Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למנהלי וחברי הפורום,

אשמח לעצה בעניין המאזדה 5 שלי, משנתון 2006 אשר נוסעת 7ק"מ לליטר דלק בתוך העיר וקצת מעבר לכך מחוץ לעיר.

המוסך שלי (מוסך מצויין ברחובות) החליף לי את מסנן האוויר שהיה סתום אבל זה לא עזר, ורציתי לשמוע עצות לפני שאחזור אליהם. אציין כאן כי כשקניתי את הרכב לפני כשנה וקצת הוא צרך 9 ק"מ לליטר בתוך העיר ו-11 ק"מ לליטר מחוץ לעיר.

האם תוכלו להמליץ על נוזל לניקוי מנוע, או אולי דרך אחרת לפתור את הבעיה?

אשמח מאד לעצות, המלצות הערות והארות, תוכלו גם לפנות אלי במייל ישירות.

בתודה רבה,

סער

פורסם

לי יש מאזדה 3 עם מנוע 1600 והיא צורכת בעיר ליטר ל 9 ק"מ ומחוץ לעיר 11 ק"מ.

ממה שקראתי פה בפורום, מאזדה 3 עם מנוע 2000 צורכת בעיר ליטר ל 7 ק"מ.

מאזדה 5 זה רכב גדול וכבד בעל מנוע 2 ליטר, לא נשמע לי הגיוני שהוא צרך דלק כמו משפחתית 1600.

7 ק"מ לליטר בעיר בשביל רכב כמו שלך לדעתי זאת ממש לא צריכת דלק מוגזמת.

פורסם

שלום Caeser,

אכן מפתיע, אני מודה, אבל זו אכן היתה צריכת הדלק של המכונית.

הופתעתי גם אני לטובה במיוחד כיוון שהיתה לי אימפרזה קודם לכן שצרכה גם 9 ק"מ לליטר בעיר ו-11 ק"מ מחוץ לעיר (המוסך טען שהיא במצב מצויין, והיתה באמת חדשה), עם מנוע 1600. אבל בדקתי את המאזדה מספר פעמים וקיבלתי כל הזמן את אותה תוצאה ועכשיו המצב מחמיר.

אני אתייעץ שוב עם המוסך שלי ונראה.

האם יש מישהו בפורום שיש לו מאזדה חמש ומוכן לפרסם/להשוות מה תצרוכת הדלק שלה?

האם יש מישהו שיודע איפה אפשר להוריד (בחינם, אם אפשר) את הService manual של המאזדה 5?

בתודה

סער

• תוכן חדש...