR? או פשוט TFSI?

יונדאי קופה מנוע 2.7?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
רק שפספסת עובדה אחת חשובה. הבחור רוצה רכב לפוזה. חזק, זה חלק מהפוזה. אבל זו לא המהות של האוטו. וספורטיביות? רק תופעת לוואי בחלק מהמקרים.

איוו לא תשרת את מטרותיו, ובספק אם תתאים ליכולות (כלכליות וביצועיות), וכנל לגבי הSTI.

מה עם לאון FR? או פשוט TFSI?

יונדאי קופה מנוע 2.7?

צר לי ידידי אך אנני מסכים איתך , נהפוך הוא , לדעתי WRX STI וגם ל EVO יש פוזה , ועשיית רושם הרבה , אבל הרבה

יותר רצינית מסיאט\יונדאי \גולף .

אגב , פוזה נטו + ביצועים סבירים = אלפא 159 , נקודה . (מודל 2007-8 מנוע 1.9 )

אמיר

אמיר

פורסם

קח רכב שלא יהיה יותר מדי חזק אבל ים פוזה - אלפא GT. תיכנס לתקציב, מיוחדת, יפה, עם אחל'ה אבזור ועיצוב פנים.

על STI וEVO למיניהן לא הייתי ממליץ. הרכב לא מתאים לכל אחד ומשום מה, לא ניראה לי שהרכב יתאים לפותח השרשור. אלו רכבים יותר מדי הארד קור.

אם אתה מחפש יותר כח ופוזה וכו' אז כמו שאתה בעצמך אמרת, לך על הקופרה/FR. אולי אפילו גם על הGTI.

פורסם
עשיית רושם הרבה , אבל הרבה

יותר רצינית

צודק חד משמעית, אבל אתה מסכים איתי שהרכב יותר אופה מאשר יפה? שבחור שרוצה להסתובב ולעשות פוזה צריך משהו שישמע כמו איוו אבל לא בהכרח ייסע ככה?

אני חושב שאיוו זה לאנשים שמחפשים יותר מאשר קו ישר על כביש 2 וטורבו מתעטש.

אבל אין ספק שלשמוע אחת על הכביש יגרום לך לסובב את הראש עם חיוך :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
צודק חד משמעית, אבל אתה מסכים איתי שהרכב יותר אופה מאשר יפה? שבחור שרוצה להסתובב ולעשות פוזה צריך משהו שישמע כמו איוו אבל לא בהכרח ייסע ככה?

אני חושב שאיוו זה לאנשים שמחפשים יותר מאשר קו ישר על כביש 2 וטורבו מתעטש.

אבל אין ספק שלשמוע אחת על הכביש יגרום לך לסובב את הראש עם חיוך :)

יש משהוא בדבריך טל ..

ולמרות זאת פותח הפוסט הגדיר תקציב רחב מאד , ובתקציב האמור לעייל אפשר ב 120-140,000 לרכוש גם פוזה

ספורטיבית פראית , וגם ביצועים על הדרך , אז למה לא?

אישית , אני היתי מסובב את הראש כשהיתי רואה WRX STI או EVO עד שהצוואר היה מתעקם לי , ומגולף או סייאט

אולי העניים היו זזות מקסימום .....

השאלה הנישאלת היא האם פותח הפוסט חובב מכוניות ספורט ומחפש את הפוזה או שבאופן כללי הוא מחפש רכב

עם פוזה ולאו דוקא מכונית ספורטיבית עם ביצועים איכותיים . אם התשובה היא כן , אני היתי חושב ישר על ה אלפא 159

שלדעתי היא היפה מכולם מבחוץ מבפנים ועושה את הרושם הטוב ביותר .

יכול גם מאד להיות שפותח הפוסט מחפש גם רכב מרשים וגם רכב עם עלויות אחזקה סבירות , כאשר במקרה הזה כדאי

לו מאד לרדת מה EVO וגם מה STI שאחזקתן יקרה מאד לרבות צריכת דלק מטורפת , ואם הוא חושב גם על השוק אז שירד גם מהאלפא .......

כדאי שפותח הפוסט יתן לנו קצת פרמטרים אישיים בנוגע לכל ההבטים המצופים מבחינתו על מנת שהחברים כאן יוכלו

להמליץ ולקלוע יותר למטרה אותה הוא מחפש

אמיר

אמיר

פורסם

אל תשכחו כי רכבים כמו האימפרזה או האיוו לא בדיוק מקנים פוזה מבחינת כל אחד בעיקר חובב נהיגה וילדים.

לעומת זאת אודי A3 ייתפס כמותג פרימיום עם פוזה.

לדעתי עם ה156 שהוצעה כאן הוא מקבל חב' נהדרת.

ספורטיביות,פינוק,נוחות ורכב שניתן לחיות איתו ביום יום,וכבונוס היא יפייפיה ובעלת צליל משכר.

מה שממש חסר בנינג'ות ולא יענה על דרישותיו.

פורסם

שימו לב שפותח השרשור לא ממש ממקד ו/או מתייחס לנרשם.

יש הבדל ע-נ-ק בין אחזקת פסיכו טורבו לבין אחזקת "ספורטיביות" שפויות יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...