Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע AHW 16V, גיר ידני , 1.4

הרכב עבר 64K , נקנה לפני 3 חודשים.

אז מה היה לנו. תחילה קניתי חלקים לבד בחנות חלקי חילוף. היתי צריך להחליף את הכל כי קניתי את הרכב ורק מאוחר יותר הסתבר לי שהטיפול לא נעשה בזמן. (חוסר ניסיון שלי)

שמן ופילטר שמן לא היתי צריך כי זה נעשה לפני 2K בטיפול קטן שעשו לרכב.

סט טיימינג SKF MADE IN GERMANY (י2 רצועות, גדולה וקטנה, 4 מיסבים-שניים לכל רצועה). חברה שבדית?- 1200 שח.המקורי היה של INA

רצועת אביזרים (GATES )בלגית+מותחן -100

משאבת מים (איטלקית, לא זוכר את השם). המקורית היתה עם קורוזיה עליה,התלבטתי אם להחליף-250

נוזל קרור מרוכז 2 יחידות. -60

4 פלגים - 100

פילטר אוויר-50

פילטר דלק -50

עבודה- 600 טיימינג (מוסך חצר)

תוספת על עבודה טיפול 60000- 100

סה"כ 2500 שח , המחירים כוללים מעמ.

נקיוי מצערת+איפוס תקלה במחשב (עשיתי במוסך אחר,בגלל הציוד ואג )- 250

טיפול כזה בצמפיון היתי יוצא בנזק של 4K . שם רק החלקים שקניתי לבד עולים 2.5K

לגבי סחיבה, הפלגים שלי היו גמורים , וגם חלק גדול מהרצועות היו סדוקות ויבשות (אם כי זה לא ממש קשור לביצועי מנוע למייטב הבנתי).בכביש מישורי מרגישים את ההבדל בתאוצה.

נקווה להנות ממנו, ולקצת חופש מהמוסך (לאחר הקניה בוצעה החלפת קלאץ, והחלפת יוניט למאוורר).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אחלה יישור קו.

תהנה ותקפיד על טיפולים בזמן, כולל תיעוד לפי תאריך / ק"מ. יקל עליך לדעת מראש את סדר הגודל של התחזוקה השוטפת של הרכב, ולמכור בעתיד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שלום

לא רוצה לבאס אבל ההשמצות בפורום על צ'מפיון פשוט לא נכונות (בחלקן).

ביום ו' הוצאתי את האוטו (איביזה 1600) מטיפול בצ'מפיון שכלל: טיפול קטן (מים+שמן+פילטרים+פקק לאגן שמן וכו') והחלפת טיימינג כולל משאבת מים.

סך הכל לתשלום 2500 ש"ח.

כל החלפים מקוריים (בדקתי).

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

אין מה לבאס, החלקים בצ'מפיון לא יכולים להיות יותר זולים ממה שקניתי, והעבודה לבטח שלא. אז תעשה בדיקה שוב מה חסר לך מהרשימה שעשיתי.

לא יודע כמה עולה קיט טיימינג מלא באיביזה וכמה רצועות יש שם.

בפולו יש 2 רצועות, לא יודע מה עם האיביזה. ב2500 שם היתי עושה שם רק טיימינג (וגם זה ללא רצועות מנוע וטיפול 60).

אפילו במוסך מורשה (בדקתי ב3 מקומות בצפון-עוז,זוהר העיר, ומוסך צפון) רק החלקים זה 1800 לא כולל מעמ, ואני לא מדבר בכלל על עבודה, שלפי שעתון זה 200 לשעה, וזה טיפול שלוקח 4 שעות במידה ועושים גם החלפת פילטרים ופלאגים.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
שלום

לא רוצה לבאס אבל ההשמצות בפורום על צ'מפיון פשוט לא נכונות (בחלקן).

ביום ו' הוצאתי את האוטו (איביזה 1600) מטיפול בצ'מפיון שכלל: טיפול קטן (מים+שמן+פילטרים+פקק לאגן שמן וכו') והחלפת טיימינג כולל משאבת מים.

סך הכל לתשלום 2500 ש"ח.

כל החלפים מקוריים (בדקתי).

מבנה הטימינג ב 2 הרכבים שונה לחלוטין ולכן גם המחיר.

פורסם

ההכרזה שלך על מבנה הטיימינג ממש לא מקצועית. יכול להיות שוני בהחלט. לי יש פולו 16V מנוע AFH ויש לי רק רצועה אחת, גלגלת ומותחן.

לגבי הפלאגים, פילטרים וכו' אני מקווה שלקחת דברים איכותיים כי חלפים מקוריים עולים יותר ממה שרשמת (אפילו לרמת הנוזל קירור שאם הוא היה G12++ מקורי היה עולה 160 ש"ח ל-2 היחידות) 

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

התכוונתי לדגם הספציפי שציינתי בהודעה הראשונה.

לגבי הפילטרים לא מקורי של VW , גם הנוזל קרור לא (אבל אני אבדוק אם יש להם G12) אבל הפלאגים מקוריים, גם ככה מאז שקניתי את הרכב הוצאתי עליו 7.5K.

מתוכם 1.8K קלאץ, 1K צבע מטאלי צד ימין ופגוש, מצבר שנפ+החלפת יוניט+איפוס כרית אוויר , כ1.6K . והטיפול הנוכחי עוד כמעט 3K.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

ברוך הבא למשפחת פולקסווגן, איכותי אבל יקר :) תתנחם שיש לך עוד הרבה כדי להגיע להוצאות שלי

אני ממליץ מאד לא להתפשר בנוזל קירור ולקחת G12 פלוס

ופילטרים OEM ברמה

-איוניק 5 עלית

פורסם

נוזל קירור G12+ ניתן לרכוש אצל הפרסי, בעלות של 40-45 שקל לבקבוק.

אני לא זוכר כמה אתה צריך אני מאמין שתצטרך שניים או שלושה בקבוקים, יש למהול אותם ביחס מים של 1:1.

כמו כן אתה יכול לקנות אצלו פילטרים איכותיים של MAN, למרות שאני אישית כששאלתי אותו הוא אמר לי מחיר גבווה ובסוף קניתי את הפילטר ואת הטבעת במוסך של צ'מפיון ב40 ש"ח.

קובי

פורסם

לפני ימים מספר החלפתי טרמוסטט. ביחס של 1:1 נכנס בדיוק בקבוק אחד (בדיוק 3 ליטרים)

-איוניק 5 עלית

• ספונסר פורום
פורסם

מחיר של מיכל נוזל קרור מקורי הוא 60 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...