Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-D

אני צריכה להחליף 2 צמיגים קדמיים ברכב( 165/70 R13 ). ולאחר בירורים אינטרנטיים נשארתי עם מס' שאלות.

1. האם כאשר רוכשים צמיגים נהוג לכלול במחיר איזון גלגלים או שזה אקסטרה מצד המוסך?

2. האם הייתם ממליצים על צמיגי קומו בכלל ובהשוואה ליוקוהמה או גודהיר ?

3. הרכב עצמו מושך שמאלה קלות, האם יש יסוד סביר להניח כי זה בגלל העובדה כי הגלגל הימני קדמי שייך לחברה אחרת משאר הגלגלים או שפשוט אעשה כיוון פרונט בכל אופן ?

4. כמה אמור לעלות כיוון פרונט והיכן מומלץ לעשותו?

5. שאלה עקרונית: האם מחובת המוסך להתאים את הצמיג לרכב מבחינת עומס ומשקל?

בהתחשב בעובדה שכרגע סימון הצמיגים הנוכחיים הינו 79V משמע העומס המותר הינו 1748 ק"ג לכל הצמיגים (לפי 437 לצמיג ) פחות המשקל של הרכב (1385) מה שמותיר אותי עם 363 שאני יכולה להעמיס על הרכב שזה לא הרבה, וסביר להניח שהוא הועמס הרבה יותר בשנתיים האחרונות לפחות האם הטבלה אכן ריאלית ?

6. איזה צמיגים נשחקים מהר יותר הקדמיים או האחוריים ?

7. שאלת השאלות, שאותה הותרתי לסוף, בהתחשב בנתוני רכבי ונהגיו האם מומלץ להתקין את הצמיגים החדשים מקדימה או מאחורה, אני יודעת שזה סוג של שאלת פנדורה - כי חיפשתי בהיסטוריה של הפורום - ולא הצלחתי להגיע למסקנה סופית.

לכן אשמח לקבל המלצה בהתאם לנתונים הבאים:

סיטרואן סקסו -2002 מנוע דיזל. 2 הצמיגים האחוריים הרבה פחות שחוקים מהקדמיים על אף ששניהם נושאים את אותו תאריך (1304) - הרכב כמובן אינו ספורטיבי ועיקר הנהיגה בו הוא לצרכים פרקטיים.

סליחה על האורך ותודה מראש לכל עונה :-P

:lol:
פורסם

1.בדר"כ זה כלול במחיר, כדאי לברר זאת לפני הקנייה.

2. קשה לענות כאשר לא ציינת את דגם הצמיג, בכל מקרה היוקוהומה יהיה עדיף על השאר. דגם : A DRIVE סביב 180 ש"ח לאחד.

3. כדאי ורצוי לבצע כיוון פרונט אחרי הרכבת צמיגים חדשים ובכלל כדאי פעם בחצי שנה.

4. 120-180 ש"ח. איפה ? תלוי איפה את גרה.

5. זה לא מוסך זאת פנצ'ריה, מקום אמין וטוב ידע לבד מה לשים.

6. מממ...כנראה שהקדמיים, יש עליהם יותר משקל + היגוי.

7. צמיגים חדשים מתקינים מאחורה ואת הישנים מעבירים קדימה, לפי התאריך על הצמיגים רצוי להחליפם A.S.A.P

בהצלחה !

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ראשית תודה על המענה הזריז.

אני גרה בראש העין,

צמיג של יוקוהמה ב180 ש"ח אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש, ההצעה שקיבלתי עמדה על 220 לצמיג של יוקוהמה.

(560 לשניים של גוד היר ו- 450 לשניים של קומו, שני האחרונים באוטו דיפו) .

ובשביל לקבל פירוט של דגם ספציפי כנראה שאצטרך להגיע למוסך עצמו.

:lol:
  • תוכן חדש...