Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ברכב הנ"ל מותקנות צלחות ברקס של לוקאס - פירקתי את הגלגל הקדמי היום ומדדתי את העובי(הפרופיל) של הצלחות - אלה צלחות מאווררות המידה היא 1.9 ס"מ - מעבר של היד על הצלחת הרגשתי שהצלחת חלקה לגמרי - אולי אני טועה .

בכל אופן האם כשאני מחליף רפידות - האם גם מתחייב להחליף צלחות , הבנתי יתכן שלא נכון שאם לא מחליפים צלחות בעת החלפת רפידות יהיו לי רעידות בהגה בעת מתן ברקס .

באופן כללי לגבי חריטת צלחות , באם נדרש להחליף צלחות ועלות של זוג צלחות כזה לערך 380 ש"ח .

האם לא כדאי לעשות חריטה והאם יש בכך חיסרון מסויים לעומת צלחת חדשה , מחיר של חריטת זוג צלחות במידה והן לא פסולות הוא לערך 80 ש"ח .

תודה מראש ושבוע טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עובי מינימום אצלך זה 16 מ"מ

אם הצלחות חלקון ויפות ללא גרדים (תעביר את הציפורן עליהן לבדיקה) לא צריך להחליף או לחרוט.

רעידות אכן יכולות להופיע אם הצלחות לא תקינות. אם אין לך רעידות היום קרוב לודאי שגם אחרי ההחלפה לא יהיו לך.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

עובי הצלחות והרפידות בפולו שלך תלוי בסוג הקליפר המותקן ברכב שלך או לפי מספר שילדה.

במידה ומותקנים אצלך קליפרים תוצרת לוקאס אזי צלחת חדשה הינו 20 מילימטר.

בדרך כלל מוטבע או מודגש שם הייצרן ופרטים מזהים על החלק החיצוני של הקליפר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...